Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Egész nap lábon van? Papucs Lumaz

Egész nap lábon van? Papucs Lumaz
  • Egészséges, minőségi és kényelmes cipőt keres mindennapi viseletre kizárólag a legjobb anyagokból? A Bariholmiknál megtaláltuk a tökéletes darabot az Ön számára, LUMAZ ortopéd papucs formájában. Ennek a papucsnak köszönhetően a lábainak megfelelő kényelmet biztosít, és ráadásul segít megelőzni különböző egészségügyi problémákat, mint például a lapos lábak és egyéb deformációk.

 

  • A kis Bari gondosan felügyelte az egyész gyártási folyamatot. És gondoskodott arról, hogy a papucs kizárólag természetes anyagokból, mint például a természetes parafa, latex és festett VELUR tehénbőr, készült

Egész nap lábon van? Papucs Lumaz

 

  • Az állítható bőrpántok poliamid nemszövött anyagból készültek. Ennek köszönhetően a cipő nem dörzsöli és nem szorítja a lábat. Megfelelő méretre állíthatja a papucs pántokat, hogy tökéletesen illeszkedjen és lábai maximális kényelemben legyenek. A talpbetét természetes tehénbőrből készült, amely séta során kellemes puha és sima érzést biztosít. A természetes parafa és latex szilárd és tartós anyagok, amelyek hosszú sétákon is kellően támogatják a lábát. A természetes parafa kellemesen enyhíti minden lépését

 

  • A papucs és különösen a parafa alakja gondosan készült, hogy megfeleljen az ortopéd lábbeli igényeinek. Azok az emberek, akik egész nap a lábukon állnak, akár munkában, akár otthon, értékelni fogják a könnyű EVACU -ból készült csúszásgátló talpat.

  • A LUMAZ papucs hagyományos cseh, Zlín -ből származó termék. A kis Bari már a gyártás során tanácskozott a város cipészmestereivel. És így együtt Zlín -ben generációkon át gyűjtött készségekre és ismeretekre építettek. Mi nagyon örülünk, hogy folytathatjuk ezt a hagyományt. Célunk, hogy igazán kiváló minőségű cseh termékeket kínáljunk Önnek, amelyek az Ön egészségét szolgálják. És ezért hisszük, hogy a LUMAZ papucs jó választás, nemcsak erre a nyárra.

 

Egész nap lábon van? Papucs Lumaz

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz