Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Cikkek

A Camel sorozat termékei

15.10.18 17437x elolvasva

Megosztás • A teveszőr, ahogy azt már a neve is elárulja, a tevétől származik és az egyik legdrágább anyagok közé tartozik a világon. Az az érdekes, hogy a teveszőrt nem kell nyírni, mint más állatok, például a bárányok esetében. A tevék a hideg évszak után maguk vedlenek, a szőrcsomókat pedig egyszerűen elég összeszedni. A teveszőr nagyon hasonlít a láma gyapjához. Általában természetes, aranybarna árnyalatú színében találkozhat vele, de színes változata is létezik. A teveszőrből ruházati cikkeket, például kabátokat és pulóvereket gyártanak. A durvább szőrszálak teve szőnyegekként ismertek.

 • Nagyon örömünkre szolgál, hogy ez a különleges anyag a mi kínálatunkban is megtalálható. Reméljük, hogy Ön is úgy megszereti a teveszőrből készült termékeket, akárcsak mi.

 • Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a kínálatunkban található Camel terméksorozatot, amely egy speciális anyagból készült. A merinó gyapjú és a már említett teveszőr kombinációjáról van szó. Ennek a kombinációnak köszönhetően egy igazán különleges agyagban egyesül a két gyapjú jótékony hatása. A merinó gyapjú előnyeiről itt olvashat.

 • A Camel termékek gyönyörű mélybarna színe, amelyet a teveszőrnek köszönhetnek, már az első pillantásra tetszeni fog Önnek. A barna szín természetes, a termékeket nem festették vegyszerekkel. Ennek köszönhetően a Camel terméksorozat luxus hatást kelt, és már ránézésre is a kényelem érzetét ébreszti bennünk. Már most kedvünk lenne felvenni őket! És Ön?

 • Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a teveszőr természetes színe minden lakásba illik. A kellemes megjelenés mellett ez az anyag egy sor hasznos tulajdonsággal is bír. A teveszőr puha és finom, ugyanakkor extrém mértékben jól szellőzik. Egy teveszőr takaró alatt alva nem fog izzadni. Télen a takaró melegít, míg nyáron nem engedi át a forróságot, tehát Önnek mindig kellemes lesz alatta. Ez annak köszönhető, hogy nagyszerű hőszabályzó tulajdonságokkal bír, amely egyik oldalról sem engedi át a hőt. Így megőrzi az Ön természetes testhőmérsékletét, miközben képes elpárologtatni a felesleges nedvességet a levegőbe. Ennek köszönhetően egész évben élvezheti az anyag jótékony hatásait, nem csak a hűvösebb időszakban.

 • A Camel sorozatban párnákat, takarókat, lepedőket és ruházati cikkeket is talál. Otthonát tökéletesen, részletekbe menően összehangolhatja. A Camel termékek a Natural terméksorozattal kombinálva is ugyanolyan szépek, tehát nyugodtan szabadjára engedheti a fantáziáját, és pontosan az elképzelései alapján alakíthat ki egy meghitt otthont. Milyen teveszőr termékeket is kínálunk?

 • Bizonyára Ön is egyetért azzal, hogy a fő elemek, amire minden otthonnak szüksége van, a takarók, amelyekbe gyönyörűen beburkolózva pihenhet. Kínálatunkban két fajta, mégpedig egy- és kétrétegű  gyapjú takarót talál.

 • A Camel 1ply gyapjú takaró egy egyrétegű takaró. Főleg az év melegebb időszakára ajánljuk. A Camel 2ply gyapjú takaró kétrétegű, tehát kétszer olyan vastag, mint az egyrétegű takaró. Tökéletesen melegít a hidegebb és a téli évszakban. Mindkét takaró 90% merinó gyapjút és 10% teveszőrt tartalmaz, amelynek köszönhetően extrém mértékben puhák az alvás pedig igazi kényeztetés lesz alattuk. Az ebből az anyagból készült ágyneműk száraz meleget teremtenek, amely pozitív hatással van a reumára, fájdalomra, betegségekre és kimerültségre.

 • Az egészséges és minőségi alváshoz nagyon fontos a párna, amin alszik. Bizonyára Ön is egyetért velünk, hogy a hát- és nyaki gerinc fájdalma nem a legjobb az új nap kezdetén. Próbálja ki a Camel gyapjú párnát, és kényeztesse magát átlagon felüli kényelemmel a pihenés során. Az összes párnánk 90% merinó gyapjúból és 10% teveszőrből készült, ami az ágyneműk esetében a lehető legjobb minőséget képviseli. A természetes párnák csökkentik a feszültséget, enyhítik a fájdalmat, és nem utolsó sorban eltávolítják a szervezetre káros pozitív ionokat, amelyek fáradtságot és fejfájást okoznak.

 • Gerincfájdalomban szenved a nyak tájékán? Akkor ajánljuk, hogy próbálja ki henger és patkó alakú egészségügyi párnáinkat. A Camel henger alakú gyapjú párna és a Camel patkó alakú gyapjú párna kimondottan nyaki gerincfájdalomban szenvedő embereknek alkalmas. Fekvő pozícióhoz alakították ki őket. Tökéletesen megtámasztják a nyaki gerincet, megkönnyebbülést és kényelmet nyújtva. Pihenésre és munkahelyén is használhatja, ha egész nap a számítógép előtt ül.

 • Ahhoz, hogy fekhelye teljes legyen, tökéletesen felkészülve a minőségi, egészséges alváshoz, kínálatunkból nem hiányozhatnak a lepedők sem. Ebben az esetben is két változat közül választhat.

 • A Camel gyapjú lepedő egyrétegű. Az év melegebb felében ajánljuk a használatát. A Camel Plus gyapjú lepedő épp ellenkezőleg, hidegebb időjárás alatt ajánlott. Mindkét típusú lepedő gyapjú (90%) és teveszőr (10%) keverékéből készült. Rendkívül lágyak és selymes a tapintásuk. Allergiában szenvedőknek is alkalmas, hiszen a feldolgozott anyagok porzása szinte a nullával egyenlő. A lepedők mind a négy szélén gumis hurkok vannak, amellyel szilárdan a matrachoz foghatja őket. Mindkét típusú lepedőt használhatja egész évben. Csak Önön múlik, hogy mit részesít előnyben.

 • A kiadós és minőségi alvás után azt javasoljuk, hogy egyből bújjon a Camel otthoni gyapjú papucsba, és élvezze tovább a kényelem és a luxus érzését, amelyet ez az anyag nyújt. Az otthoni papucs gyönyörűen melegít. Alsó része gumival ellátott, nehogy elcsússzon a reggeli rohanásban.

 • Önnek is problémája akad a hideg lábakkal, miközben a tévé vagy a számítógép előtt ül? Mi ezekben a helyzetekben a Camel gyapjú mamuszt használjuk, amelynek köszönhetően lábunk tényleg melegen lesz tartva. Megbízhatóan megakadályozza a megfázást és az azzal járó kellemetlenségeket.

 • A megfázás sokaknak problémát okoz, főleg a hideg évszakokban. Ha ez Önnél is gyakran fennáll, akkor ajánljuk, hogy próbálja ki a Camel vesevédő övet. A merinó gyapjú és a teveszőr kombinálásával az öv száraz meleget teremt, amely megszabadítja a hátfájástól, a menstruációs fájdalmaktól, enyhíti a megfázást és jótékony hatással van a gyulladásokkal és a húgyúttal kapcsolatos problémákra is. A vesevédő öv tökéletesen követi a test alakját, megtámasztja a hátat és fenntartja a test arányait. Magával viheti például hideg munkaterületekre, ahol hasznát veheti hőszigetelő tulajdonságainak. A csupasz bőrrel érintkezve a merinó és a teveszőr kellemesen masszírozza az idegvégződéseket. Eltávolítja a szervezetre káros ionokat, amelyek fáradtságot és hátfájást okoznak. Hőszabályzó, antibakteriális és egészségre előnyös tulajdonságainak köszönhetően a vesevédő övet már számos elégedett vásárlónk megszerette. Próbálja ki Ön is, és győződjön meg róla maga!

Tetszett ez a cikk? Küldje tovább…Hova tovább?

Huňaté, pohodlné, naše - nové Prestižky s ovčí vlnou
Újdonságok

Huňaté, pohodlné, naše - nové Prestižky s ovčí vlnou

15.09.21294x elolvasva

Poznejte příběh, jak vznikly nové Huňaté Prestižky Vlnka..

Elolvasni
Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján
Cikkek

Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján

02.08.213516x elolvasva

Ha ön is szeret a családnak sütni, akkor itt egy remek tipp egy hagyományos recepthez, amelyet nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is imádni fognak.

Elolvasni
Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának
Tanácsok és tippek

Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának

09.06.215150x elolvasva

Különböző típusú paplanok találhatók a Bariholmik kínálatában. A három fő típus az alapvető, tradicionális és végül a prémium kategória. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet? Örömmel segítünk önnek ezzel a cikkünkben.

Elolvasni
Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet