Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Tagság a Bariholmik -nál sok különböző előnyt jelent az Ön számára

A Bari családunk minden tagjáról gondoskodunk, és rendszeres kedvezményekben részesítjük őket vagy ingyenes szállítást biztosítunk számukra akár 13.650 Ft feletti megrendelés esetén.

Szeretne Ön is bari családunk tagja lenni?

  • Regisztráljon. Van Facebook profilja vagy Google fiókja? Akkor regisztráljon gyorsan és egyszerűen a fiókjával. A biztonságos kapcsolatnak köszönhetően minden látogatáskor automatikusan bejelentkezik.
  • Iratkozzon fel hírlevelünkre. Ez nagyon fontos. Ne felejtse el megjelölni a “Hírlevelet akarok” mezőt, amikor kitölti a regisztrációs űrlapot. Nem akarjuk Önt spammolni, és csak az Ön hozzájárulásával küldhetünk Önnek személyre szabott ajánlatot és különböző előnyöket és kedvezményeket.
  • Már majdnem kész. Küldje el a regisztrációját, és minden vásárláskor feltétlenül jelentkezzen be. Csak akkor élvezheti a tagság előnyeit.

Előnyök, amelyeket imádni fog

  • Ár regisztrált vásárlók számára - a Bari családunk tagjaként a bejelentkezést követően automatikusan 5%-os kedvezményt kap a bejelentkezés nélküli árakhoz képest.
  • Ingyenes szállítás 13.650 Ft felett - a Bari családunk tagjainak mindössze 13.650 Ft értékben kell rendelni, és a házhoz szállítást mi fizetjük!
  • Termék egyszerű visszaküldése - jelentkezzen be fiókjába, hogy hozzáférjen a megrendelésével kapcsolatos információkhoz. Ha terméket akar visszaküldeni vagy reklamálni, akkor nem kell az e-mailben keresnie a számlát vagy megrendelés visszaigazolását. Néhány kattintás és mindent megtalál. A termék ráadásul a Packeta.hu szolgáltató segítségével ingyenesen elküldhető.
  • Legyen Ön az első, aki megismeri újdonságainkat - rendszeresen új bolyhos termékek találhatóak kínálatunkban, kiárusítást készítünk vagy kedvezményeket osztogatunk. És Ön lehet az első, akinek erről írunk.
Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet