Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Paplanok birka gyapjúval

Paplanok birka gyapjúval

Nincs jobb egy nehéz nap után, mint egy paplan alá bújni és aludni. De hogyan lehet elérni kellemes és zavartalan pihenést? Fontos a lehető legjobb feltételeket biztosítani, és olyan minőségi anyagokat választani, amelyek a kellemes pihenés érzetét nyújtják a testnek.

Mi, a Bariholmik -nál, nagyon jól tudjuk, hogy az alvás fontos része a napnak, ezért számos paplan, párna és lepedő található kínálatunkban, hogy mindenki a saját preferenciái szerint választhasson.

Azok, akik ismerik cikkeinket, és többet tudnak a gyapjú tulajdonságairól, már tudják, hogy a gyapjú képes alkalmazkodni a test hőmérsékletéhez. Hőszabályozó képességét különösen azok fogják értékelni, akik éjszaka izzadnak, vagy éppen ellenkezőleg, állandó hideggel küzdenek. Ennek a hőszabályozó tulajdonságnak és hőellátási képességnek köszönhetően a test kellően pihen, a javul a véráramlás és reggel sokkal jobban fogja érezni magát. És lehet, hogy már hallott a száraz hő jótékony hatásáról a testre.

Egy másik nagyszerű tulajdonsága, az antibakteriális tulajdonság. A baktériumok ugyanis nem halmozódnak fel és nem szaporodnak a gyapjúban. Ezért alkalmas allergiákban szenvedők, asztmások és érzékeny bőrű személyek számára, mint például a csecsemők vagy immunrendszeri problémákkal küzdők. És ez egy hatalmas és pótolhatatlan előny például a hagyományos üreges szálas paplanokkal szemben.

Mivel a paplanokban nem szaporodnak a baktériumokat és nem halmozódik bennük a por, nem szükséges gyaktan mosni őket és több évig is használhatja őket. Ezenkívül a gyapjúszálak állóképessége sokkal nagyobb, mint más anyagoké.

Paplanok birka gyapjúval

KÜLÖNBSÉG A PREMIUM ÉS KLASSZIKUS PAPLAN KÖZÖTT

A Bariholmik kínálatában két alapvető típusú paplan található. Ez a klasszikus steppelt paplan, amely a jól ismert tollpaplant szimulálja. És a prémium steppelt paplan, amely jobban hasonlít a mai üreges vagy műszálas paplanokhoz. Ami azt jelenti, hogy korszerűbbek, könnyebbek és jobb minőségűek. A klasszikus paplan bélése birka gyapjú, mely pamut huzatban van. A prémium minőségű paplan belsejében viszont a legkellemesebb Merinó gyapjú található, a huzata pedig sima, 100% pamutból készül

HOGYAN KELL PAPLANT VÁLASZTANI?

Ha már megnézte termékeinket, akkor biztosan észrevette, hogy nyári, négyévszakos és téli változatok is vannak kínálatunkban. A különbség természetesen a bélés mennyiségében van. Mondhatjuk, hogy minél vastagabb, annál melegebb. Javasoljuk, hogy nyári vagy négy évszak paplant válasszon ha lakásban fogja használni, ha pedig házban, akkor inkább négy évszak vagy téli paplant. Egy speciális változat az úgynevezett DUO paplan, amely két összekapcsolt paplanból áll - nyári és négy évszak paplan. Remek választás azok számára, akik nem tudnak dönteni, és szeretnének mind a nyári, mind téli illetve négy évszakban használható változatot, és egy melegebb paplant szeretnének, amely minden időszakban remek választás.

Az egyik különleges paplan, a nyári paplan kender béléssel, amely modern és egyben népszerű öko anyag

Paplanok birka gyapjúval
Paplanok birka gyapjúval

BARIHOLMIK PÁRNÁK

Egy külön fejezet a gyapjú párnák. Biztosan egyetért velünk, hogy párna nélkül az alvás nem az igazi. De a párna rossz mérete vagy formája eléggé kellemetlen lehet. Reggel a nyaki gerinc fájdalmával vagy blokkolásával ébredni nem éppen kellemes. Ezért, ha hajlamos erre a problémára, olvasson tovább. A Bariholmik kínálatát kibővítettük, és a klasszikus 90x70 -es párnák mellett választhat anatómiai vagy ortopéd párnát is, amely segít a gerinc ideális helyzetben tartásában, és reggel mosolyogva fog felébredni, kellemetlen fájdalom nélkül a nyak mögött.

ELŐNYÖS SZETTEK

A választás megkönnyítése és az idő megtakarítása érdekében több szettet is készítettünk Önökenk, amelyek paplanból és párnából állnak, van olyan szett is, melyben lepedő található vagy Lanolin gyapjú mosószer. Ezeket a paplanokat különféle változatokban és méretben is megtalálja. Akár egy nagy közös paplan alatt szeret aludni, akár egy hosszított változatot részesít előnyben, nálunk megtalálhatja. Ezenkívül ezeken a szetteken belül 10% kedvezményt kap, aminek köszönhetően pénzt takaríthat meg például egy népszerű gyapjú zoknikra.

Paplanok birka gyapjúval

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Kapcsolódás a közösségi hálózatokhoz