Telefonos megrendelés, online vagyunk
+36 15 507 944 (8.00–17.00)
Menü

Meleg papucs lábai számára

Meleg papucs lábai számára

Egy gyönyörű időszak közeleg, mely azonban nagyon hideg is lehet. Most az ablakon keresztül, otthona kényelméből és kellemesen meleg papucsban figyelheti.

Miért jó választás a birka gyapjú papucs? Ennek számos oka van, a legfontosabb az a csodálatos gondozás, amelyet a birka gyapjú nyújt számunkra. Ez látható egy legelőn is, ahol a juhok boldogan legelésznek annak ellenére hogy a hőmérséklet nulla fok alatt van. Nem fáznak ennek a csodálatos természetes anyagnak köszönhetően, amely kellemes meleget biztosít és önnek a legnagyobb hidegben sem lesznek hidegek a lábai egy birka gyapjú zokniban és papucsban.

A birka gyapjú következő nagyon fontos jellemzője az antibakteriális tulajdonsága, amelynek köszönhetően a karbantartása miatt sem kell aggódnia, mert a baktériumok és az atkák nem maradnak meg a gyapjúban és nem szaporodnak benne. Ezért nem kell gyakran mosni, elég, ha rendszeresen a friss levegőn kiszellőzteti.

Meleg papucs lábai számára

PAPUCSOK BIRKA GYAPJÚVAL

Itt a Bariholmik -nál számos különféle típusú és stílusú kényelmes papucs található birka gyapjúval, ezért hisszük, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Vásárlóink körében nagyon népszerű a Zlín -ben készült Marie papucs, mely hölgyek számára alkalmas. E papucs férfi változata, mely neve Tom, is nagyon népszerű. Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, így az élettartama valóban nagyon hosszú. Nagy előnyük, hogy sok hely van elöl, ezért alkalmasak magasabb lábfejű személyek számára is. Egy hasonló, de olcsóbb változata ennek a papucsnak a bőr papucs, amely szintén megvásárolható női és férfi változatban is.

Ha nem szeretne bőr papucsot, választhat különböző filc papucsok közül is, amelyek aranyos mintákkal kaphatók és biztosan elsősorban minden nőnek örömet okoznak. A legpuhább bolyhos papucsok kedvelői számára különféle színű gyapjú papucsokat kínálunk, zárt vagy nyitott változatban. Azoknak a hölgyeknek, akiknek problémája van a láb duzzadásával, a telitalpú papucsokat ajánlunk, amelyek a szép kialakításuknak köszönhetően használhatók például váltócipőként is a munkahelyen.

ZÁRT BOCSKOROK

A kategória legnépszerűbb és legkelendőbb termékei közé tartoznak a tv bocskorok, amelyek szintén nagyon népszerű karácsonyi ajándék. Ez annak is köszönhető, hogy könnyen kiválasztható a megfelelő méret, mivel meglehetősen univerzális, és mindegyik méret két, néha akár három különböző lábmérettel is megegyezik. Nagyon melegek és puhák, ideálisak a kanapén való téli pihenéshez.

Különösen az idősebb korosztály körében nagyon népszerű a csúszásgátló mamuszok kategóriája, amelyeket magasabb tépőzáras és alacsonyabb, rögzítés nélküli változatban is kínálunk. Kialakításuknak köszönhetően szélesebb láb vagy magasabb lábfej esetében is nagyon kényelmesek.

Ebben a szezonban újdonság a gyönyörű "Salašky" cipő, amely nevét a kialakításának köszönhetően kapta, így remek választás egy vidéki vagy hegyi kunyhóba. Szépségét elsősorban a hasított bőr felületnek köszönheti. Két univerzális színben kapható, amelyek alkalmasak nők és férfiak számára egyaránt.

Meleg papucs lábai számára
Meleg papucs lábai számára

TÉLI CIPŐ

Hosszú évek óta a klasszikus mamusz, más néven posztó csizma, nagyon népszerű cipő. Valakinek a nagymamája hordta, aki szinte az egész évben ebben volt, vagy fiatal korában viselte, amikor nagy sláger volt. Ma könnyű csúszásgátló talppal és meleg birka gyapjú béléssel büszkélkedhet. A posztó csizma alkalmas beltéri és kültéri használatra.

A következő, valamivel modernebb változat a "Valenki" orosz csizma, amely szintén nagyon kényelmes és divatos. A téli bokacsizmákkal együtt alkalmas száraz téli napokra, mert textil felső részük van, amely nem alkalmas viselésre esős időben.

Ebben a szezonban készítettünk néhány újdonságokat is, kétféle, nagyon szép barna színű velúr cipő formájában. Mindkét típusban birka gyapjú található, és műprém díszíti a boka részt. A "Lucie" típus esetében a prém az egész boka körül van, és a "Bára" esetében csak az elülső részén, ami azonban nagyon szép, modern megjelenést kölcsönöz a csizmának.

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz