Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Gyerek téli egyujjas kesztyű zsinórral - Natural

Kód: 4-00099-7

A gyerekeket mindig melegben kell tartani, ez vonatkozik a kis kezükre is. Rendkívül meleg és kellemes, pihe puha ujjatlan kesztyű természetes Merinó birka gyapjúból a Bariholmik -tól, erre egyszerűen tökéletes.

Szín

Gyerek téli egyujjas kesztyű zsinórral - Camel Gyerek téli egyujjas kesztyű zsinórral - Natural

4 700 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk szerda 30. 9

raktáron

Szín

Gyerek téli egyujjas kesztyű zsinórral - Camel Gyerek téli egyujjas kesztyű zsinórral - Natural

Termék leírása

A gyerekeket mindig melegben kell tartani, ez vonatkozik a kis kezükre is. Rendkívül meleg és kellemes, pihe puha egyujjas kesztyű természetes Merinó birka gyapjúból a Bariholmik -tól, erre egyszerűen tökéletes. Minden időben melegben tartja gyermeke kezét. A zsinór, amelyet egyszerűen a kabátjának ujjaiba helyezhet, biztosítja, hogy gyermeke nem csak egy kesztyűvel tér vissza a sétából.

Az egyujjas kesztyű két színben kapható és mérete 9 x 17 cm. A kesztyűhöz kötött zsinór hossza 120 cm.

Részletek

Nem / kinek ajánlott Gyermek
Gyártó Vlnka
Anyag Birka gyapjú

WoolMark® Apparel

A szóban forgó nemzetközi minőségi márka, amelyet a Nemzetközi Gyapjúszövetség által kiadott nemzetközi minőségi címke gyapjúszövetekre, kötöttárura, takarókra és szabványosított teszteknek megfelelő minőséget garantál. Azok a termékek, amelyek megfelelnek ennek a szabványnak, meg lehetnek jelölve a Gyapjú pecsét címkével. A tanúsítványt csak első osztályú termékek kaphatják meg, amelyek minőségi, ausztrál birkáktól származó gyapjúból készülnek.

Miért bárány gyapjú?

A birka gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

 

További információk blogunkban találhatóak

Utánvét / készpénz  

Online előre fizetés

Egyszerű telefonos megrendelés

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 5% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst

Mérettáblázat

Téli gyerek egyujjas kesztyű zsinórral

Méret Tenyér szélesség (cm) Hossz (cm)
UNI 10 20