Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Mi a Bariholmik

Ajánlatunk

Kedves bari barátok, prémium termékeket kínálunk Önnek merinó bárány gyapjúból és más természetes anyagokból. Kényeztesse magát ruházattal, egészségügyi cipővel, bolyhos takaróval és természetes kozmetikumokkal kiváló cseh gyártóktól.

Egészségügyi zoknik

Természetes anyagból készült egészségügyi zoknik, például a legfinomabb merinó gyapjúból vagy bambuszból. A gyapjú zokni a cukorbetegségben szenvedő emberek számára remek választás, mert laza szegélye van. A bambuszból és merinó gyapjúból készült zokni antibakteriális, ezért ha problémája van a lába bőrével, akkor ez a típus önnek ajánlott. Az egészségügyi bambusz zokni nagyszerű választás, ha mindig izzad a lába, és már nem tudja, hogy mit tegyen. A birka gyapjúból készült egészségügyi termo zokni és ebből a csodálatos anyagból készült térdzokni is megér egy próbát. Soha többet nem fog mást akarni.

Olvass tovább

Szűrő

Anyag

Ár (1 400-17 160 Ft)

Kampány

44 termékek

Minden egészségügyi zokni a cseh Vlnka gyártótól származik. A gyártás során a legmagasabb minőségű anyagokat használják, amelyek garantálják, hogy a lábai a legfinomabb ápolásban részesülnek.