Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Természetes zoknik nyárra

Természetes zoknik nyárra

Miért helyezzük előtérbe nyáron a  zoknit?

 • Az ok igencsak egyszerű. A nyári időszakban a lábak sokkal jobban izzadnak, mint télen, így az ideális választás, a természetes anyagból készült zokni, mely gyorsan és könnyen szívja fel az izzadtságot.

 • A műanyag és szintetikus anyagok nem képesek biztosítani az olyan természetes funkciókat, mint például: az izzadtság felszívása, hőszabályozás és a por kiszűrése.

 • A természetes merino bárány gyapjú és bambusz szál rendkívül funkcionális anyagok, melyeket manapság a legmodernebb technológiáknak köszönhetően speciális sportzoknik, munkahelyi zoknik és hétköznapi viseletre alkalmas zoknik gyártására használnak fel.

 

 

Természetes zoknik nyárra

Könnyedség és lágyság séta közben

 • Az egyszerű, lágy és könnyű zoknik bambusz szálból készülnek. Az ilyen zoknik végsül szagtalanító, hőszabályozó és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. A bambusz szál a textíliákban megakadályozza a baktériumok és más mikróbák elszaporodását. Ezeket a termékeket fokozottan ajánljuk azok számára, kik láb- és körömgomba fertőzésben szenvednek.

 • A zoknik klasszikus boka feletti és bokazokni kivitelezésben kaphatók, így mindenki választhat ízlése szerint. A bambusz szálas zokni hosszútávú viselet után is semlegesítik a kellemetlen szagokat.

 

 

Funkcionalitás és kényelem a munkahelyen

 • Manaság nehezen lehet minőségi munkahelyi zoknit kedvező áron beszerezni. Mindazok, kik magas fokú igénybevételű terepen dolgoznak, épp a kényelmet, minőséget, s elsődlegesen a komfort érzését keresik.

 • Kerülje a szintetikus zoknikat, azok ugyanis nem biztosítják a nedvesség elvezetését és a hőszabályozást.

 • merino munkahelyi zoknik, melyeket a Vlnka Cseh márka gyárt, természetes anyagoból készültek. A merinóból készült speciális zoknikról van szó, melyek nyári időben is alkalmasak. A merino bárány gyapjú hőszabályozó, antibakteriális és hipoallergén. Megnövekedett fizikai tevékenység esetén ez a zokni felszívja a nedvességet és izzadtságot, majd a párát a levegőbe engedi. Az anyag összetétele úgy lett megtervezve, hogy a munkahelyi zokni stabilan a lábhoz simuljon, s ezzel egyidőben megtartsa eredeti alakját és rugalmasságát.

 

 

Természetes zoknik nyárra
Természetes zoknik nyárra

Maximális nedvességelvezetés sportolás közben

 • A megfelelő beltéri zokni kiválasztásakor nefeledje megfigyelni a zokni vastagságát és teljes struktúráját. Fontos, hogy a zokninak legalább a sarok- és lábujjrésze megerősített legyen. A megfelelő összetételű zoknik nagyon kényelmesek és segítségükkel elkerülheti hólyagok kialakulását és a lábak leginkább megterhelt részeinek fájdalmát. A legkedveltebbek egyike a merino bárány gyapjú sportzokni.

 • Ez a természetes zokni lágy és kíméletes az emberi bőrre nézve. Az anyag természetes tulajdonságokkal rendelkezik, melyek a hőszabályozás, melegítés és hűtés. Maximális fizikai aktivitás esetén a merino gyapjú automatikusan elpárologtatja a nedveséget, így a lábak szinte nem izzadnak. Amennyiben kedveli a túrázást, biciklizést és más sportokat, irányítsa figyelmét a természetes merinora.

 

 

Gyors és megbízható segítség a fájdalom ellen

 • Közeleg a nyár és az azzal kapcsolatos sporttevékenységek. Minden igazi sportolónak ismernie kell a szilvapálinkás krémet,mely kiváló hatással van a vázizomzat-rendszer ellazítására. A masszázs szilvapálinkás krém segítségével nagy segítséget nújt hátfájás, izomfájdalom, ínfájdalom és lokális duzzanatok esetén. 

 • A szilvapálinkás masszázs krémet közonséges vadgesztenye, fekete nadálytő és hét titkos gyógynövény egészíti ki, s igazi örömforrás a fáradt test számára. Gyorsan váltja ki a test intenzív felfrissülését és a megfelelő vérkeringést, mellyel megnöveli a hatóanyagok hatását és felgyorsítja a regenerációt.

 

 

Természetes zoknik nyárra

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz