Vásárlás telefonon keresztül
+36 16 777 644 (8.00–17.00)
Minden a vásárlásról
Menü

Baglyos készlet Fekete

Kód: 19-00326

A készlet gyerek lábzsákot és babakocsi fogantyút tartalmaz. A készlet termékei modern, baglyos design-nal rendelkeznek. Mindkét termék merinó gyapjúból készült, amely hőszabályozó és antibakteriális tulajdonságokkal bír. A gyapjú szépen melegít, így a babának és az anyukának is melege lesz.

a szett tételei

A termékek teljes összege: 31 450 Ft

Megtakarítás: 3 140 Ft

-10 %

28 310 Ft

31 460 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk szerda 15. 7

raktáron

Termék leírása

A kreatív virágmintás lábzsák egész évi használatra alkalmas a merino bárány gyapjúból készült belső anygnak köszönheően.A merino bárány gyapjú ausztrál juhok nyírásából nyert anyag. Röviden, az anyagot úgy terveztük, hogy legpuhább legyen a kisgyerekek finom bőrér. A merino gyapjú nem szúr ráadásul hőszabályzó tulajdonságú, pl. biztosítja az optimális hőszabályozást és ugyanakkor elpárologtatja a felesleges nedvességet + erősen antibakteriális. Kívülről a lábzsák vízálló anyaggal van ellátva, amely ellenáll az erős szélnek. A lábzsák sportkocsin is használható. Szétnyitható mindkét oldalán. A lábzsák mindkét oldala használható. 

 

Méretek: 50x100cm

A meleg kézmelegítők merino gyapjúból készülnek , ezért tartja a kezet tökéletes melegben és szigeteli a hidegtől . A Merino gyapjú a fiatal, ausztrál juhok nyírásából származó anyag, amikor a bárány gyapjú a legszebb és a lehető legmagasabb minőségű. Nem kell aggódnia a szúró kellemetlen érzésétől, a merino bárány gyapjú nem szúr és nem irritálja bőrt.

Részletek

Alkalmasság Gyermek
Gyártó Vlnka
Anyag Bárány gyapjú

WoolMark® Bedding

A szóban forgó nemzetközi minőségi márka, amelyet a Nemzetközi Gyapjúszövetség által kiadott nemzetközi minőségi címke gyapjúszövetekre,kötöttárura, takarókra és szabványosított teszteknek megfelelő minőséget garantál. A termékek, amelyek megfelelnek a vizsgának, meg lehetnek jelölve a Gyapjú pecsét címkével. A tanúsítványt csak elsőosztályú termékek kaphatják meg,amelyek minőségi gyapjúból ausztrál bárányoktól származnak.

Karbantartás

Ez a termék ideális az összes hagyományos vegytisztító által kínált vegytisztítási módszerrel történő karbantartásra.

Gyapjú anyagok kézi mosása
A gyapjú termékek nem igényelnek hosszas és bonyolult karbantartást. A magas lanolin tartalom miatt a gyapjú öntisztító. A tisztántartás érdekében gyakran szellőztesse a gyapjú terméket a friss levegőn. Javasoljuk, hogy a termékeket vízfürdő helyett csak olyan helyre helyezze, ahol magas a nedvességtartalom. A gyapjú szálak így természetesen megtisztulnak. Kisebb szennyeződés esetén a terméket kézzel ki lehet mosni langyos vízben állandó hőmérsékleten, legfeljebb 25 °C -on. A vízbe lanolint adhat, amely nemcsak a gyapjút tisztítja, hanem természetesen ápolja. A kimosott termékeket ne csavarja, csak finoman rázza ki, és vízszintesen szárítsa meg.

Mosás mosógépben
A bárány gyapjúból készült termékeket nem ajánlott mosógépben mosni.

Szárítás
Ne szárítsa a gyapjú terméket fűtőtesten. Ha a fűtőtest hőmérséklete meghaladja a 30 °C -ot (ami meglehetősen gyakori), az anyagban lévő víz is felmelegszik és a termék össze megy. Javasoljuk, hogy kerülje el a közvetlen napfényt is szárítás közben.

A szárítás szárítógépben nem teljesen alkalmas a gyapjúból készült takarók és párnák esetén. A takarókat minden esetben vízszintesen kell szárítani. A száradás során rendszeresen rázza ki.

Ne használjon szövetlágyítót!
Figyelem!
Mosás melegebb vízben (több mint 30 °C) és hosszú csavartatás a terméket tönkre teszik, a termék bolyhosodni kezd és össze megy. Ilyen termék nem lehet reklamálni.

Miért bárány gyapjú?

A bárány gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

További információ a blogunkban

Ingyenes szállítás
31 250 Ft felett
Utánvét
Akár telefonon is rendelhet
A termékek akár 30 napig ingyenesen visszaküldhetőek

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 4% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst