Telefonos megrendelés, online vagyunk
+36 15 507 944 (8.00–17.00)
Menü

Természetes bundazsákok és hogyan kell karbantartani őket?

Természetes bundazsákok és hogyan kell karbantartani őket?

A csecsemőknek és kisebb gyermekeknek még nincs teljesen kifejlődve a test hőszabályozó funkciója, ezért különösen télen meg kell védeni őket és melegen tartani.

Ha ön is azok közé tartozik, aki mindig a legjobbat keresi gyermeke számára, akkor jól ismeri a paplanok és takarók rétegezését a babakocsiban, miközben attól tart, hogy a pici lába nehogy kilógjon a hideg környezetbe a takarók alol.

Hiddje el, hogy sokféle lehetőség van a baba melegen tartására. Sokféle anyagok közül választhat, amelyek jelenleg rendelkezésére állnak. De ha valami különlegeset keres, megoldást kínálunk természetes merinó bárány gyapjúból készült bundazsák formájában.

 

Természetes bundazsákok és hogyan kell karbantartani őket?

Számos különféle természetes bárány gyapjú létezik. Mivel tudjuk, hogy a baba bőre érzékeny, maximális hangsúlyt fektetünk a megfelelő anyag kiválasztására. A bundazsákokat a cseh hagyományos Vlnka gyártja, azzal a különbséggel, hogy kiváló minőségű merinó bárány gyapjúval vannak ellátva, amely nagyon kellemes, antibakteriális és hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik.

Ideális babakocsiba és hideg környezetbe. 50x100 cm méretben kaphatók és az oldalsó cipzárnak köszönhetően könnyebben kezelhető.

 

 

 

 

Mivel az anyukáknak szükségük van „két szabad kézre” és a kesztyű bizonyos esetekben korlátozható lehet, ezért itt vannak a kézmelegítők babakocsira. Itt a Bariholmik -nál találhat, ugyanolyan anyagokból és mintákkal kézmelegítőket, mint a kínálatunkban található bundazsákok.

Mégha a gyapjú öntisztító tulajdonságokkal is rendelkezik, a rendszeres tisztítása nagyon fontos. Választhatja a vegytisztítást, amelyet a vegytisztítók kínálnak, vagy rendszeresen szellőztesse a friss levegőn.

 

Természetes bundazsákok és hogyan kell karbantartani őket?
Természetes bundazsákok és hogyan kell karbantartani őket?

A kézi mosást csak akkor javasoljuk, ha egy hely nagyobb szennyeződésről van szó. Csak enyhén áztassa be a szennyezett helyet langyos vízben, mely legfeljebb 30 fokos. A legjobb a Lanolin használata, amely gyengéd a bárány gyapjúhoz. Hagyja vízszintesen megszáradni, semmiképp se helyezze a fűtőtestre.

 

Ezeket a termékeket nem javasoljuk mosógépben mosni!

 

 

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz