Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Cikkek

Birka gyapjú ruházat előnyei

14.03.18 27906x elolvasva

MegosztásA GYAPJÚ VÍZHATLAN.

  • Az emberi hajjal vagy az állatok szőrével ellentétben a gyapjúszálak valójában üregesek, melyek állandó, rugalmas és víz visszaverő felülettel rendelkeznek. A gyapjúszálak struktúrája kicsi, egymást átfedő rétegekkel rendelkezik. Minden szál magja súlyának 30%-ával egyenlő vízpárát nyel el anélkül, hogy benedvesedne. Mindeközben kemény külső rétege megakadályozza az eső vagy hó általi átnedvesedését.

A GYAPJÚ ELVEZETI A NEDVESSÉGET.

  • Extrém fizikai megterhelés esetén oly öltözékre lesz szüksége, mely "lélegzik", ami azt jelenti, hogy nedvességelnyelő képességgel kell rendelkeznie, melyet ezután képesnek  kell lennie a levegőbe engedni. A gyapjú súlyának 30%-ával egyenlő nedvességt képes elnyelni nedvességérzet nélkül. Ennek segítségével távolítja el a nedvességet a testtől, így tartva az emberi testet "melegen és szárazon", tehát védi a szervezetet hideg és meleg körülmények közt is. Ezen oknál fogva a bárány gyapjú ruházat széles körben felhasznált sivatagos területeken, hol napközben trópusi meleg uralkodik, míg éjszaka igencsak hideg van. A bárány gyapjú egyszerűen univerzális, s egészéves használatra alkalmas.

 

Tetszett ez a cikk? Küldje tovább…Hova tovább?

Kellemes meleg a Bariholmik -al
Cikkek

Kellemes meleg a Bariholmik -al

10.01.221121x elolvasva

Inkább a meleget kedveli, és a hideg téli napokat átvészelni próbálja? Tanácsot adunk, hogyan teheti kellemesebbé a téli időszakot, és talán a végén megkedveli a telet.

Elolvasni
Hagyományos bejgli
Cikkek

Hagyományos bejgli

15.12.21201x elolvasva

Elkészítettük a népszerű karácsonyi bejglit. Nagymama kedvenc receptje 4 bejgli elkészítésére - két diós, két mákos.

Elolvasni
Ajándékozzon kivételes ajándékokat a Bariholmik -kal - öröm a konyhában
Cikkek

Ajándékozzon kivételes ajándékokat a Bariholmik -kal - öröm a konyhában

29.11.212147x elolvasva

A sütés vagy a főzés szerettei kedvenc tevékenységei közé tartozik? Ajándékozza meg őket konyhai kiegészítőkkel, amelyek szépek és praktikusak is egyben.

Elolvasni
Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet