Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Tanácsok és tippek

Paplanok birka gyapjúval

30.09.20 8597x elolvasva

MegosztásNincs jobb egy nehéz nap után, mint egy paplan alá bújni és aludni. De hogyan lehet elérni kellemes és zavartalan pihenést? Fontos a lehető legjobb feltételeket biztosítani, és olyan minőségi anyagokat választani, amelyek a kellemes pihenés érzetét nyújtják a testnek.

Mi, a Bariholmik -nál, nagyon jól tudjuk, hogy az alvás fontos része a napnak, ezért számos paplan, párna és lepedő található kínálatunkban, hogy mindenki a saját preferenciái szerint választhasson.

Azok, akik ismerik cikkeinket, és többet tudnak a gyapjú tulajdonságairól, már tudják, hogy a gyapjú képes alkalmazkodni a test hőmérsékletéhez. Hőszabályozó képességét különösen azok fogják értékelni, akik éjszaka izzadnak, vagy éppen ellenkezőleg, állandó hideggel küzdenek. Ennek a hőszabályozó tulajdonságnak és hőellátási képességnek köszönhetően a test kellően pihen, a javul a véráramlás és reggel sokkal jobban fogja érezni magát. És lehet, hogy már hallott a száraz hő jótékony hatásáról a testre.

Egy másik nagyszerű tulajdonsága, az antibakteriális tulajdonság. A baktériumok ugyanis nem halmozódnak fel és nem szaporodnak a gyapjúban. Ezért alkalmas allergiákban szenvedők, asztmások és érzékeny bőrű személyek számára, mint például a csecsemők vagy immunrendszeri problémákkal küzdők. És ez egy hatalmas és pótolhatatlan előny például a hagyományos üreges szálas paplanokkal szemben.

Mivel a paplanokban nem szaporodnak a baktériumokat és nem halmozódik bennük a por, nem szükséges gyaktan mosni őket és több évig is használhatja őket. Ezenkívül a gyapjúszálak állóképessége sokkal nagyobb, mint más anyagoké.

Tetszett ez a cikk? Küldje tovább…Hova tovább?

Kellemes meleg a Bariholmik -al
Cikkek

Kellemes meleg a Bariholmik -al

10.01.22711x elolvasva

Inkább a meleget kedveli, és a hideg téli napokat átvészelni próbálja? Tanácsot adunk, hogyan teheti kellemesebbé a téli időszakot, és talán a végén megkedveli a telet.

Elolvasni
Hagyományos bejgli
Cikkek

Hagyományos bejgli

15.12.21180x elolvasva

Elkészítettük a népszerű karácsonyi bejglit. Nagymama kedvenc receptje 4 bejgli elkészítésére - két diós, két mákos.

Elolvasni
Ajándékozzon kivételes ajándékokat a Bariholmik -kal - öröm a konyhában
Cikkek

Ajándékozzon kivételes ajándékokat a Bariholmik -kal - öröm a konyhában

29.11.212106x elolvasva

A sütés vagy a főzés szerettei kedvenc tevékenységei közé tartozik? Ajándékozza meg őket konyhai kiegészítőkkel, amelyek szépek és praktikusak is egyben.

Elolvasni
Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Színváltozatok

Válasszon méretet