Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

A TERMÉSZET KELLEMES MELEG CSODÁJA
GYERMEKEINKNEK

Kis kincseink számára több olyan terméket készítettünk itt a Bariholmik -nál, amelyek nemcsak melegen tartják őket, de antibakteriálisak és kellemes tapintásúak is. Biztosan értékelni fogja, hogy ezeket a termékeket a mi saját cseh Vlnka cégünk gyártja, és számunka fontos a felhasznált anyagok minősége. Célunk a legmagasabb minőségű gyapjúból és pamutból készült termékek gyártása, amit egy egészségügyi bizonyítvány bizonyít OEKO-TEX.

BOLYHOS KIEGÉSZÍTŐK NEMCSAK A KÖZELGŐ HIDEGEBB NAPOKRA

A birka gyapjút nem csak azért szeretjük, mert bármilyen időjárási körülmények között felmelegít minket, hanem sok más tulajdonsága miatt is, amelyeket a birkáktól örökölt. 

Antibakteriális: A birka gyapjúszálakban található lanolinnak köszönhetően a gyapjú természetesen antibakteriális, és így ideális az érzékenyebb bőrű gyermekek vagy allergiákban szenvedők számára. 

Melegen tart és felszívja az izzadságot: A gyapjú súlyának akár 30% -át is képes felszívni. Ennek köszönhetően akkor is melegít, ha nedves, és minden körülmény között melegen tartja gyermekét. 

Légáteresztő: A gyapjú egész évben kényelmes hőmérsékletet biztosítt a juhok számára, ezért kellően légáteresztőnek kell lennie ahhoz, hogy nyáron ne melegedjen túl, és télen pedig kellemes melegen tartsa őket. 


További információ a birka gyapjúról


BABAFÉSZEK

A babafészkek ideálisak újszülöttek és kisgyermekek számára. A babafészek széle megakadályozza, hogy a baba átguruljon rajta és leessen. Ugyanakkor a babafészek 2 az egyben szétnyitható, és szoptatós párnává alakítható. 

A babafészkek kiváló minőségű merinó gyapjúból készülnek, és így kellemes és zavartalan alvást garantálnak a legkisebbeknek, mint egy felhőn. 

BABAKOCSI BUNDAZSÁKOK

Őszi séták vagy zavartalan alvás babakocsiban. Mi a Bariholmik -nál a legkisebbeknek népszerű bundazsákokat kínálunk. Nemcsak a birka gyapjúnak köszönhetően kellemesen felmelegítenek, de vízállóak is, így nem kell attól tartania, hogy esős őszi napokon átnedvesednének.

A bundazsákokhoz kézmelegítők is kaphatóak, hogy a keze ne fázzon, és élvezhessék a békés sétákat együtt. 

EGYÉB BOLYHOS TERMÉK CSECSEMŐK SZÁMÁRA

A TERMÉSZET BOLYHOS CSODÁJA

A Bariholmik -nál szeretjük azt mondani, hogy a birka gyapjú a természet valódi csodája. Miért? Azon hat hónap folyamán, amikor a gyapjú a birkán növekszik, nemcsak meg kell hogy védje a hidegtől és a melegtől, de számos más tulajdonságot is megszerez. A szálakban lévő lanolinnak köszönhetően nincs problémája a baktériumokkal, könnyen felszívja a nedvességet és a szagokat, légáteresztő és egyben véd a hidegtől. 

Ezeket a tulajdonságokat a birka gyapjúból készült termékek is megőrzik, és ahogy a barikról gondoskodott előtte, később úgy gondoskodnak a vásárlóinkról is. 

Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet