Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Ajándék tippek szeretteinknek

Leggyakrabban azon törjük a fejünk, hogy mit ajándékozhatnánk szeretteinknek, ami tetszene nekik. Nagymamák, nagypapák vagy anyukák és apukák, mind azt mondják, hogy nincs szükségük semmire. De örömet okoz nekik minden ajándék, amelyet szeretetből kapnak, és ha ez az egészségre is jótékony hatással van, annál jobb! ❤️  A gyerekek és az idősek különösen érzékenyek és hajlamosak a megfázásra, ezért meg kell győződnünk arról, hogy melegben és egészségesek maradnak. A birka gyapjú az egyik olyan anyag, amely különösen kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, előnyös az egészségre, ráadásul kellemesen meleg.

Mivel mi, a Bariholmik -nál is a legjobb gondoskodást szeretnénk Ön és szerettei számára, ezért néhány ajándék tippet készítettünk az idősek, nők, férfiak és legkisebbek számára.

AJÁNDÉKOK IDŐSEKNEK

Ha belegondolunk, hogy mi az idősebb korosztály leggyakoribb tevékenysége, akkor ezek között biztosan ott lesz a TV előtti időtöltés, az élelmiszer vásárlás és séta. Ezért az elsők közé tartozó tippünk egyike a birka gyapjú mellény, amelyet szerettei bármikor viselhetnek, bármely ezen tevékenységek közben.

Irénke, egy vásárlónk ezt írta a mellényről: "Vásároltam mellényt és nagyon jó !!!"

Egy birka gyapjú takaró mindenképpen ajánlott hogy kéznél legyen minden háztartásban. Tökéletesen felmelegítenek, ráadásul különböző méretben és vastagságban, úgynevezett egyrétegű és kétrétegű változatban, megtalálhatja őket kínálatunkban. Néhány takarónk egyik oldala pamutból készült, némely mindkét oldala gyapjú. Csak önön múlik, melyik tetszik önnek legjobban, és melyik lesz a legalkalmasabb a megajándékozott háztartásához. Mi a Bariholmik -nál a Natural kétrétegű takarót ajánljuk, amely a Natural vagy Camel párnával kombinálva minden háztartás nélkülözhetetlen részét alkothatja. De hidje el, mind örömet fog okozni.

Deka s ovečkou

A következő tippünk a cipő, amelynek kellően stabilnak, tartósnak kell lennie, és alkalmasnak otthoni használatra valamint sétálásra odakint egyaránt. Ilyen típus a csúszásmentes bocskor, amely kellően tartja a lábfejet, és megvásárolható változatban birka gyapjúval és anélkül, valamint különböző színekben. Ha egy nő számára keres cipőt, aki a magasabb telitalpú cipőket részesíti előnyben, akkor a telitalpú papucs ideális választás. Vásárlóink ​​nagyon kedvelik, mivel kényelmes és kellemes meleg birka gyapjúval bélelt változat is található kínálatunkban.

Tamás, aki a Bariholmik -nál vásárolt papucsot nagymamájának és nagypapajának ezt írta: "Mindkettő remek, és a nagyszülők imádják. A nagymama annyira elégedett, hogy csak éjszaka veszi le bocskorját."

Biztosan nem fogja önt sem meglepni, hogy a kínálatunkban található legnépszerűbb cipő a mamusz, amelyet sokan fiatal korukban viseltek.

Az utolsó tipp a takaró és papucs remek kombinációja, és ez egy lábzsák illetve lábmelegítő, amely most új kínálatunkban és sötétszürke színben kapható.

AJÁNDÉKOK NŐKNEK

A férfiak is örökké azon törik a fejük, mit vásároljanak feleségüknek, gyermeke anyjának, de attól félnek, hogy tetszeni e fog neki? Szerencsére itt a Bariholmik -nál olyan termékek vannak, amelyek nem csak hagyományos ajándékok, de rendkívül praktikusak is. Igen, Merinó birka gyapjú ruházatról van szó, amely képes szabályozni az ideális testhőmérsékletet, így télen kellemesen felmelegít, nyáron pedig elvezeti az izzadságot. Ilyen ideális ruházat közé tartoznak a gyönyörű mintájú gyapjú pulóverek, sapkák vagy kesztyűk.

Egy nő soha nem fog nemet mondani természetes kozmetikumnak és a jól megérdemelt pihenésnek, például olajfürdőben vagy masszázs gyertyával.

Ami biztosan tetszeni fog egy nőnek, az a téli cipő. Újdonságaink közé tartozik a gyönyörűen meleg gyapjú valenki csizma, amely most elegáns aranybarna színben is kapható, Lucie a Bára néven.

Mária ezt írta nekünk: "Úgy gondolom, hogy egyáltalán nem veszem le ezt a téli csizmát idén."

Egy modern lábbeli remek meleg kiegészítőjeként talpbetétet birka gyapjúból ajánlunk, amelyet könnyen méretre lehet igazítani. Így a hölgyek a tornacipőn kívül például a balerina cipőben is használhatják.

Ha azonban odabentre szeretne inkább otthoni papucsot választani, akkor ajánljuk a Marie birka gyapjúval bélelt papucsot, amely Csehországban készül, és gyártásukat a Zlín -i gyárunkban ön is megtekintheti a youtube -on, ahol kommentált videókat és más termékeink bemutatását is megtalálja.

AJÁNDÉKOK FÉRFIAKNAK

Gyakran gondolkodik azon, hogy egy férfinak mit vásároljon karácsonyra, és az örökös zokni, fehérnemű vagy kozmetika már rég nem az igazi?

Próbáljon ihletet keresni az elasztikus vesemelegítők, mellények vagy gyapjú papucsok között. Az ortéziseket különösen azok fogják értékelni, akik térd-, csukló- vagy teniszkönyök fájdalmak miatt szenvednek. A bandázsok között olyan vesemelegítőt is talál, amely segít a hátfájás enyhítésében. A birka gyapjú mellény valószínűleg segít ebben a problémában, mivel kellemesen felmelegíti a testet. Ráadásul különböző tevékenységek során használható, amit a férfiak minden bizonnyal értékelni fognak.

Péter ezt írta: "A feleségem vásárolt nekem és a fiunknak egy férfi kapucnis mellényt, és azt kell mondjam, hogy nagyon jó."

Férje szenvedélyes sportoló? Vásároljon neki remek merinó gyapjúból készült ruhákat, amelyek elnyelik a szagokat és az izzadságot. A funkcionális termo aláöltözet nem hiányozhat ruhásszekrényéből. Valamint egy pulóver is remek választás, amely télen kabát helyett használható, és gore-tex membránnak köszönhetően a legszélsőségesebb körülményeknek is ellenáll.

A legjobb gondoskodás és a termék minősége megőrzésének érdekében javasoljuk a gyapjú termékek mosását speciális, gyapjú termék mosására alkalmas mosószerrel, mely nem más mint a Lanolin.

Férjének éjjel mindig túl melege van és gyakran izzad, még télen is mindig szellőztet, de ön pont az ellenkezője? Vásároljon neki birka gyapjúból készült paplant, vagy egyenesen egy egész szettet - lepedőt, takarót és párnát.

László megosztotta tapasztalatait: "Tavaly vásároltam egy nyári paplan és szuper. Éjjel odakint harminc fok, és nyakig betakarva és úgy alszom mint egy csecsemő. Kellemes, száraz, soha nem fordult elő, hogy izzadtam volna alatta. Idén a lányomnak is vettem, és meglehetősen elégedett. "

GYEREKEKNEK / CSECSEMŐKNEK ÉS ANYUKÁIKNAK

Az ajándékok egy speciális kategóriája az ajándék anyák és gyermekeik számára. Akár karácsony, akár látogatás, minden alkalomra megfelelő ajándékot találni nem egyszerű. Mivel mi a Bariholik -nál tudjuk, milyen fontos, hogy a csecsemők a legjobb környezetben nőjenek fel, nem szabad megfeledkezni, hogy a baktériumok nem szaporodnak a birka gyapjúban. A gyapjú teljesen természetes anyag, ezért alkalmas a legérzékenyebbek számára is.

A legkisebbek biztosan imádni fogják a meleg bundazsákot birka gyapjúból, és az anyák pedig a babafészket, például a multifunkcionális babafészket szoptatós párnával, amely gondoskodik a maximális kényelemről. Meleg gyerek takaróval kombinálva ez lesz a lehető legjobb minden gyermek számára.

A birka gyapjúból készült gyerek cipő, pontosabban a tutyi, kifejezetten a babák számára készült kis cipő. Nagyobb gyermekek számára a gyapjú balerinát ajánljuk, melyet a anyukák saját maguk számára is megvásárolhatnak, mivel nálunk felnőtt méretben is megtalálható.

Ilona azt írta: "A megvásárolt tutyi nagyszerű. Egyszerűen teljesen csodálatos és tökéletesen meleg."

Minden gyermek kedvenc ajándéka mindenképpen a játék, ezek közé nálunk a kötött kis Vlnka bari tartozik, amely felmelegíthető kis párnaként is megtalálható kínálatunkban.

A legnagyobb szolgálatot minden bizonnyal a gyapjú ruhák végzik, amelyek tökéletesen felmelegítik a gyerekeket. Választhat kesztyűk, zoknik, sapkák, pulóverek vagy idősebb gyermekek esetében akár termo aláöltözet vagy pulóverek közül.

ÉS VÉGÜL NAGYON SZÉP ÉRTÉKELÉS

NAGYON ÖRÜLÜNK, HOGY TERMÉKEINK OTT SEGÍTENEK AHOL KELL!

Erzsébet ezt írta nekünk: "A gyerek takaró teljes siker családunkban. Kisfiunk koraszülött, ezért problémái voltak a hőszabályozással. Nagyon szeret a birka takaróban lenni, azonnal felmelegíti, kisfiunk nagyon elégedett. Minden tevékenységünk részévé vált. Köszönjük.

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz