Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Újdonságok

Anyukák és csecsemőik számára

03.09.20 3188x elolvasva

MegosztásMinden anyuka jól tudja, hogy mi a legjobb a csecsemője számára, és azt is, hogy mennyire nehéz a baba megfelelő gondozása.

Mi a Bariholmik -nál készítettünk néhány gyönyörű újdonságot a legkisebbek és főleg a gondoskodó anyukáik számára, amelyek nemcsak szépek, de nagyon hasznosak is, és hisszük, hogy minden anyuka értékelni fogja azt a segítséget, amelyet a birka gyapjú termékeink nyújthatnak.

A birka gyapjú számos fantasztikus tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket más anyagokban nem talál meg. Különösen az antibakteriális és antiallergén tulajdonságairól van szó, amelyekkel a birka gyapjú büszkélkedik. Ez a szálak szerkezetének köszönhető, amelyeket kívülről apró pikkelyek borítanak, ennek köszönhetően a felületén a por, atkák és baktériumok csak nagyon nehez maradnak meg, és nem képesek szaporodni. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a birka gyapjú termékek a legérzékenyebb gyermekek és az allergiákban szenvedők számára is alkalmasak.

A birka gyapjú következő remek tulajdonsága, hogy képes szabályozni az emberi testhőmérsékletet. Ez azt jelenti, hogy a baba nem fog túlmelegedni egy birka gyapjú bundazsákban, tehát nem fog izzadni és nem fog fázni még nulla fok alatti hőmérséklet esetén sem.

Mint már tudja, a birka gyapjú öntisztító, így ez az anyag nagyon könnyen karbantartható. A gyapjú termékeket nem kell mosni, szennyeződés esetén csak a foltot tisztítsa meg, de fontos hogy gyakran szellőztesse a friss levegőn. Bizonyos termékeknél a gyapjú puha kefével megfésülhető, hogy eltávolítsa a valamilyen módon szennyezett felső réteget.

Ezenkívül a Merinó birka gyapjú nagyon puha és kellemes, az érzékeny baba bőr számára készült.

Vizsgáljuk meg közelebbről a Merinó birka gyapjúból készült termékeket csecsemők számára, valamint néhány szép újdonságot, amelyeket itt a Baroholmik -nál készítettünk Önöknek:

Tetszett ez a cikk? Küldje tovább…Hova tovább?

Huňaté, pohodlné, naše - nové Prestižky s ovčí vlnou
Újdonságok

Huňaté, pohodlné, naše - nové Prestižky s ovčí vlnou

15.09.21278x elolvasva

Poznejte příběh, jak vznikly nové Huňaté Prestižky Vlnka..

Elolvasni
Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján
Cikkek

Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján

02.08.213513x elolvasva

Ha ön is szeret a családnak sütni, akkor itt egy remek tipp egy hagyományos recepthez, amelyet nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is imádni fognak.

Elolvasni
Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának
Tanácsok és tippek

Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának

09.06.215149x elolvasva

Különböző típusú paplanok találhatók a Bariholmik kínálatában. A három fő típus az alapvető, tradicionális és végül a prémium kategória. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet? Örömmel segítünk önnek ezzel a cikkünkben.

Elolvasni
Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet