Vásárlás telefonon keresztül
+36 16 777 644 (8.00–17.00)
Minden a vásárlásról
Menü

Bárány zokni merino egészségügyi szegéllyel 3 pár Krém Krémszín

Kód: 1-00016-KREMOVA (124)

Bárány zoknit merino egészségügyi szegéllyel kínálunk, amelyet a cseh hagyományos márka Vlnka készít. A bárány gyapjú merino nagyon meleg, hőszabályozó és antibakteriális.

Szín

Bárány zokni merino egészségügyi szegéllyel 3 pár Sötét szürke Sötétszürke Bárány zokni merino egészségügyi szegéllyel 3 pár Krém Krémszín

Méretek

5 490 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk kedd 31. 3

raktáron

Szín

Bárány zokni merino egészségügyi szegéllyel 3 pár Sötét szürke Sötétszürke Bárány zokni merino egészségügyi szegéllyel 3 pár Krém Krémszín

Termék leírása

A bárány gyapjú zokni természetes merinobárány gyapjúból készült , aminek köszönhetően az egészségügyi szegéllyel meleg , lábra simuló és légáteresztő . Ezek a meleg zoknik még az idősek számára is alkalmas formájúak aszegély elég laza, így alkalmas cukorbetegek számára és problémás vérkeringésűeknek is. A zokni elsősorban otthoni használatra ajánlott, de akár mindennapi viseletre is alkalmas

A felhasznált anyagot a 60% Merino gyapjúból, 25% akrilból, 11% poliészterből és 4% elasztánból készítik. és alakja. A merino bárány gyapjú termoreguláló , antibakteriális és hipoallergén. Az összetételének köszönhetően a Merino zoknit moshatja mosógépben 30°C a gyapjú nem veszti el formáját és funkcionalitását se.

Biztosan értékelni fogja, hogy a merino zoknit a Vysočinán gyártják, sokéves hagyományal, ahol a hangsúly a kiváló minőségre van helyezve. A termék megvásárlásával támogatja a cseh gyártót.

Részletek

Alkalmasság Női, Férfi
Szín Bézs
Évszak Téli
Tevékenység Szabadidős
Gyártó Vlnka
Anyag Bárány gyapjú

Karbantartás

Kézi mosás
Ezt a terméket ideális kézzel mosni, az ajánlott mosási hőfok 30°C. Öblítéskor elegendő a víz hőmérsékletének fokozatos csökkentése, hogy elkelrülje a bolyhosodást vagy a deformálódást. Ez után elég finoman kicsavarni és vízszintes helyzetben szárítani, hogy az anyag ne nyúljon ki. 

Mosás mosógépben
Kizárólag oly mosóprogramot használjon mosásához, mely kifejezetten gyapjú mosására alkalmas, s mely kíméli az anyagot.
Használjon gyapjúra tervezett finom mosószert, kézi és mosógéppel való mosáshoz is.

Szárítás
Határozottan tilos a terméket fűtőtesten szárítani. Amennyiben a fűtőtest hőmérséklete meghaladja a 30°C hőmérsékletet, (ami meglehetősen gyakori) a kötött anyagú termékben a víz szintén 30°C feletti hőmérsékletre melegszik, s a termék ugyanúgy összeugrik, mint a nem megfelelő mosása esetén.

Ha szárítógépben szárítja a ruháit, akkor javasoljuk, hogy használjon intelligens szárítólabdákat, amelyek elnyelik a nedvességet, csökkentik a sztatikus töltést, megkönnyítik a vasalást, ráadásul még öblítő funkcióval is bírnak. Használhatja esetleg a szárítógépen kívül is, például úgy, hogy egy kis időre a mosott ruházattal együtt egy kosárba teszi őket, ahol a teregetés előtt képesek felszívni a nedvességet.

Ne használjon öblítőszert!
Vigyázat!
A melegebb vízben való mosás (több, mint 30°C) és a hosszas csavarása a mosógépben elértékteleníti a terméket, a kötött anyag összeugrik és bolyhos lesz.
Az így elértéktelenedett termékre nem fogadunk el reklamációt.

Miért bárány gyapjú?

A bárány gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

További információ a blogunkban

Ingyenes szállítás
31 250 Ft felett
Utánvét
Akár telefonon is rendelhet
A termékek akár 30 napig ingyenesen visszaküldhetőek

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

(124)
értékelni

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik szöveges értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 4% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst