Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

EGÉSZSÉGES ALVÁS

MÁR NEM KELL SZÁMOLNI A BARIKAT

BOLYHOS CSODA AZ EGÉSZSÉGES ALVÁS ÉRDEKÉBEN

A jó és kellemes alvás felbecsülhetetlen. Ezért készítettünk néhány tippet és tanácsot önnek, amelyek megmutatják, hogy miért jelent számunkra a birka gyapjú természeti csodát. A juhok mindennap tesztelik a birka gyapjú tulajdonságait, és ennek köszönhetően tudjuk, hogy bízhatunk benne.

TAKARÓK BIRKA GYAPJÚBÓL

BIRKA GYAPJÚ KELLEMES MELEGE

Ki ne szeretné a hűvösebb őszi estéket a természet bolyhos csodájának ölelésében tölteni? Készítsen egy forró teát, bújjon egy takaró alá és élvezze kedvenc könyvét.

A tökéletesen feldolgozott gyapjúnak köszönhetően nem kell aggódnia a hideg érzés miatt. Ezenkívül a gyapjú nagyon puha és kellemes tapintású, így örömmel fog mindig újra alábújni.


Gyapjú tulajdonságai, melyeket értékelni fog:

- télen meleg, nyáron hűvös

- allergiákban szenvedők számára is alkalmas

- nem kell mosni

- szellős és légáteresztő

- nagyon kellemes tapintású

ANTIBAKTERIÁLIS

Ez biztosan szerelem lesz az első érintésre. A Lanolin a birka gyapjút szárazon és puhán tartja. A száraz környezet valóban nem felel meg az atkáknak. A gyapjú sem gyűjti a statikus elektromosságot - nem tapad a bőrhöz, és nem vonzza a port sem. Ezért termékeink allergiások számára is alkalmasak, akik szabadon lélegezhetnek.

HŐSZABÁLYOZÓ KÉPESSÉG

A gyapjúnak nagyszerű hőszabályozó tulajdonsága van, amelynek köszönhetően testének minding ideális hőmérséklete lesz. Nem kell aggódnia a hőmérséklet ingadozása miatt egész évben. Nyáron a gyapjú eltávolítja a felesleges hőt a bőrtől, télen pedig visszatartja azt. Így a test mindig friss és energiával teli lesz.


További információk

STEPPELT GYAPJÚ PAPLANOK

SZÁRAZ HŐ

Célunk, hogy Ön kényelmesen el tudjon aludni, még mielőtt az összes barit megszámolná. A száraz hőnek köszönhetően a birka gyapjú segít enyhíteni a test izom- és ízületi fájdalmait. Ez olyan, mint egy száraz hő borogatással történő kezelés, amely felmelegíti a testet. Ideális választás reumások és mozgásszervi problémákkal küzdők számára.

További információk

Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet