Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Cikkek

A Natural sorozat termékei

14.10.18 19410x elolvasva

Megosztás • Ez egy olyan terméksorozat, ami igazi merinó gyapjúból készült termékekből áll, természetes színben. A merinó gyapjú egy természetes anyag, amelyet fiatal ausztrál birkák nyírásával nyernek abban az időszakban, amikor a gyapjú a legpuhább és a lehető legjobb minőségű. A merinó gyapjú nem szúr és nem irritálja a bőrt. Antibakteriális és hőszabályzó tulajdonságokkal bír. Hozzájárul az egészséges alváshoz, hiszen csökkenti a feszültséget, enyhíti a fájdalmat, és nem utolsó sorban eltávolítja az emberi szervezetre káros pozitív ionokat, amelyek fáradtságot és fejfájást okoznak. Az összes termék, ami ebből a gyapjúból készült, ezeket a pozitív és hasznos tulajdonságokat hordozza.

 • Azzal, hogy a termékeket a gyapjú természetes színében gyártják, a gyapjú összes jótékony hatású tulajdonsága megmarad, és nem sérül a vegyi festéssel. További előny, hogy ezek a termékek minden környezetbe illenek. Még abban az esetben se kell aggódnia, ha nagyon modern stílus jellemzi az otthonát. A természetes elemek használata nem lesz befolyással a teljes összképre. A Natural sorozat termékei már első látásra luxus benyomást keltenek. A belső térben használva szó szerint gyönyörűen megteremtik az „otthon melegét“.

 • A Natural sorozatban számos terméket, például párnákat, takarókat, papucsokat, kesztyűket és még sok mást megtalál. Ezeket a termékeket a Vlnka elnevezésű tradicionális cseh márka gyártja. Ez a márka OEKO-TEX® és Woolmark minőség és eredetiség világtanúsítványokkal rendelkezik, amik termékei minőségéről tesznek bizonyságot. Milyen termékekről is van szó?

 • Az alaptermék, amely nem hiányozhat a Natural sorozatból, a takaró. Két típusból választhat: egy- vagy kétrétegű. A natural 1ply gyapjú takaró egyrétegű, és tökéletesen megfelel az év melegebb időszakára. A natural 2ply gyapjú takaró kétrétegű, és kétszer olyan vastag, mint az egyrétegű takaró. Inkább télen ajánljuk a használatát. Mindkét takaró antibakteriális és hőszabályzó hatású a merinó gyapjúnak köszönhetően. Előnyük, hogy télen melegítenek, míg nyáron, épp ellenkezőleg, hűtenek, így egész évben használhatók. Csak Önön múlik, hogy melyiket részesíti előnyben. Mindenkinek alkalmas, még kisebb gyermekeknek is, hiszen a merinó gyapjú nem szúr és nem irritálja a bőrt

 • Ha egy merinó gyapjú takaró alá bújik, akkor ahhoz nagyszerűen illik egy párna is, ugyanabból az anyagból. A natural gyapjú párna 100 %-ban merinó gyapjúból készült. A töltet üreges rostokból áll, ami tartósan légies, stabil és tartja a formáját. Ennek köszönhetően Ön szépen és kényelmesen alhat. Mivel nagyon enyhén porzik, ezért a merinó gyapjú termékek allergiában szenvedőknek is alkalmasak.

 • Ha nyaki gerincfájdalomban szenved, akkor próbálja ki a patkó vagy henger alakú egészségügyi párnáinkat. A patkó alakú natural gyapjú párna és a henger alakú natural gyapjú párna fekvő pozícióhoz vannak kialakítva, tehát kényelmesen pihenhet rajtuk. Tökéletesen megtámasztják a nyaki gerincet, így enyhítik a fájdalmat. Alkalmasak pihenésre, alvásra, de munkahelyén is használhatja, amennyiben egész nap a számítógép előtt ül. Hosszú utazás során is értékelni fogja ezeket a párnákat.

 • Kínálatunkban speciális párnákat, például ülőgyűrűt és szülés utáni párnát is talál. Ez az egészségügyi segédeszköz a gerincvégződés maximális tehermentesítésére szolgál olyan betegek esetében, akik tartósan vagy átmenetileg feküdni, vagy ülni kénytelenek. A párna rektális műtéti beavatkozások után lévő betegek vagy aranyérben szenvedő személyek számára alkalmas.

 • Használhatja továbbá a gerinc sérülése, nyomási fekélyek esetén, rektális sebészeti beavatkozások vagy szülés utáni időszakban is. Maximális kényelmet és támaszt nyújt, egyúttal tehermentesíti a gerincvégződést és magát a gerincet is. Segít a helyes testtartásban. Használata egyszerű, elég a székre vagy az ágyra helyezni, majd kényelmesen elhelyezkedni rajta.

 • Ahhoz, hogy fekhelye teljes legyen, és Ön teljes mértékben ki tudja használni a gyapjú nyújtotta kényelmet, nem hiányozhatnak kínálatunkból a lepedők sem. Két típus közül választhat: egy- vagy kétrétegű lepedő.

 • A Natural lepedő egyrétegű. Melegebb hónapokra ideális. A lepedő felülete 100%-ban merinó gyapjúból készült, az alsó része pedig poliészter béléssel rendelkezik. A Natural Plus lepedő kétrétegű. Egyik oldalát merinó gyapjú képezi, az alsó oldalát pedig pamut béléssel látták el. Elsősorban hideg időszakban fogja értékelni, amikor is megbízhatóan melegít. Mindkét lepedő négy gumis sarkokkal felszerelt, amelyekkel garantáltan erősen a matrachoz rögzítheti.

 • Miután kipihente magát, bújjon bele egyenesen egy gyapjú otthoni papucsba, és élvezze tovább a bárány gyapjú nyújtotta előnyöket és kényelmet. A természetes otthoni papucs merinó gyapjúból készült. Csúszásmentes, szépen melegít és olyan luxus érzetet nyújt Önnek, amilyet mindenképp megérdemel. Az otthoni papucs egész évben hordható. Felülete 100%-os merinó gyapjúból, míg a talpa gumiból készült.

 • Ha számítógép vagy tévé előtt fog ülni, akkor vegyen fel egy gyapjú mamuszt, nehogy fázzon a lába. Előzze meg a megfázást és az azzal összefüggő problémákat. A mamusz nagyon könnyű. A gyártásához felhasznált anyagoknak köszönhetően nagyszerű tulajdonságokkal bír, amelyek akkor bontakoznak ki teljesen, ha a mamuszt meztelen lábra húzza fel.

 • Ne feledkezzen meg a kezéről sem. Ha hideg a keze, akkor az egész teste fázhat tőle, ráadásul a fagyos időben fagyási sérülések kialakulása is fenyeget bennünket. Vegyen fel ezért egy egyujjas gyapjú kesztyűt, amely nagy mértékben funkcionális, hőszabályozó, és mindenekelőtt megbízhatóan melegíti fel Önt. Az egész családnak alkalmas. Női, férfi és gyerek méretet is kínálunk.

 • Ha ennek ellenére valaki mégis megfázik, akkor se lógassa az orrát, van egy gyors segítségünk a számára. A gyapjúból készült natural vesevédő öv felmelegít, és segít enyhíteni a fájdalmat. A bárány gyapjú jótékony hatású száraz meleget alakít ki, ennek köszönhetően a vesevédő öv enyhíti a menstruációs fájdalmat, a hátfájást, a megfázást és pozitív hatással van a húgyút problémáira és a gyulladásokra.

 • A vesevédő öv ráadásul tökéletesen követi a test vonalát és erősíti a hátat. Van egy tippünk. Viselje a vesevédő övet, ha hideg van munkahelyén. Az öv melegíteni fogja, Ön pedig nem fog megfázni. Nem kell félnie, hogy mások látni fogják. Lazább ruha alatt nagyszerűen elrejtheti. A csupasz bőrrel érintkezve a merinó és a teveszőr kellemesen masszírozzák az idegvégződéseket. Eltávolítják a szervezetre káros ionokat, amelyek fáradtságot és hátfájást okoznak.

 • A legkisebbeket tegye a natural hálózsákba, hogy ők is meleg helyen legyenek. Ezt a merinó gyapjúból készült gyerek babazsákot egész évben használhatja. Allergiában szenvedőknek és érzékeny babáknak is alkalmas, hiszen a gyapjúnak köszönhetően antibakteriális tulajdonságokkal bír, és szinte egyáltalán nem porzik. A nagyobb gyerekek sem maradnak ki a jóból. A gyerekmellény semleges bézs színben készült, alkalmas tehát kisfiúknak és kislányoknak egyaránt.

Tetszett ez a cikk? Küldje tovább…Hova tovább?

Bolyhos, kényelmes, miénk - új Prestige birka gyapjúval
Újdonságok

Bolyhos, kényelmes, miénk - új Prestige birka gyapjúval

15.09.213182x elolvasva

Ismerje meg az új bolyhos Prestige Vlnka történetét.

Elolvasni
Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján
Cikkek

Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján

02.08.213856x elolvasva

Ha ön is szeret a családnak sütni, akkor itt egy remek tipp egy hagyományos recepthez, amelyet nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is imádni fognak.

Elolvasni
Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának
Tanácsok és tippek

Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának

09.06.215550x elolvasva

Különböző típusú paplanok találhatók a Bariholmik kínálatában. A három fő típus az alapvető, tradicionális és végül a prémium kategória. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet? Örömmel segítünk önnek ezzel a cikkünkben.

Elolvasni
Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Színváltozatok

Válasszon méretet