Vásárlás telefonon keresztül
+36 16 777 644 (8.00–17.00)
Minden a vásárlásról
Menü

Gyerek kötött merino sapka B71 Fényvisszaverő Természetes Fehér

Kód: 3-00065-PRIRODNE-BILA

A fényvisszaverő kiegészítők a spakán az első és a hátsó oldalán is vannak. A bojtban olyan speciális szálak vannak, amelyek visszaverik a ráeső fényt.

7 810 Ft

Ez a termék jelenleg kiárusított.

A kis bari figyelni fogja az elérhetőséget az ön számára

Írja be az e-mail címét, és a kis bari tudatja Önnel, ha a termék újra raktáron van.

Válasszon a színvariációk közül

Gyerek kötött merino sapka B71 Fényvisszaverő  Sötét kék Sötétkék Gyerek kötött merino sapka B71 Fényvisszaverő  Sötét szürke Sötétszürke Gyerek kötött merino sapka B71 Fényvisszaverő Rózsaszín Gyerek kötött merino sapka B71 Fényvisszaverő Türkisz Türkiz

Alternatív termékek a kategóriában A legkisebbeknek

Gyerek kardigán merino KAMA 1010 Sötét kék Sötétkék

25 070 Ft

Gyerek melény merinó gyapjúból Natural

7 070 Ft

Gyerek kötött merino sapka B71 Fényvisszaverő  Sötét kék Sötétkék

7 810 Ft

Termék leírása

A kötött gyermek sapka merino ,fényvisszaverő kiegészítőkkel magas melegségének köszönhetően alkalmas a téli szórakozásra és a síelésre.j A kötött sapka fő funkciói nem csak a melegség, de mindenekelőtt a biztonsági fényvisszaverő részei, amelyeknek köszönhetően a gyermekek sötétben is jól láthatóak lesznek. Fényvisszaverő elemek vannak a sapka első és hátsó részén is. A bojtban speciális szálak vannak, amelyek jelentősen visszaverik a rájuk eső fényt.

Belső szerkezete a kötött sapkának fleece anyaggal van bélelve, amely a Technopile fleece. A bélés biztosítja a magyas hőszigetelést, optimális légáteresztést, elaszticitást és könnyedséget. Külső szerkezete  HIGHWAY 45/55 fonal segítségével van készítve, 45 Merino gyapjú/ 55 Akril arányban. Akötött sapka schoeller fonalból, biztosítja a hőszabályozást és egyidejűleg elpárologtatja a felesleges nedvességet. A merino bárány gyapjúnak köszönhetően a sapka antibakteriális és szagtalan. Biztosítja termoregulációs tulajdonságai,ugyanis nagyon melegít akkoris, ha nedves és fordítva. Nagyobb sport terhelésnél hűt. Alkalmas allergiásoknak is, mert a bárány gyapjú  nem szívja be a port. Öntisztító.

A SCHOELLER® cég minőségi globális gyártója a merino fonalnak amelyet sport öltözetek és hasonló termékek gyártásához használnak.Ez az osztrák vállalat elsődleges beszállítója a Merino bárány gyapjútermékek gyártóinak..

A KAMA cseh vállalat, amely sikeres a piacon már 25 éve. A KAMA éveken át kínálja a minőségien kidolgozott bárány gyapjú termékeket, az ún Kötött sapkák, Norvégmintás kardigánok a Takarók bárány gyapjúból a fő irányzatuk.

 

Részletek

Alkalmasság Gyermek
Szín Fehér
Tevékenység Sport
Stílus Pomponnal
Gyártó KAMA
Anyag Bárány gyapjú
Ingyenes szállítás
31 250 Ft felett
Utánvét
Akár telefonon is rendelhet
A termékek akár 30 napig ingyenesen visszaküldhetőek

Értékelés

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 4% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst