Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Gyerek gyapjú szett VLNKA

Kód: 9-00022

Kellemes és puha takaró, mely egyik oldala 100% Merinó birka gyapjóból készül, a másik pedig 100% pamutból. Ráadásul gyönyörű minta díszíti és kényelmes párna is tartozik hozzá.

a szett tételei

A termékek teljes összege: 30 670 Ft

Megtakarítás: 3 770 Ft

-10 %

26 900 Ft

29 880 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk csütörtök 15. 4

raktáron

Termék leírása

Gyermekei számára csak a legjobbat, ezért van itt ez a gyönyörű Vlnka gyapjú szett aranyos kis barikkal. Kellemes és puha takaró, mely egyik oldala 100% Merinó birka gyapjóból készül, a másik pedig 100% pamutból. Ráadásul gyönyörű minta díszíti és kényelmes párna is tartozik hozzá. A birka gyapjúnak számos előnye van, amelyek fontosak a gyermekek jó alvása szempontjából, és az egyik legfontosabb a hőmérsékleti stabilitás, amikor a birka gyapjú aktívan szabályozza a gyermek test hőmérsékletet, ezért gyermeke nem fog fázni és nem is lesz melege a birka gyapjúkból készült takaró alatt. A gyapjú természetesen antibakteriális, ezért ideális az érzékeny gyermekek bőrére vagy allergiákban szenvedő gyermekek számára. A további előnyei közül az is fontos, hogy a birka gyapjú felszívja a felhalmozódott nedvességet, amelyet ezután elpárologtat, tehát ha gyermekei gyakran izzadnak alvás közben, akkor ez a gyapjú szett megfelelő bolyhos takaró számukra. A birka gyapjúnak nagyon sok előnye van, és a kiváncsi gyermekek biztosan mindet felfedezik és értékelni fogják őket.

A párna ismét kiváló minőségű Merinó gyapjúból készül és poliészterrel van töltve - így könnyen beállíthatja a párna magasságát úgy hogy megfelelő legyen gyermeke számára.

Takaró anyaga és mérete:
95 x 135 cm
100% Merinó birka gyapjú, 100% pamut

Párna anyaga és mérete:
35 x 55 cm
100% Merinó birka gyapjú, 100% pamut
bélés: poliészter

Takaró súlya: 1000 g / m²
Párna súlya: 500 g / m²

Részletek

Nem / kinek ajánlott Gyermek
Évszak Téli
Gyártó Vlnka
Anyag Birka gyapjú

OEKO-TEX®

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok öszehasonlítására, köztes termékek és végtermékek számára a feldolgozás minden szakaszában a káros anyagok eltávolítására. Az összes nem textil komponenst a gyártási folyamat során is megvizsgálják. Sok vállalat számára az OEKO-TEX® követelmények a szállítási feltételek szerves részét képezik.

WoolMark® Bedding

A szóban forgó nemzetközi minőségi márka, amelyet a Nemzetközi Gyapjúszövetség által kiadott nemzetközi minőségi címke gyapjúszövetekre, kötöttárura, takarókra és szabványosított teszteknek megfelelő minőséget garantál. Azok a termékek, amelyek megfelelnek ennek a szabványnak, meg lehetnek jelölve a Gyapjú pecsét címkével. A tanúsítványt csak első osztályú termékek kaphatják meg, amelyek minőségi, ausztrál birkáktól származó gyapjúból készülnek.

Karbantartás

Ez a termék ideális az összes hagyományos vegytisztító által kínált vegytisztítási módszerrel történő karbantartásra.

Gyapjú anyagok kézi mosása
A gyapjú termékek nem igényelnek hosszas és bonyolult karbantartást. A magas lanolin tartalom miatt a gyapjú öntisztító. A tisztántartás érdekében gyakran szellőztesse a gyapjú terméket a friss levegőn. Javasoljuk, hogy a termékeket vízfürdő helyett csak olyan helyre helyezze, ahol magas a nedvességtartalom. A gyapjú szálak így természetesen megtisztulnak. Kisebb szennyeződés esetén a terméket kézzel ki lehet mosni langyos vízben állandó hőmérsékleten, legfeljebb 30 °C -on. A vízbe lanolint adhat, amely nemcsak a gyapjút tisztítja, hanem természetesen ápolja. A kimosott termékeket ne csavarja, csak finoman nyomkodja és rázza ki, és vízszintes helyzetben szárítsa meg.

Mosás mosógépben
A birka gyapjúból készült termékeket nem ajánlott mosógépben mosni.

Szárítás
Soha ne szárítsa a gyapjú terméket fűtőtesten. Ha a fűtőtest hőmérséklete meghaladja a 30 °C -ot (ami meglehetősen gyakori), az anyagban lévő víz is felmelegszik és a termék összemegy. Javasoljuk, hogy kerülje el a közvetlen napfényt is szárítás közben.

Ha szárítógépben szárítja a ruháit, akkor javasoljuk, hogy használjon intelligens gyapjú szárítólabdákat, amelyek elnyelik a nedvességet, csökkentik a sztatikus töltést, megkönnyítik a vasalást, ráadásul még öblítő funkcióval is bírnak. Használhatja a szárítógépen kívül is, például úgy, hogy egy kis időre a mosott ruházattal együtt egy kosárba teszi őket, ahol a teregetés előtt képesek felszívni a nedvességet.

Soha ne használjon öbítőt!
Figyelem!
Mosás melegebb vízben (több mint 30 °C) és hosszú csavartatás a terméket tönkre teszik, a termék szöszösödni kezd és összemegy. Ilyen termék nem lehet reklamálni.

Miért bárány gyapjú?

A birka gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

 

További információk blogunkban találhatóak

Utánvét / készpénz  

Online előre fizetés

Egyszerű telefonos megrendelés

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 5% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst