Telefonos megrendelés, online vagyunk
+36 15 507 944 (8.00–17.00)
Menü

Bambusz zoknik

Bambusz zoknik
 • A bambusz, mint anyag, számos egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, ami nagyszerű kiegészítővé teszi a ruhásszekrényben is. Egyaránt alkalmas gyermekek és felnőttek számára is. Nyári és téli hónapokban is javasoljuk a bambusz zokni viselését. Hideg időjárás esetén kellemesen felmelegíti önt, különösen a bambusz térd feletti zokni, amely a térdet is melegben tartja.

 • A meleg nyári hónapokban a zokni antibakteriális és a termoregulációs képességeiknek köszönhetően gondoskodik a lábak kényelméről. Különösen értékelni fogja hosszabb kirándulás vagy túra során az egész családdal. A zoknik különböző méretekben kaphatóak és különböző típusok közül választhat, mint például a bokazokni, klasszikus zokni és térdzokni. Nem feledkeztünk meg a legkisebbekről sem, számukra vidám bari mintás zoknikat találhat kínálatunkban.

Bambusz zoknik

A bambusz szál

 • Úgy mint a gyapjúszál, számos olyan egyedi tulajdonsággal rendelkezik, amely segít csökkenteni az egészségügyi problémák kockázatát.

 • Antibakteriális tulajdonságok: A bambusz szál természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek gátolják a baktériumok és penész szaporodását és így a kellemetlen szagok képződését is megakadályozzák. Más textíliákkal ellentétben, ahol különböző vegyszerek hozzáadásával keledkeznek az antibakteriális tulajdonságok, a bambusz esetében az a képesség természetes, és így nem ál fent az allergiás reakció veszélye.

 • Légáteresztő és nedvesség felszívó képesség: Ez kulcsfontosságú jellemző! Mivel mikro méretű kis résekkel rendelkezik, az izzadságot elvezeti a bőrtől, ami elpárolog, és szárazvá teszi a lábakat.

 • Termoreguláció: A bambusz zokni termoregulációs képességgel rendelkezik, ezért télen meleg, nyáron pedig hideg. Ez annak köszönhető, hogy a szálak között mikro rések vannak.

 • Kényelem: A szálak kerek felületének köszönhetően a bambusz rendkívül puha.

 • Hosszú élettartam: Rendkívüli sajátossága a természetes erőssége és tartóssága, ami figyelemre méltó tartósságok eredményez.

 

Mi is valójában a bambusz?

 • A bambusz egy olyan örökzöld növény, amely minden éghajlatban megtalálható. A bambusz a világ leggyorsabban növekvő növénye. Néhány fajtája 24 óra alatt akár 1 métert is nőhet. A bambuszt világszerte széles körben használják különböző célokra - építőipar, különböző anyagok gyártása, gyógyszerek és a konyhában is népszerű.

 

 

Bambusz zoknik
Bambusz zoknik

Bambusz és környezet

 

 • A bambusz emberi beavatkozás nélkül teljesen függetlenül nőhet, műtrágya és peszticidek nélkül. A bambusz termékek környezetbarátak, elsősorban a 100% -os lebonthatóságuk miatt.

 • Például a gyapothoz képest sokkal kevesebb vízre van szükség a növekedéshez, és a hozama sokkal magasabb.

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz