Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Cikkek

Egészséges alvás és pihenés merinó gyapjúval nyáron is

20.04.18 13576x elolvasva

MegosztásMerino bárány gyapjú nyáron is?

 • Mi határozottan igent mondunk! A merino bárány gyapjú termszetes anyag, mely ideális választás a nyugodt, egészséges és kényelmes alváshoz nemcsak télen, hanem a nyári időszakban is. A merino gyapjú tisztán természetes anyag, mely képes természetes módon két nagyon fontos tulajdonsággal szolgálni, melyek a hőszabályozás és a nedvességelvezetés (izzadtságelvezetés).

 • Éppen a hőszabályozásnak köszönhetően használhatók a merino ágyneműk télen, mikor a test felmelegítésére van szükség, nyáron pedig épp ellenkezőleg lehűtenek.

 • A merino gyapjú éppúgy, ahogy a csúcssportolók öltözete, képes az ágyneműben nagyobb hőmérséklet esetén elvezetni – elpárologtatni az emberi izzadtságot a testről és az anyagon keresztül kiszűrni azt a levegőbe.

 

Klasszikus gyapjú éjszakára

 • A leggyakrabban keresett nyári ágyneműk egyike a steppelt takaró, melyre huzat is húzható. A nyári steppelt takarók legnagyobb előnye könnyűségük, légáteresztőségük és funkcionalitásuk. A takarók maximálisan alkalmazkodnak a test hőmérsékletéhez, így könnyen elkerülhetjük a forróságérzetet és az izzadást.

 • A merino ágyneműk természetesen képeznek száraz hőt, mely azt jelenti, hogy jó hatással van a reumatikus megbetegedésekre, a vesék és húgutak megbetegedéseire. A felszíni alapanyag pamutból kézült, mely négyszetekben összevarrt. Így a takaró garantáltan levegős lesz és nem veszíti el alakját. Az antiallergén nyári takaró kitöltése 1 kg és a klasszikus mérettől 135x200, 135x220 a 200x220 méretig kapható.

 • A nyári takarók megvásárolhatók szettben is, merino párnával. A Vlnka hagyományos Cseh márka egészéves takarókat is gyárt, melyek magasabb súlyú bárány gyapjút tartalmaznak, magas fokon lágy pamutdarabokkal felszínén.

Gyapjú, természetes és teljesen funkcionális

 • A rendkívül lágy, kíméletes és elsődlegesen funkcionális merino bárány gyapjú pokrócokról van szó. Oly anyagról van szó, mely a fiatal ausztrál bárányok lenyírt gyapjából készült, mikor a gyapjú a leglágyabb és a lehető legmagasabb minőségű. Ebből az anyagból készülnek a tisztán gyapjú pokrócok egyoldalúan elsődlegesen nyári használatra tervezettek.

 • Azok számára, kik könnyedséget, lágyságot és az az átlagon felülit keresik a kényelmes alváshoz, az egyszerű, ám ezzel egyetemben luxus 1ply pokrócokat ajánljuk. A természetes anyag megfelel úgy a felnőtteknek, ahogy kisgyermekek számára is, mivel nagyszerű antibakteriális és hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik.

 • Mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy a kisgyermekek imádják a vidám és aranyos mintákat. Ezért ezek a pokrócok két kivitelezésben gyártottak. A 1ply bari mintás pokróc tagadhatatlanul gyermekek számára lett kialakítva.

 • Előnyben részesíti az egyszerűséget és a decens küllemet? Ebben az esetben a 1ply puha pokróc krém színben az önnek megfelelő.

 

Kényelem otthon és a szabadban

 • Nagyon érdekes és különösen praktikus választás a pokróc, mely alkalmas a televízió előtti lazításra, s ugyanakkor egy hűvös esti grillezéskor megmentője lehet.

 • kötött pokrócok szintén merino bárány gyapjúból készültek, s főképp a gyártása során felhasznált anyagok teszik különlegesekké. Hűvös éghajlati körülmények közt maximális hőszabályozást biztosítanak. Ezzel ellentétben nyáron a kötött merino pokrócok maximálisan alkalmazkodnak, így a merino enyhe hűvösséget képez, így az emberi test nem izzad.

Tetszett ez a cikk? Küldje tovább…Hova tovább?

Bolyhos, kényelmes, miénk - új Prestige birka gyapjúval
Újdonságok

Bolyhos, kényelmes, miénk - új Prestige birka gyapjúval

15.09.213182x elolvasva

Ismerje meg az új bolyhos Prestige Vlnka történetét.

Elolvasni
Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján
Cikkek

Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján

02.08.213856x elolvasva

Ha ön is szeret a családnak sütni, akkor itt egy remek tipp egy hagyományos recepthez, amelyet nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is imádni fognak.

Elolvasni
Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának
Tanácsok és tippek

Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának

09.06.215550x elolvasva

Különböző típusú paplanok találhatók a Bariholmik kínálatában. A három fő típus az alapvető, tradicionális és végül a prémium kategória. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet? Örömmel segítünk önnek ezzel a cikkünkben.

Elolvasni
Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Színváltozatok

Válasszon méretet