Vásárlás telefonon keresztül
+36 16 777 644 (8.00–17.00)
Minden a vásárlásról
Menü

Gyapjú Újszülött szett Fehér S

Kód: 4-00029

A merino gyapjúból készült újszülött szett lágy bézs színben, meleg pulóvert, sapkát, zoknit és egyujjas kesztyűt tartalmaz.

Szín

Gyapjú Újszülött szett Fehér  S Gyapjú Újszülött szett Fehér M Gyapjú Újszülött szett Bézs S Gyapjú Újszülött szett Bézs M

-10 %

21 060 Ft

23 400 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk péntek 29. 5

raktáron

Szín

Gyapjú Újszülött szett Fehér  S Gyapjú Újszülött szett Fehér M Gyapjú Újszülött szett Bézs S Gyapjú Újszülött szett Bézs M

Termék leírása

Az újszülött gyapjúszett szép bézs színben merino bárány gyapjúból készül. A bárány gyapjú szett újszülötteknek újszülött sapkát tartalmaz 28 cm-es kerülettel. Nagy előnye a sapka alakja, ahol az usanka szabása lehetővé teszi, hogy a fül takarva legyen. A sapka két, kellően hosszú fűzővel is rendelkezik, amelyek az áll alatt megköthetők, ezért stabil . Kellemes gyapjú egyujjas kesztyű t bézs színben. Egyszerű Merino pulóver , amely nagyon gyengéd (nem szúrós) és a végül merino gyapjú zoknit.

A felhasznált anyagnak köszönhetően a merino bárány gyapjú amelyet fiatal ausztrál bárányok nyírásával nyertek,minden szükséges funkcióval el van látva. Röviden, az anyagot úgy dolgozták fel, hogy puha legyen a kisgyerekek finom bőrén. A Merino gyapjú nem szúr és ráadásul hőszabályzó tulajdonságokkal rendelkezik, biztosítja az optimális hőszabályozást, ugyanakkor el tudja párologtatni a felesleges nedvességet.
 Biztosan értékelni fogja, hogy a merino sapkát a cseh tradicionális gyártó, a Vlnka gyártja. A felhasznált anyagnak köszönhetően világszerte elismert tanúsítványt kapott a minőségről és eredetiségről. 

 

Részletek

Gyártó Vlnka
Anyag Bárány gyapjú
Kolekce Kolekce Novorozenecké soupravy

OEKO-TEX®

OEKO-TEX® A 100-as szabvány egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok, köztes termékek és végtermékek számára a feldolgozás minden szakaszában a káros anyagok eltávolítására. Az összes nem textil komponenst a gyártási folyamat során is megvizsgálják. Sok vállalat számára az OEKO-TEX® követelmények a szállítási feltételek szerves részét képezik.

WoolMark® Apparel

A szóban forgó nemzetközi minőségi márka, amelyet a Nemzetközi Gyapjúszövetség által kiadott nemzetközi minőségi címke gyapjúszövetekre,kötöttárura, takarókra és szabványosított teszteknek megfelelő minőséget garantál. A termékek, amelyek megfelelnek a vizsgának, meg lehetnek jelölve a Gyapjú pecsét címkével. A tanúsítványt csak elsőosztályú termékek kaphatják meg,amelyek minőségi gyapjúból ausztrál bárányoktól származnak.

Karbantartás

Kézi mosás
Ezt a terméket ideális kézzel mosni, az ajánlott mosási hőfok 30°C. Öblítéskor elegendő a víz hőmérsékletének fokozatos csökkentése, hogy elkelrülje a bolyhosodást vagy a deformálódást. Ez után elég finoman kicsavarni és vízszintes helyzetben szárítani, hogy az anyag ne nyúljon ki. 

Mosás mosógépben
Kizárólag oly mosóprogramot használjon mosásához, mely kifejezetten gyapjú mosására alkalmas, s mely kíméli az anyagot.
Használjon gyapjúra tervezett finom mosószert, kézi és mosógéppel való mosáshoz is.

Szárítás
Határozottan tilos a terméket fűtőtesten szárítani. Amennyiben a fűtőtest hőmérséklete meghaladja a 30°C hőmérsékletet, (ami meglehetősen gyakori) a kötött anyagú termékben a víz szintén 30°C feletti hőmérsékletre melegszik, s a termék ugyanúgy összeugrik, mint a nem megfelelő mosása esetén.

Ha szárítógépben szárítja a ruháit, akkor javasoljuk, hogy használjon intelligens szárítólabdákat, amelyek elnyelik a nedvességet, csökkentik a sztatikus töltést, megkönnyítik a vasalást, ráadásul még öblítő funkcióval is bírnak. Használhatja esetleg a szárítógépen kívül is, például úgy, hogy egy kis időre a mosott ruházattal együtt egy kosárba teszi őket, ahol a teregetés előtt képesek felszívni a nedvességet.

Ne használjon öblítőszert!
Vigyázat!
A melegebb vízben való mosás (több, mint 30°C) és a hosszas csavarása a mosógépben elértékteleníti a terméket, a kötött anyag összeugrik és bolyhos lesz.
Az így elértéktelenedett termékre nem fogadunk el reklamációt.

Miért bárány gyapjú?

A bárány gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

További információ a blogunkban

Ingyenes szállítás
31 250 Ft felett
Utánvét
Akár telefonon is rendelhet
A termékek akár 30 napig ingyenesen visszaküldhetőek

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 4% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst