Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Hogyan válasszunk papucsot otthonra

Hogyan válasszunk papucsot otthonra

a megfelelő cipőt mindig a használatának megfelelően válassza ki 

  • Otthon egy kényelmes papucsra vagy bocskorra van szüksége, melyben a lábai remekül fogják érezni maguk. Kínálatunkban csúszásgátló házicipőket is találhat, amelyeket elsősorban a nyugdíjasok és csúszós padló esetében fognak értékelni. Ősszel és télen biztosan remek választás a gyapjúval kiegészített papucs, amely kelleme melegen tartja a lábakat. Ne aggódjon, ilyen típusú lábbelik férfi és női méretben is megtalálhatók kínálatunkban. 

  • Ha szeretsz balerina típusú lábbelit viselni, akkor házicipő formájában is megvásárolhatja őket, hogy minden oldalról kellemes melegben legyenek a lábai. Ezenkívül a gyapjú balerinák hipoallergének, ezért nem irritálják a bőrt. 

  • A választásnál ügyeljen a megfelelő méretre. Elsősorban nézze meg a mérettáblázatunkat, amelyet minden cipőnél megtalál. A következő lépésben azt javasoljuk, hogy mérje meg a lábat a saroktól a lábujj hegyéig, és tegyen hozzá 5 mm-t, hogy a lábujjaknak elegendő helyük legyen a szabad mozgáshoz járás közben. Ezután egyszerűen megvásárolhatja a helyesen megválasztott kényelmes cipőjét online vagy telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével. 

Hogyan válasszunk papucsot otthonra

HOGYAN KELL KIVÁLASZTANI A MEGFELELŐ GYEREK VÁLTÓCIPŐT?

  • Különösen körültekintően kell kiválasztani a gyermekcipőt. A gyermek láb még fejlődésben van, ezért nagyon fontos odafigyelni a gyermekcipő helyes megválasztására. Ha megfelelő gyerek cipőt választ, megelőzi a lábfejproblémákat felnőttkorban. 

  • Nemcsak a gyermekcipőknél fontos, hogy odafigyeljünk a cipő megfelelő szabására, és hogy szépen alkalmazkodjon a lábhoz.

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz