Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Takarók és plédek birka gyapjúból

Takarók és plédek birka gyapjúból

Ön is élvezi a kellemes és zavartalan pillanatokat a takaró alatt? Amikor a kanapén ül vagy az ágyon nyújtózkodik, betakarja magát, és élvezi az ön körül lévő meleget?

A birka gyapjúból készült takarók képesek felszívni a nedvességet és kiegyensúlyozni a testhőmérsékletet, így a kellemetlen hideg és fagy a hegyekben vagy útközben nem fogja meglepni önt. Az otthona melegségének érzését így bárhová magával viheti, és ez egyszerűen remek.

A birka gyapjúnak az az előnye, hogy antibakteriális, ami azt jelenti, hogy a baktériumok nem szaporodnak a takarókban, és ráadásul öntisztító képességgel rendelkezik. Tehát ideális választás azok számára is, akik nem szeretnek mosni. A kellemes tisztaságérzethez pedig elegendő a gyakori szellőztetés friss levegőn.

Gyakran álmodik éjjel, és néha előfordul hogy izzadtan ébred fel az éjszaka kellős közepén. Ne hagyja, hogy ez zavarja önt, és aludjon mint a csecsemő egy birka gyapjú takarónak köszönhetően, amely biztosítja az ideális testhőmérséklet és emellett képes a szagok elnyelésére is.

Mire használhatók az ilyen takarók? Ez könnyű, kérdezze meg saját magától: "Hol van szükségem kellemes meleg érzésre és kényelemre?"

A leggyakoribb válasz, otthon. Ez az a hely, ahol használjuk őket, például a kanapén, tévénézés közben, az ágyban alvás közben, vagy használhatjuk őket egy grillpartin odakint ülve. A plédek különösen alkalmasak erre a tevékenységre, amelyek a gyapjú takarókkal ellentétben könnyebbek, hordozhatóbbak, hasznosabbak, kevesebb helyet foglal el, és gyakran dizájnosabbak is. Másrészt a klasszikus gyapjú takarók alkalmasabbak odabent és ideálisak pihenésre vagy alvásra.

A gyapjú takarókat és plédeket a Woolmark és az OEKO-TEX tanúsítványok minősítik, amelyek bizonyítják, hogy a legjobb minőségű gyapjúból készülnek, nem károsak az egészségre, és még a legérzékenyebb személyek számára is alkalmasak.

Takarókat és plédeket több színváltozatban találhat nálunk, így ötleteinek megfelelően kombinálhatja és harmonizálhatja őket. Itt bemutatunk önnek ebből a kategóriából néhányat:

Takarók és plédek birka gyapjúból

TAKARÓ NATURAL

Az egyik legnépszerűbb takaró kínálatunkban a Natural takaró. Melegebb hónapokra, vagy melegebb hálószobákba ideális egyrétegű takarót választani, amely nemcsak vékonyabb, hanem könnyebb is. A Natural kétrétegű takaró népszerűbb a téli hónapokban vagy hidegebb környezetben. Ez a takaró kiváló minőségű birka gyapjúból készül, és természetes színének köszönhetően minden háztartásba illik. 3 méretben kapható, felnőtteknek és gyerekeknek is egyaránt alkalmas.

TAKARÓ VLNKA

A Vlnka takaró különösen népszerű takaróvá vált, amely az ön tetszését is elnyeri a pamut oldalán található aranyos kis bari mintának köszönhetően. A méretei miatt nemcsak a felnőttek, de a gyermekek körében is nagyon népszerű. Ezzel a gyönyörű mintával ellátott babafészek is található kínálatunkban. Talán itt fogja leginkább értékelni, hogy takaróink és egyéb gyapjú termékeink tanúsítottak, nem károsak az egészségre és a legkisebbek számára is alkalmas.

Takarók és plédek birka gyapjúból
Takarók és plédek birka gyapjúból

TAKARÓ CAMEL

Engedje, hogy kényeztesse önt a birka és teve gyapjú luxus kombinációja, amelyet a Camel takarónk tartalmaz. Csokoládébarna színe és puhasága biztosítja azt a kényelmet, amelybe mindenki szívesen belemerül. Talán ezért is ez a takaró a legnépszerűbbek közé tartozik az utóbbi időben. Ki ne szeretné kényeztetni magát kényelemmel, luxusal és egy kis egzotikummal? A Camel takaró a Bariholmik kínálatában az egyik legpuhább takaró. Ez a takaró is kapható egyrétegű vagy kétrétegű változatban, ahol az egyik oldala világos színű.

PLÉDEK BIRKA GYAPJÚBÓL

A birka gyapjú plédek nagyon népszerű kategória, amely a takarók közé sorolható. Használatuk nagyon sokoldalú. Például kiváló és dizájnos kiegészítő, amelyek generációkon át kitart. Anyaga kiváló minőségű skandináv gyapjú, amely puha és tökéletesen felmelegít. 3 színváltozatban kaphatóak - fekete, világosszürke és bézs.

Takarók és plédek birka gyapjúból

EGYÉB TAKARÓ TÍPUSOK

A népszerű takarók közé tartozik a Bona takaró, amely pamut oldalán egyszerű mintázat található és ez még érdekesebbé teszi. Egy másik takarónk a görög mintás takaró, mely világos és sötét színben is kapható, de más takarók is található kínálatunkban...

Javasoljuk, hogy kombinálja őket birka gyapjú lepedővel és párnával, amelyek külön kategóriát alkotnak, és amelyek ugyanazokkal a mintákkal és színekkel rendelkeznek, mint a takarók (a plédek kivételével). Ezen felül még spórolhat is és választhat szettet, amelyben takarókat és párnákat kombináltunk kedvezménnyel.

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz