Máte dotaz? Napište nám na
info@oveckarna.cz

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Nálunk a nem megfelelő karácsonyi ajándékokat 2022. január 20-ig lehet kicserélni.

Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni. Ha az Ön által kiválasztott méret mégsem felene meg, az ajándékot kicserélheti. A csere lehetőség a 2021. december 22. előtt vásárolt karácsonyi ajándékokra vonatkozik. Ezeket 2022. január 20-ig lehet kicserélni. Ha azonban vissza szeretné küldenie az ajándékot és elállni a vásárlástól, a rendelés kézbesítésétől számított szabványos 30 nap áll rendelkezésére.

Hogyan lehet kicserélni az ajándékot?

Az ajándék mérete nem lett megfelelő, és ki akarja cserélni? Ez nem gond, csak küldje vissza hozzánk az eredeti állapotban lévő, nem használt terméket. A csomag átvétele után a lehető leghamarabb új terméket küldünk Önnek

1. Ha kevesebb mint 30 napja vásárolta meg a terméket:

Csak töltse ki a rövid csere űrlapot. Az űrlap kitöltése után minden információt azzal kapcsolatban, hogyan küldheti el nekünk ingyenesen a csomagot a Packeta.hu segítségével, látni fog és ugyanezeket az információt e-mailben is megkapja. 

Ha pedig regisztrált vásárlóként rendelt nálunk, a fiókjában megtalálja a csere űrlapot. A regisztrációnak köszönhetően készen áll a küldésre, csak töltse ki a szükséges adatokat. 

2. Ha több mint 30 napja vásárolta meg a terméket:

Nem kell semmit kitöltenie, és a csomagot csak küldje vissza. Kérjük, a terméket gondosan csomagolja be, mellékelje a számlát és egy jegyzeten tüntesse fel, hogy milyen méretre szeretné kicserélni a visszaküldött terméket. Ezután vigye a csomagot a legközelebbi Packeta.hu feladóhelyre. A csomag visszaküldése ingyenes, nem kell mást tennie, csak a Packeta.hu munkatársának adja meg a következő azonosító számot: 9274 4304

Ezen a linken megtalálja a Packeta.hu összes feladóhelyét egy áttekinthető térkép formájában.

A Packeta.hu munkatársa átveszi Öntől a csomagot, elismervényt ad a csomag átvételéről, és nem kell semmi más miatt aggódnia. Amint a csomag megérkezik, feldolgozzuk és kérésének megfelelően kicseréljük a terméket. 

A Packeta.hu nem felel meg önnek?

Ha a Packeta.hu nem felel meg önnek, más futárszolgálat segítségével is visszaküldheti a csomagot. A szállítási költség a következő címre önt fogja terhelni:

Ovečkárna
Czech Wool Company s.r.o.
Malotova 123
760 01 Zlín
Ceska Republika

Ebben az esetben is kérjük, helyezze a csomagba a számlát, valamint írja meg, hogy milyen méretre szeretné kicserélni a visszaküldött terméket.

Máte dotaz? Napište nám na
info@oveckarna.cz

Színváltozatok

Válasszon méretet