Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Újdonságok

Parafa papucsok és gyártásuk

16.04.20 5740x elolvasva

MegosztásAz új stílusos parafa papucs egy egyszerű cipő, amelyet nem kell feltétlenül csak otthon hordani, hanem szinte bárhová felveheti, például még városban is. A parafa papucs elősegíti az egészséges sétát, és az ortopéd talpbetétnek köszönhetően megfelelő a lábproblémák megelőzésére vagy például azok számára is, aki lúdtalp miatt szenvednek. 

Ezek a tények ezt a papucsot az egészségügyi lábbelik közé sorolják, amelyek kínalatát itt a Bariholmik -nál folyamatosan bővítjük. 

Különös figyelmet fordítottunk megjelenésükre és minőségükre, és most lehetővé tesszük önnek, hogy benézzen a gyártás titkaiba. Maga a gyár Cseh Köztársaságban, pontosabban Zlín ben a Svit komplexumban található, itt baťa gyára már több mint 50 éve szolgál nekünk.

 

Természetes anyagokból készülnek, mint például a bőr és parafa. A parafa olyan anyag, amelyet két fa, a parafatölgy és az amur parafa kéregéből nyernek. A parafának számos felhasználási lehetősége van. Jó hőszigetelése miatt viszonylag magas hőmérsékleteknek ellenáll, rugalmas és könnyű. A cipőiparon kívül, például dugók gyártására is használják. Ez a globális termelés több mint 80% -át képzi. Továbbá például különféle padlóburkolatok gyártására is használják. 

Rugalmasságának köszönhetően egész nap nagyon könnyedén és kellemesen sétálhat ebben a parafa-bőr papucsban. 
 

 

 

Az ortopéd talpbetét finom bőrrel van borítva, amely lélegző, és képes felszívni az izzadságot. Ez az anyag van használva a pánton is, amely még tartósabb és kiválóbb a varrásnak köszönhetően. Egy ilyen varrógépe nincs otthon mindenkinek. :) 

Mivel ez a papucs női és férfi változatban is kapható, a számozásuk 36 -tól 48 -ig terjed, és minden részt külön kell előkészíteni minden egyes mérethez. 
 

 

 

A gondosan kiválasztott bőr részeket, amelyeket több színváltozatban választottunk ki az Önök számára, először megjelöljük, majd kiváló minőségű ragasztóval hozzá ragasztjuk a parafa talpbetétre

Mindent pontosan és jól össze kell illeszteni és ki kell csiszolni, hogy papucsban minden lépés kényelmes legyen. Az utolsó lépés a tartós talp hozzáerősítése, amelyet egy speciális gépen és pontosan elkészített patakon erősítenek a papucshoz.

 

 

 

Több szakaszban folyik a gyártás, amelyek közül némely többé némely kevésbé bonyolult. Minden bizonnyal fel fogja ismerni a különbséget azon papucsok között, amelyeket gyárban gyártanak, például szalagon, és azon papucsok között, amelyeket mi manuálisan készítünk kéznél. Csak ügyes kezek és néhány régebbi, de kiváló minőségű, gép segítségével. Ön szerint melyik lesz jobb minőségű? 

Ezek a parafa papucsok nagyon jó társakká válnak. Ha eljutott ennek a cikknek a végéhez, nem garantálhatjuk, hogy szakértővé válik a parafa papucs gyártásában, de hisszük, hogy van elképzelése róla és tudja hogy kiváló minőségű természetes termékeket próbálunk gyártani, és fogalma van arról, hogy mit rendel. :)

 

Tetszett ez a cikk? Küldje tovább…Hova tovább?

Huňaté, pohodlné, naše - nové Prestižky s ovčí vlnou
Újdonságok

Huňaté, pohodlné, naše - nové Prestižky s ovčí vlnou

15.09.21294x elolvasva

Poznejte příběh, jak vznikly nové Huňaté Prestižky Vlnka..

Elolvasni
Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján
Cikkek

Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján

02.08.213516x elolvasva

Ha ön is szeret a családnak sütni, akkor itt egy remek tipp egy hagyományos recepthez, amelyet nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is imádni fognak.

Elolvasni
Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának
Tanácsok és tippek

Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának

09.06.215150x elolvasva

Különböző típusú paplanok találhatók a Bariholmik kínálatában. A három fő típus az alapvető, tradicionális és végül a prémium kategória. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet? Örömmel segítünk önnek ezzel a cikkünkben.

Elolvasni
Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet