Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Tagság a Bariholmik -nál sok különböző előnyt jelent az Ön számára

A bari családunk minden tagjáról gondoskodunk, és rendszeres kedvezményekben részesítjük őket vagy ingyenes szállítást biztosítunk számukra 31 250 Ft megrendelés felett.

Szeretne Ön is bari családunk tagja lenni?

  • Iratkozzon fel most. Töltse ki az űrlapot, vagy regisztráljon Facebook vagy gmail -es postafiókján keresztül. A kapcsolat biztonságos, gyors, és bármikor megszakítható. Ezzel a biztonságos, gyors linkkel, amelyet bármikor lemondhat, többé nem kell bejelentkeznie minden alkalommal, amikor a bariholmik.hu webáruházunkba látogat.
  • Iratkozzon fel hírlevelünkre. Ez nagyon fontos. Ne felejtse el megjelölni a “Hírlevelet akarok” mezőt, amikor kitölti a regisztrációs űrlapot. Nem akarjuk Önt spammolni, és csak az Ön hozzájárulásával küldhetünk Önnek személyre szabott ajánlatot és különböző előnyöket és kedvezményeket.
  • Már majdnem kész. Küldje el a regisztrációját, és minden vásárláskor feltétlenül jelentkezzen be. Csak akkor élvezheti a tagság előnyeit.

Előnyök, amelyeket imádni fog

  • Ár a tagok számára. A bari család tagjaként bejelentkezés után minden terméket 5% -os kedvezménnyel vásárolhat meg.
  • Ingyenes szállítás 31.250 Ft felett. A tagoknak kell vásárolniuk 31 250 Ft, és mi fizetjünk a házhoz szállítást!
  • A termék egyszerű visszaküldése. Jelentkezzen be, hogy hozzáférjen a megrendelésével kapcsolatos információkhoz. Ha terméket akar visszaküldeni vagy reklamálni, akkor nem kell az e-mailben keresnie a számlát vagy megrendelés visszaigazolását. Néhány kattintás és meglátjuk, hogy mi történt. A termék ráadásul a csomagküldőn keresztül ingyenesen elküldhető.
  • Legyen Ön az első, aki megtudja. Minden évben új bolyhos termékek találhatóak kínálatunkban, kiárusítást készítünk vagy kedvezményeket osztogatunk. És Ön lehet az első, akinek erről írunk.