Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Újdonságok

Takarók és plédek birka gyapjúból

16.09.20 7472x elolvasva

MegosztásÖn is élvezi a kellemes és zavartalan pillanatokat a takaró alatt? Amikor a kanapén ül vagy az ágyon nyújtózkodik, betakarja magát, és élvezi az ön körül lévő meleget?

A birka gyapjúból készült takarók képesek felszívni a nedvességet és kiegyensúlyozni a testhőmérsékletet, így a kellemetlen hideg és fagy a hegyekben vagy útközben nem fogja meglepni önt. Az otthona melegségének érzését így bárhová magával viheti, és ez egyszerűen remek.

A birka gyapjúnak az az előnye, hogy antibakteriális, ami azt jelenti, hogy a baktériumok nem szaporodnak a takarókban, és ráadásul öntisztító képességgel rendelkezik. Tehát ideális választás azok számára is, akik nem szeretnek mosni. A kellemes tisztaságérzethez pedig elegendő a gyakori szellőztetés friss levegőn.

Gyakran álmodik éjjel, és néha előfordul hogy izzadtan ébred fel az éjszaka kellős közepén. Ne hagyja, hogy ez zavarja önt, és aludjon mint a csecsemő egy birka gyapjú takarónak köszönhetően, amely biztosítja az ideális testhőmérséklet és emellett képes a szagok elnyelésére is.

Mire használhatók az ilyen takarók? Ez könnyű, kérdezze meg saját magától: "Hol van szükségem kellemes meleg érzésre és kényelemre?"

A leggyakoribb válasz, otthon. Ez az a hely, ahol használjuk őket, például a kanapén, tévénézés közben, az ágyban alvás közben, vagy használhatjuk őket egy grillpartin odakint ülve. A plédek különösen alkalmasak erre a tevékenységre, amelyek a gyapjú takarókkal ellentétben könnyebbek, hordozhatóbbak, hasznosabbak, kevesebb helyet foglal el, és gyakran dizájnosabbak is. Másrészt a klasszikus gyapjú takarók alkalmasabbak odabent és ideálisak pihenésre vagy alvásra.

A gyapjú takarókat és plédeket a Woolmark és az OEKO-TEX tanúsítványok minősítik, amelyek bizonyítják, hogy a legjobb minőségű gyapjúból készülnek, nem károsak az egészségre, és még a legérzékenyebb személyek számára is alkalmasak.

Takarókat és plédeket több színváltozatban találhat nálunk, így ötleteinek megfelelően kombinálhatja és harmonizálhatja őket. Itt bemutatunk önnek ebből a kategóriából néhányat:

Tetszett ez a cikk? Küldje tovább…Hova tovább?

Kellemes meleg a Bariholmik -al
Cikkek

Kellemes meleg a Bariholmik -al

10.01.221122x elolvasva

Inkább a meleget kedveli, és a hideg téli napokat átvészelni próbálja? Tanácsot adunk, hogyan teheti kellemesebbé a téli időszakot, és talán a végén megkedveli a telet.

Elolvasni
Hagyományos bejgli
Cikkek

Hagyományos bejgli

15.12.21201x elolvasva

Elkészítettük a népszerű karácsonyi bejglit. Nagymama kedvenc receptje 4 bejgli elkészítésére - két diós, két mákos.

Elolvasni
Ajándékozzon kivételes ajándékokat a Bariholmik -kal - öröm a konyhában
Cikkek

Ajándékozzon kivételes ajándékokat a Bariholmik -kal - öröm a konyhában

29.11.212147x elolvasva

A sütés vagy a főzés szerettei kedvenc tevékenységei közé tartozik? Ajándékozza meg őket konyhai kiegészítőkkel, amelyek szépek és praktikusak is egyben.

Elolvasni
Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet