Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Lanolin

Lanolin

Lanolin = latinul Lanolinum, a lāna = gyapjú, és aoleum = olaj szavak összetételéből.

  • nyugtató hatású a bőrre, és természetes módon akadályozza a baktériumok szaporodását. Védelmet nyújt a bőr benedvesedése ellen, és megfelelő állapotban tartja a gyapjút.

  • kenőcsök és krémek alapjaként használják fel, lubrikánsként, és a bőr kitűnő állapotának megőrzésére is alkalmas. Némely lakk és festék összetevője is. A lanolint koleszterin és több zsírsav-észter keverékéből állítják elő. Emulziót képez a vízzel.

  • A lanolin egy speciális tisztítószer, mely megvédi a természetes gyapjúpól, természetes szálból készült, a kötött termékeket, a finom textíliákat, huzatokat, pokrócokat, függönyöket, vagy meleg, a reuma kezelésére alkalmas segédeszközöket, és más termékeket, a károsodástól.

  • Ez a mosószer lanolin tartalmának köszönhetően nagyon gyengéden és alaposan tisztít, nem változtat az anyag állagán és színén, továbbá fertőtlenít és kellemes illatú. A lanolin a bőr számára kímépetes PH értékkel rendelkezik, mely megvédi kezeit és ruházatát is.

 

 

Lanolin

A lanolin nem tartalmaz foszfátokat és ökológiailag ártalmatlan. Az üveg 1 litert tartalmaz.

Használati útmutató: A beáztatott ruhaneműt itassa át a mosószerrel, és hagyja 10-30 percig (a szennyeződés mértékétől függően) hatni, ez után öblítse le max. 30°C fokos vízzel.

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz