Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Újdonságok

Csak nyugalom és lábak melegben

04.01.21 4659x elolvasva

MegosztásKEZDJE A JANUÁRT A 2020 -AS ÉV LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEIVEL, ÉS TARTSA A LÁBAIT MELEGBEN!

A 2021-es év még csak most kezdődött, de különösen most nagyon fontos a kellemes meleg és az egészség védelme. Az ideális védelem kellő nyugalom és kényelem és hogy melegen tartsa a lábait.  Mi, a Bariholmik -nál tudjuk, hogy nincs jobb természetes birka gyapjú anyagnál, amely gondoskodni fog a kellemes légkörről és melegről, mely rendkívül hasznos az egészség számára. Nincs jobb, mint meleg papucsot viselni, és hagyni, hogy kényeztesse önt a kellemes birka gyapjú. Nemcsak fenntartja az ideális testhőmérséklet, de gondoskodik a kellő puhaságról minden lépés során és biztosítja a kívánt luxusérzet is. Élvezze a csodálatos meleg érzést gyapjú zokni és birka gyapjú cipő kombinációjának köszönhetően.

A Bariholmik cipők kategóriáját papucsok, szobapapucsok és bocskorok alkategóriára osztjuk, amelyek között nem hiányozhatnak a jól ismert posztó cipők és modernebb válenki csizmák. Mindkét típusú lábbeli a kellemes meleg téli cipő változata, amely tökéletesen véd a reggeli fagyoktól. Válassza ki azt, amely kényezteti a lábát, vagy keressen ihletet a vásárlóink ​​legnépszerűbb termékei között.

A BARIHOLMIK LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEI

zimní obuv s ovčí vlnou

TÉLI CIPŐK ÉS TALPBETÉTEK

A Bariholmik webáruházunk egyik legnépszerűbb terméke minden bizonnyal a birka gyapjú cipő talpbetét, amely sok lábat megment a hidegtől, ráadásul a cipő méretéhez igazíthatók.

A lábbeli kategóriájából az egyik legnépszerűbb termékek minden bizonnyal a fent említett posztó csizmák és mamuszok, amelyek évtizedek óta a hagyományos cipők közé tartoznak. Nálunk megtalálhatja őket női és férfi változatban egyaránt. Csúszásgátló talppal és meleg gyapjú béléssel rendelkeznek. Ezenkívül elég szélesek a boka területén, így akár duzzadt láb esetén is alkalmasak.

A modernebb és egyben népszerűbb lábbeli, főleg a fiatalabb generáció körében, a tágas válenki csizma birka gyapjúval. Élvezni fogja a kényelmet ebben téli csizmákban, még akkor is, ha szélesebb a lába.

Inkább az alacsonyabb cipőket részesíti előnyben? Akkor imádni fogja az arany-barna színű téli bokacsizma elegáns kialakítását - Lucie vagy Bára bokacsizma birka gyapjúval. Magasságukban különböznek egymástól. A kissé alacsonyabb Bára a boka területén szorosabb a gumiszalagnak köszönhetően, ezért nem alkalmas duzzadt láb esetén.

BOCSKOROK ÉS TUTYIK

Nincs jobb, mint otthon a kandalló vagy televízió előtt kényelmesen pihenni. Ezen tevékenység során nem hiányozhatnak a TV bocskorok, amelyek garantáltan az otthoni cipők legmelegebb változatai közé tartoznak. Már évek óta népszerűek. Kicsik és nagyok egyaránt élvezik az otthoni kényelmet bennük. Gyerek változatban tutyinak hívjuk őket. A kis cipők tartós, hasított bőrből készült felületüknek és a birka gyapjú bélésüknek köszönhetően melegen tartják a babát.  

PAPUCSOK ÉS SZOBAPAPUCSOK

Végül, de nem utolsósorban, itt vannak az otthoni cipők és szobapapucsok, és ez egy nagy kategória. Többféle típus létezik, és a legtöbbjük alkalmas a duzzadt lábú embereknek vagy azoknak is, akiknek nehézségeik vannak a megfelelő cipő megtalálásában. A meleg gyapjú papucs minden korosztály szívét vagy inkább lábát elnyerte. A legnépszerűbb otthoni cipők közé tartozik például a nyitott gyapjú papucsok vagy a 2020 -as év újdonsága, a "Salašky" elnevezésú bocskor.

2020-ban színes filc papucsokkal és birka gyapjúval bélelt filc papucsokkal bővítettük kínálatunkat, amelyeket gyorsan megkedveltek vásárlóink. Ezeket a papucsokat megtalálhatja a szobapapucsok kategóriában is. 

Papuče s ovčí vlnou

CIPŐK KATEGÓRIA LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEI

2020 -ban vásárlóinkat elkápráztatták az egész évben hordható cipők, amelyeket bárhol nem talál meg. Lehet, hogy már sejti, hogy a népszerű fa klumpainkról van szó, amelyeket 2020-ban számos új mintával és színben kínálatunk.

A 2020 -as újdonságok között voltak a "Trepky" elnevezésű népszerű papucsok is, amelyek főleg a fiatalok körében váltak népszerűvé. Ezenkívül ezeket a stílusos papucsokat Önneknek közvetlenül itt, a zlín-i cégünk Vlnka márkanév alatt gyártjuk.

2021 tavaszán sok újdonságok készítettünk vásárlóink számára, ezért reméljük, hogy velünk marad és hogy már ön is alig várja az újdonságainkat.

SZERETNÉ EZEKET VAGY MÁS TERMÉKEKET KEDVEZMÉNYESEBBEN?

Produkty z ovčí vlny

Ki ne örülne, ha kap valamit? Mi, a Bariholmik -nál, nagyon örülünk, ha adhatunk valamit másoknak és boldoggá tehetjük őket. Ezért szeretnénk megjutalmazni a hűségéért, és meghívni önt a bari családunkba. A bari családunk tagjaként 5% kedvezménnyel vásárolhat cipőket és egyéb termékeket. Többek között értékelni fogja a rendszerhez való könnyű hozzáférést a termékek gyors és egyszerű visszaküldés lehetőségét. A bari családunk ezen előnyeit az alábbi linken megtalálhatja. 

Tetszett ez a cikk? Küldje tovább…Hova tovább?

Kellemes meleg a Bariholmik -al
Cikkek

Kellemes meleg a Bariholmik -al

10.01.221124x elolvasva

Inkább a meleget kedveli, és a hideg téli napokat átvészelni próbálja? Tanácsot adunk, hogyan teheti kellemesebbé a téli időszakot, és talán a végén megkedveli a telet.

Elolvasni
Hagyományos bejgli
Cikkek

Hagyományos bejgli

15.12.21201x elolvasva

Elkészítettük a népszerű karácsonyi bejglit. Nagymama kedvenc receptje 4 bejgli elkészítésére - két diós, két mákos.

Elolvasni
Ajándékozzon kivételes ajándékokat a Bariholmik -kal - öröm a konyhában
Cikkek

Ajándékozzon kivételes ajándékokat a Bariholmik -kal - öröm a konyhában

29.11.212147x elolvasva

A sütés vagy a főzés szerettei kedvenc tevékenységei közé tartozik? Ajándékozza meg őket konyhai kiegészítőkkel, amelyek szépek és praktikusak is egyben.

Elolvasni
Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet