Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Mi a Bariholmik

Ajánlatunk

Kedves bari barátok, prémium termékeket kínálunk Önnek merinó bárány gyapjúból és más természetes anyagokból. Kényeztesse magát ruházattal, egészségügyi cipővel, bolyhos takaróval és természetes kozmetikumokkal kiváló cseh gyártóktól.

Alvás és szoptatás

A kisgyerekek nem tudják megmondani, hogy túl melegekük van a takaró alatt, vagy éppen ellenkezőleg, fáznak. De a birka gyapjú segít ebben, mert fenntartja az ideális hőmérsékletet, és a gyerekek nem melegszenek túl, és nem is fáznak alatta. Az idősebb gyermekek saját maguk is választhatnak, hogy vastagabb vagy inkább vékonyabb takaró alatt alszanak-e.
A babafészkek és szoptatós párnák szintén nagy segítséget jelentenek az újdonsült szülők számára, hiszen megkönnyítik a kisbabák biztonságos kezelését.

Olvass tovább

Szűrő

Ár (8 240-42 950 Ft)

Szűrő

22 termékek

A gyapjú hatékonyan felszívja a nedvességet, amelyet aztán elpárologtat a levegőbe, továbbá antiallergén, ezért alkalmas érzékeny baba bőr esetében is. Olyan kellemesen, mint egy puha Merinó gyapjúban, semilyen más anyagban nem fogja jól érezni magát. Élvezze a legmagasabb minőségű meleg kényelmet egész évben.