Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Kama termékek a Bariholmik -nál

Kama termékek a Bariholmik -nál

A Kama rendkívül népszerű norvég mintázatú és kiváló minőségű birka gyapjú termékeinek köszönhetően. Ezt az eredeti cseh társaságot 1989 -ben alapították kis családi vállalkozásként.

 

Kama termékek a Bariholmik -nál

 

Termelésük azonban idővel kibővült, és a termékeik sikeres bemutatása például a cseh olimpikusok és a torinói sportolók támogatását foglalja magában.

Mivel mi a Bariholmik -nál a legmagasabb minőségű termékeket szeretnénk Önnek biztosítani, ezen kivételes minőségű gyapjú termékek prémium értékesítőjévé váltunk. 

Számos szín és mintázat közül választhat.

 

 

 

 

A pulóverek és más termékek különböző tevékenységekre alkalmasak. Munkaruházatként vagy a hétkoznapokon is hordhatja őket, különböző sporttevékenységekhez vagy akár randira divatos darabként is remek választás.

A gyapjú nagyszerű tulajdonságainak köszönhetően azonnal a ruhásszekrénye szerves részévé válnak.

 

 

 

Kama termékek a Bariholmik -nál
Kama termékek a Bariholmik -nál

 

A termékek alapanyaga a Schoeller márkanév legmagasabb minőségű birka gyapjú fonala, amely környezetbarát és tiszteletben tartja az ember egészségét. Termo aláöltözettel kombinálva tökéletes szettet tud létrehozni minden évszakban nemcsak a hegyekbe.

A termékek között természetesen nem hiányozhatnak a pulóverek, sapkák, kesztyűk, maszkok, sálak, ruhák, szoknyák, lakástextíliák… 

Ezen termékek közül sok főként különböző sport számára alkalmas, ezért a termékek rugalmasak, kellemesek és elsősorban funkcionálisak. A termékek merinó gyapjúból vagy lycra -ból készülnek más anyagok hozzáadásával, mint például Gore-Tex és Softshell, futáshoz vagy télen síeléshez használhatók. 

 

 

A Kama szvetterek különböző vastagságúak és szabásúak. Néhány szvetter nők és férfiak számára is egyaránt alkalmas. A női szvetterek (odkaz) kategória pulóvereket, cipzáras pulóvereket modern mintával, garbókat, belebújós pulóvereket és kardigánokat foglal magába.

A nők értékelni fogják a meleg modern ruhákat vagy a multifunkcionális szoknyákat is, amelyek leggings feletti második rétegeként használhatóak, hogy megvédje az ágyék érzékeny területét, és megakadályozza a megfázást.

A férfi pulóverek között találhat speciális, vadászoknak és halászoknak tervezett darabokat is hagyományos zöld színben.

 

Kama termékek a Bariholmik -nál
Kama termékek a Bariholmik -nál

 

A sapkák, sálak és kesztyűk könnyen kombinálhatók bármilyen pulóverrel, és a különböző típusok és minták széles választékából szinte mindenki választ.

Gyerekek számára remek választás egy vidám sapka, maszk vagy sapka mely a füleket is védi.

A Kama termékek előnye, hogy bárhol viselhetőek. És ezek a termékek többek között évekig is eltartanak.

 

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz