Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Ortomed egészségügyi papucsok

Ortomed egészségügyi papucsok
  • Nálunk a Bariholmiknál nem csak merinó gyapjúból készült termékeket, de rengeteg egyéb terméket is megtalálhat, mint például cipők, melyek minden évszakra alkalmasak. Célunk, hogy a kiválasztott termék mindig jól szolgáljon mindenkinek, és mindenekelőtt, hogy kedvező hatással legyen az egészségre. Tudjuk, hogy manapság nem könnyű megtalálni a megfelelő cipőt olyan emberek számára, akik egészségügyi problémákkal küzködnek, mint a duzzanatok és hasonlók. Ezért is mi megoldást találtunk, az Ortomed egészségügyi cipő formájában.

Ortomed egészségügyi papucsok

 

  • Az Ortomed vagy ortopédiai rehabilitációs cipőt kifejezetten a lábfájdalomban szenvedők számára fejlesztették ki. Az Ortomed olyan egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkező márka, ahol az ezzel a funkcióval ellátott cipőt biztonságosan tekinthetjük hitelesnek, megbízhatónak és előnyösnek, amely a hétköznapokon is használható még akkor is, ha nincsenek problémái a lábaival, és ráadásul ezen termékekkel a problémákat megelőzi.

 

 

  • A márka minden cipője speciális csúszásgátló talppal van ellátva, amely különleges gyártási technikájának köszönhetően rendkívül tartós, ugyanakkor séta közben elnyeli a rezgéseket és a kis egyenlőtlenségeket. A talp nem hagy foltokat semmilyen felületen. Az Ortomed cipők segíthetnek a következő problémákban.

Ortomed egészségügyi papucsok
Ortomed egészségügyi papucsok

Hallux valgus

  • Problémák a halluxal vagyis a bütyökkel: Azok a személyek, akiknek ez a problémája van, amely a nagylábujj teljes elváltozásával nyilvánul meg, nagyon valószínű, hogy nem tudnak megfelelő cipőt választani, mivel a szokásos cipők nagy nyomást képeznek a láb belsejében. A bariholmik kínálatában találhat speciális női gél papucsokat vagy szandálokat. Ez a típus részlegesen elasztikus szárral rendelkezik, amely nem okoz feszültséget a deformált csontra.

Lapos és széles lábak

  • Az általában rendelkezésre álló cipők nagy része divatos darabként készül, de elfeledésre került a hasznosság és a hatásuk a lábra. Helytelen cipő esetén az történhet, hogy például az ív deformálódik és lapos lábak alakulnk ki. A széles láb problémát speciális ortopédiai balerinák oldhatják meg, amelyek speciális ortopédiai talpbetétekkel vannak ellátva, ami a lábnak megfelelő alakot biztosít. Fontos jellemzője a rugalmasság és a szélesebb lábakhoz való alkalmazkodási képessége.

Ortomed egészségügyi papucsok
Ortomed egészségügyi papucsok

Duzzadt lábak

  • Az egyik legkomplexebb típusú cipők a nyitott és zárt tépőzáras cipők, amelyek tökéletesen illeszkednek minden lábhoz. Ezek a cipők műtét után is használhatóak, kötést viselése esetén is. Segít olyan problémáknál, mint a hallux, a magas lábfej vagy a lábduzzanatok.

Férfi ortopéd szandálok

  • Nem megfelelő cipőkből eredő problémák nem csak a nőknél vannak, hanem a férfiaknál is előfordulnak. Ebből kifolyólag a férfiak számára is készülnek ortopédiai szandálok. Egész napos viseletre tervezték őket, és a három állítható pánt beállításának köszönhetően alkalmasak olyan férfiak számára is akinek magasabb a lábfelyük vagy ívük. Ennek köszönhetően szinte minden lábhoz hozzáigazíthatók. Mivel kiváló minőségű ortopéd talpbetét található ezekben a szandálokban, több órás viselés után is kényelmes és ön jól fogja érezni magát.

Ortomed egészségügyi papucsok

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz