Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Miért viseljünk természetes Vlnka merinó birka gyapjú zoknit

Miért viseljünk természetes Vlnka merinó birka gyapjú zoknit

A merino bárány gyapjú antibakteriális és felmelegít

  • A merino bárány gyapjú oly alapanyag, mely a fiatal ausztrál bárányok lenyírt gyapjából készült, mikor a gyapjú a leglágyabb és a lehető legmagasabb minőségű. A merino oly természetes tulajdonságainak köszönhetően, mint pl. termoreguláció, lágyság és hőszigetelés a zoknik alkalmasak allergiában szenvedők számára is. A merino gyapjú hirtelen hőmérséklet emelkedés esetén, magas igényű teljesítmény esetén vagy nedvesedés esetén minden nedvességet a levegőbe enged. Ezzel ellentétben télen, hidegebb időben képes tökéletesen felmelegíteni.

 

 

Miért viseljünk természetes Vlnka merinó birka gyapjú zoknit

Univerzális merino zoknik és térdzoknik mindenkinek

  • Mindennapi, hétköznapi viseletre alkalmasak a Bárány gyapjú zoknik egészségügyi szegéllyel, melyek 3 párt tartalmazó gazdaságos csomagolásban kaphatók. Ezen melegítő zoknik formaterezése idősek számára is megfelelő, hol a speciális zoknik kellően illeszkedjenek a lábhoz a szegély pedig elegendő mértékben laza és gyűrődésmentes legyen. A lazább kötött anyagú szegélynek köszönhetően alkalmasak cukorbetegek számára és problematikus vérkeringésben szenvedők számára is. Természetesen azonban jól szolgál séta közben is. Továbbá a 3db bárány gyapjú térdzoknik ugyanolyan módon készülnek, mint a zoknik. Így szintén bárkinek alkalmasak. A térdzoknik alkalmasak téli síjelés, korcsolyázás és túrázás esetén is.

  • ​A következő nagyon népszerű zokni típus a szibériai merinó zokni. Gyönyörűen meleg és nagyon kellemes és kényelmes. Ön is látja a lángoló tüzet a kandallóban, és önmagát ahogy egy pohár borral élvezi ezt a tökéletes nyugalmat? Pontosan ezekben a pillanatokban lesz szüksége erre a szibériai merinó zoknira :-)

Merino zoknik sportolók számára

  • 2db merino sportzokni nagy előnye a lábak leginkább megterhelt pontjainak, igényes sporttevékenységek esetén, tökéletes kivitelezése. Ebből kifolyólag a zoknik megerősített részekkel rendelkeznek a sarok és lábujjhegy részein úgy, hogy maximális kényelmet és komfortot biztosítson járás vagy futá közben. Megnövekedett fizikai teljeítmény esetén a merino bárány gyapjú felszívja a nedvességet és az izzadtságot a levegőbe engedi. Egész évben alkalmas sporttevékenységekhez.

  • Sporthoz és mindennapi viselethez ez a népszerű nyári merinó zokni a legjobb választás. Kellemesen puha és vékony merinó gyapjú zokni, amely bokazokni változatban is kapható. Szeret futni, de még keresi a megfelelő zoknit, amelyet minden nap viselhet, bárhová is megy? Akkor ez a merinó zokni a legjobb választás, és ön kényeztetheti saját magát.

 

Miért viseljünk természetes Vlnka merinó birka gyapjú zoknit
Miért viseljünk természetes Vlnka merinó birka gyapjú zoknit

Merino zoknik munkahelyre

  • Mindenki, aki naponta igényes terepen dolgozik tudja, mennyire fontos a komfort és főleg a kényelem. A 2db Merino munkahelyi zoknik speciálisan készülnek, egészéves használatra. Az anyag összetétele úgy lett megtervezve, hogy a munkahelyi termo zokni képes legyen stabilan a lábra illeszkedni és emellett megőrizze eredeti rugalmasságát és alakját. A Vlnka munkahelyi zokni puha és biztosítja a magas fokú légáteresztőséget, hőszabályozást és az izzadtság elvezetését.

 

 

MERINO ZOKNI TERMÉSZETBE

  • Szeret horgászni, sokat jár a természetbe vagy vadászni? Akkor mi a Bariholmik -nál javasoljuk ezt a merinó gyapjú vadász zoknit. A kiváló minőségű merinó gyapjú kellemes melegben tartja lábait még nehéz körülmények között is. A minőségi kivitelezés és a sarok és lábujj rész megerősítése biztosítja, hogy ez a zokni rendkívül tartós. A zöld színe tökéletes összhangban van az Ön ruházatának színével, melyet az említett tevékenységekhez visel, és ön sokkal jobban fogja érezni magát ott ahol a legjobban szeret - a természetben.

Miért viseljünk természetes Vlnka merinó birka gyapjú zoknit
Miért viseljünk természetes Vlnka merinó birka gyapjú zoknit

Nem szeret otthon váltócipőt viselni?

  • De odabent is gyakran fázik a lába? Mit szólna egy elasztikus merinó zoknihoz, amely az elasztikus anyagnak köszönhetően tökéletesen passzol minden lábra, és az egész zokni kellemes meleg merinó gyapjúból készül? A elasztikus merinó zokni kellemes, meleg, és főként nélkülözhetetlen segítő. Biztosan imádni fogja az elasztikus merinó térdzoknikat is. Ez valóban kellemes meleget biztosít egészen a térdig. Mi a Bariholmik -nál nagyon szeretjük őket, és néhányan ebben alszanak :-)

Csehországban gyártva

  • Bizonyára értékelni fogja, hogy a Vlnka márka zoknii Csehországban gyártottak, a legújabb technikák és eljárások segítségével. A bárány gyapjú zoknik esetében előny, hogy egészéves használatra alkalmasak, mivel télen melegítenek, nyáron pedig képesek szinte lehűteni. A hőszabályozásnak köszönhetően a lábak nem izzadnak, így nem válnak kellemetlen szagúvá. A merino zoknik Vysočina-n gyártottak, sokéves tradíció alapján, hogy a hangsúlyt elsődlegesen a gyártás magas minőségére fektetjük. Ezen termék megvásárlásával a cseh gyártót támogatja

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz