Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Újdonságok

Anyukák és csecsemőik számára

03.09.20 4298x elolvasva

MegosztásMinden anyuka jól tudja, hogy mi a legjobb a csecsemője számára, és azt is, hogy mennyire nehéz a baba megfelelő gondozása.

Mi a Bariholmik -nál készítettünk néhány gyönyörű újdonságot a legkisebbek és főleg a gondoskodó anyukáik számára, amelyek nemcsak szépek, de nagyon hasznosak is, és hisszük, hogy minden anyuka értékelni fogja azt a segítséget, amelyet a birka gyapjú termékeink nyújthatnak.

A birka gyapjú számos fantasztikus tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket más anyagokban nem talál meg. Különösen az antibakteriális és antiallergén tulajdonságairól van szó, amelyekkel a birka gyapjú büszkélkedik. Ez a szálak szerkezetének köszönhető, amelyeket kívülről apró pikkelyek borítanak, ennek köszönhetően a felületén a por, atkák és baktériumok csak nagyon nehez maradnak meg, és nem képesek szaporodni. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a birka gyapjú termékek a legérzékenyebb gyermekek és az allergiákban szenvedők számára is alkalmasak.

A birka gyapjú következő remek tulajdonsága, hogy képes szabályozni az emberi testhőmérsékletet. Ez azt jelenti, hogy a baba nem fog túlmelegedni egy birka gyapjú bundazsákban, tehát nem fog izzadni és nem fog fázni még nulla fok alatti hőmérséklet esetén sem.

Mint már tudja, a birka gyapjú öntisztító, így ez az anyag nagyon könnyen karbantartható. A gyapjú termékeket nem kell mosni, szennyeződés esetén csak a foltot tisztítsa meg, de fontos hogy gyakran szellőztesse a friss levegőn. Bizonyos termékeknél a gyapjú puha kefével megfésülhető, hogy eltávolítsa a valamilyen módon szennyezett felső réteget.

Ezenkívül a Merinó birka gyapjú nagyon puha és kellemes, az érzékeny baba bőr számára készült.

Vizsgáljuk meg közelebbről a Merinó birka gyapjúból készült termékeket csecsemők számára, valamint néhány szép újdonságot, amelyeket itt a Baroholmik -nál készítettünk Önöknek:

Tetszett ez a cikk? Küldje tovább…Hova tovább?

Kellemes meleg a Bariholmik -al
Cikkek

Kellemes meleg a Bariholmik -al

10.01.221116x elolvasva

Inkább a meleget kedveli, és a hideg téli napokat átvészelni próbálja? Tanácsot adunk, hogyan teheti kellemesebbé a téli időszakot, és talán a végén megkedveli a telet.

Elolvasni
Hagyományos bejgli
Cikkek

Hagyományos bejgli

15.12.21201x elolvasva

Elkészítettük a népszerű karácsonyi bejglit. Nagymama kedvenc receptje 4 bejgli elkészítésére - két diós, két mákos.

Elolvasni
Ajándékozzon kivételes ajándékokat a Bariholmik -kal - öröm a konyhában
Cikkek

Ajándékozzon kivételes ajándékokat a Bariholmik -kal - öröm a konyhában

29.11.212147x elolvasva

A sütés vagy a főzés szerettei kedvenc tevékenységei közé tartozik? Ajándékozza meg őket konyhai kiegészítőkkel, amelyek szépek és praktikusak is egyben.

Elolvasni
Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet