Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Az egészséges alvásért Vlnka merinó takarók

Az egészséges alvásért Vlnka merinó takarók

Merino bárány gyapjú = első osztályú minőség  

  • A merino bárány gyapjú természetes anyag, mely a fiatal ausztrál bárányok lenyírt gyapjából készült. Ebben az időszakban a gyapjú a leglágyabb és a lehető legmagasabb minőségű. Az ágyneműk száraz hőt száraz hőt termel, ami azt jelenti, hogy nagyon pozitív hatással van a reuma, a vese és a húgyúti megbetegedésekre. Antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően a bárány gyapjú szinte nem nyeli el a port, így az ágyneműk alkalmasak allergiában szenvedők és csecsemők számára is.

 

 

 

Az egészséges alvásért Vlnka merinó takarók

bárány gyapjúpokróc és a steppelt takaró közti különbség

  • Egészen a közelmúltig nagyon népszerűek volatak a klasszikus bárány gyapjú felületű pokrócok. Ezek a steppelt takaróktól elsődlegesen kivitelezési formájukban különböznek. A bárány gyapjú felületén nem szúrós, azonban finom masszázst biztosít a bőrben található idegvégződések számára. Ezzel ellentétben a bárány gyapjú stepelt takarók felülete finom pamutdarabokból készült, melyen a bárány gyapjú a takaró belsejében található. Ez a variáció nagyszerű, márcsak az egyszerű manipulációja miatt és a huzat cserélhetősége miatt is, melyhez sokan közülünk hozzá vannak szokva. Vigyázzunk azonban, határozottan nem kell tartania funkcionalitásától, A bárány gyapjú intenzíven melegít és tulajdonságait akkor sem veszti el, ha huzat van rajta.

 

 

 

Miért is ne adjuk meg magunknak az IGAZI KÉNYELEM örömét

  • A kényelmes és elsődlegesen egészséges alváshoz melegen ajáljuk aVlnka bárány gyajú kitöltésű steppelt takarókat, mely Csehországban gyártott. Kínálatunkban ezen ágynemű speciális kivitelezéseit találja meg téli és nyári időszakra. A felületi anyag tejfelszínű pamutdarabokból készült. A takarók steppelése négyzetekből készült. Ennek köszönhetően a merino bárány gyapjú kitöltés stabil, nem csomósodik és elősegíti a könnyebb manipulációt és alakíthatóságot. Gondoltunk a gyermekekre is, ezért vásárolhat bárány gyapjú ágyneműt gyermek kivitelezésben is.

 

 


  • Csehországban gyártva

  • Bizonyára értékelni fogja, hogy a Vlnka márka zoknii Csehországban gyártottak, a legújabb technikák és eljárások segítségével. A bárány gyapjú ágyneműk esetében előny, hogy egészéves használatra alkalmasak, mivel télen melegítenek, nyáron pedig képesek szinte lehűteni. Ezen termék megvásárlásával a cseh gyártót támogatja.  

 

 

Az egészséges alvásért Vlnka merinó takarók

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz