Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Tanácsok és tippek

Paplanok birka gyapjúval

30.09.20 6232x elolvasva

MegosztásNincs jobb egy nehéz nap után, mint egy paplan alá bújni és aludni. De hogyan lehet elérni kellemes és zavartalan pihenést? Fontos a lehető legjobb feltételeket biztosítani, és olyan minőségi anyagokat választani, amelyek a kellemes pihenés érzetét nyújtják a testnek.

Mi, a Bariholmik -nál, nagyon jól tudjuk, hogy az alvás fontos része a napnak, ezért számos paplan, párna és lepedő található kínálatunkban, hogy mindenki a saját preferenciái szerint választhasson.

Azok, akik ismerik cikkeinket, és többet tudnak a gyapjú tulajdonságairól, már tudják, hogy a gyapjú képes alkalmazkodni a test hőmérsékletéhez. Hőszabályozó képességét különösen azok fogják értékelni, akik éjszaka izzadnak, vagy éppen ellenkezőleg, állandó hideggel küzdenek. Ennek a hőszabályozó tulajdonságnak és hőellátási képességnek köszönhetően a test kellően pihen, a javul a véráramlás és reggel sokkal jobban fogja érezni magát. És lehet, hogy már hallott a száraz hő jótékony hatásáról a testre.

Egy másik nagyszerű tulajdonsága, az antibakteriális tulajdonság. A baktériumok ugyanis nem halmozódnak fel és nem szaporodnak a gyapjúban. Ezért alkalmas allergiákban szenvedők, asztmások és érzékeny bőrű személyek számára, mint például a csecsemők vagy immunrendszeri problémákkal küzdők. És ez egy hatalmas és pótolhatatlan előny például a hagyományos üreges szálas paplanokkal szemben.

Mivel a paplanokban nem szaporodnak a baktériumokat és nem halmozódik bennük a por, nem szükséges gyaktan mosni őket és több évig is használhatja őket. Ezenkívül a gyapjúszálak állóképessége sokkal nagyobb, mint más anyagoké.

Tetszett ez a cikk? Küldje tovább…Hova tovább?

Huňaté, pohodlné, naše - nové Prestižky s ovčí vlnou
Újdonságok

Huňaté, pohodlné, naše - nové Prestižky s ovčí vlnou

15.09.2175x elolvasva

Poznejte příběh, jak vznikly nové Huňaté Prestižky Vlnka..

Elolvasni
Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján
Cikkek

Süssön velünk hagyományos buktát a nagyanyáink receptje alapján

02.08.213482x elolvasva

Ha ön is szeret a családnak sütni, akkor itt egy remek tipp egy hagyományos recepthez, amelyet nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is imádni fognak.

Elolvasni
Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának
Tanácsok és tippek

Válassza ki a legmegfelelőbb gyapjú paplan típust magának és családjának

09.06.215113x elolvasva

Különböző típusú paplanok találhatók a Bariholmik kínálatában. A három fő típus az alapvető, tradicionális és végül a prémium kategória. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet? Örömmel segítünk önnek ezzel a cikkünkben.

Elolvasni
Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Színváltozatok

Válasszon méretet