Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Gyerek kötött sapka merino KAMA BW17 Szürke

Kód: 3-00068-15

A kötött merinó sapka hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanis jól melegít akkor is, ha nedves és fordítva. Nagyobb sport megterhelésnél hűsítő tulajdonsággal rendelkezik.

Ruházat méretei

Milyen méretet válasszak?

-25 %

7 320 Ft

9 760 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk csütörtök 15. 4

raktáron

Termék leírása

A gyapjú kötött sapka ideális úgy mindennapi viseletre, mint a sportoláshoz hideg időben. A sapka a merinói juh gyapjúnak köszönhetően antibakteriális és szagtalan. Hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanis jól melegít akkor is, ha nedves és fordítva. Nagyobb sport megterhelésnél hűsítő tulajdonsággal rendelkezik. Alkalmas az allergiás emberek számára is, mivel a juh gyapjú nem veszi fel a port.

                                            

A felhasznált fonalaknak köszönhetően 50% Merinó gyapjú és 50% akril összetételben a kötött sapka könnyű és rendkívül funkcionális. A schoeller fonalak felhasználása biztosítja az optimális hőmérsékletszabályozást, ugyanakkor képesek elpárologtatni a felesleges nedvességet.

                                                   

A sapka belső szerkezete WINDSTOPPER® SOFT SHELL béléscsíkkal van ellátva. E két anyag teljesen új kombinációjáról van szó, amely garantálja a magas szél elleni védelmet, a légáteresztést, a víztaszítóságot, a kopásállóságot és a rugalmasságot.                           

Részletek

Nem / kinek ajánlott Gyermek
Szín Szürke
Tevékenység Sport
Stílus Pomponnal
Gyártó KAMA
Anyag Birka gyapjú

Karbantartás

Kézi mosás
Ezt a terméket ideális kézzel mosni, az ajánlott mosási hőmérséklet 30 °C. Öblítéskor elegendő a víz hőmérsékletének fokozatos csökkentése, hogy elkelrülje a bolyhosodást vagy a deformálódást. Ezután elég kímélően kinyomkodni és vízszintes helyzetben szárítani, hogy az anyag ne nyúljon ki. 

Mosás mosógépben
Kizárólag olyan mosóprogramot használjon mosásához, mely kifejezetten gyapjú mosására alkalmas, s mely kíméli ezt az anyagot.
Használjon birka gyapjúra ajánlott speciális kímélő mosószert, kézi és mosógéppel való mosáshoz is.

Szárítás
Határozottan tilos a terméket fűtőtesten szárítani. Amennyiben a fűtőtest hőmérséklete meghaladja a 30 °C, (ami meglehetősen gyakori) a kötött anyagú termékben a víz szintén 30 °C feletti hőmérsékletre melegszik, és a termék ugyanúgy összezsugorodik, mint a nem megfelelő mosása esetén. 
Ha szárítógépben szárítja a ruháit, akkor javasoljuk, hogy használjon intelligens gyapjú szárítólabdákat, amelyek elnyelik a nedvességet, csökkentik a sztatikus töltést, megkönnyítik a vasalást, ráadásul még öblítő funkcióval is bírnak. Használhatja a szárítógépen kívül is, például úgy, hogy egy kis időre a mosott ruházattal együtt egy kosárba teszi őket, ahol a teregetés előtt képesek felszívni a nedvességet.

Soha ne használjon öblítőt!
Figyelem!
A melegebb vízben való mosás (több mint 30 °C) és a hosszas csavarása a mosógépben tönkre teszi a terméket, a kötött anyag összezsugorodik és bolyhos lesz.
Az így elértéktelenedett termékre nem fogadunk el reklamációt.

Miért bárány gyapjú?

A birka gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

 

További információk blogunkban találhatóak

Utánvét / készpénz  

Online előre fizetés

Egyszerű telefonos megrendelés

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 5% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst

Mérettáblázat

Sapkák és fejpántok mérete

Méret Fej körmérete
XXS 38-42
XS 42-46
S 46-50
M 50-56
L 56-62
XL 62-66
Gyermek Uni 48-56
Felnőtt Uni 54-62