Vásárlás telefonon keresztül
+36 16 777 644 (8.00–17.00)
Minden a vásárlásról
Menü

Mellény kapucnival Natural

Kód: 6-000500-PRIRODNI (2)

Vlněná vesta z nejjemnější merino vlny s kterou nikdy neprochladnete při jakémkoliv chladném počasí

Szín

Mellény kapucnival Sötét szürke Sötétszürke Mellény kapucnival Szürke Világosszürke Mellény kapucnival Natural

Ruházat méretei

14 150 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk péntek 29. 5

raktáron

Szín

Mellény kapucnival Sötét szürke Sötétszürke Mellény kapucnival Szürke Világosszürke Mellény kapucnival Natural

Termék leírása

Ebben a legfinomabb merinó gyapjúból készült mellényben soha nem fog megfázni még hidegebb időben sem. Elegáns szabása nem fogja korlátozni önt semmilyen mozgásban az udvaron vagy kertben, vagy például túrázás és sport tevékenységek során sem. A kapucni segít melegen tartani a nyakát és fejét, melyeken keresztül a testet a legtöbb hő hagyja el. Alkalmas idősebbek és aktív sportolók számára is.

A bárány gyapjú hőszabályozó képessége biztosítja, hogy a test melegen marad még testmozgás során is, mivel a gyapjú képes elvezetni a nedvességet, mely azután elpárolog, és ennek köszönhetően ön továbbra is jól fogja érezni magát. A mellény kellően mély zsebekkel rendelkezik minden hétköznapi apróságok számára.

- 100% -os természetes merinó gyapjú
Alkalmas téli és őszi aktivitásokhoz
A gyapjú hőszabályozó tulajdonsága kompenzálja a környezeti hőmérsékleti különbségeket 
- Könnyű karbantartás - a friss levegőn gyakori szellőztetése elegendő

Részletek

Alkalmasság Női, Férfi
Tevékenység Szabadidős
Zárásagm Cipzárral
Gyártó Vlnka
Anyag Bárány gyapjú

WoolMark® Apparel

A szóban forgó nemzetközi minőségi márka, amelyet a Nemzetközi Gyapjúszövetség által kiadott nemzetközi minőségi címke gyapjúszövetekre,kötöttárura, takarókra és szabványosított teszteknek megfelelő minőséget garantál. A termékek, amelyek megfelelnek a vizsgának, meg lehetnek jelölve a Gyapjú pecsét címkével. A tanúsítványt csak elsőosztályú termékek kaphatják meg,amelyek minőségi gyapjúból ausztrál bárányoktól származnak.

Karbantartás

Kézi mosás
Ezt a terméket ideális kézzel mosni, az ajánlott mosási hőfok 30°C. Öblítéskor elegendő a víz hőmérsékletének fokozatos csökkentése, hogy elkelrülje a bolyhosodást vagy a deformálódást. Ez után elég finoman kicsavarni és vízszintes helyzetben szárítani, hogy az anyag ne nyúljon ki. 

Mosás mosógépben
Kizárólag oly mosóprogramot használjon mosásához, mely kifejezetten gyapjú mosására alkalmas, s mely kíméli az anyagot.
Használjon gyapjúra tervezett finom mosószert, kézi és mosógéppel való mosáshoz is.

Szárítás
Határozottan tilos a terméket fűtőtesten szárítani. Amennyiben a fűtőtest hőmérséklete meghaladja a 30°C hőmérsékletet, (ami meglehetősen gyakori) a kötött anyagú termékben a víz szintén 30°C feletti hőmérsékletre melegszik, s a termék ugyanúgy összeugrik, mint a nem megfelelő mosása esetén.

Ha szárítógépben szárítja a ruháit, akkor javasoljuk, hogy használjon intelligens szárítólabdákat, amelyek elnyelik a nedvességet, csökkentik a sztatikus töltést, megkönnyítik a vasalást, ráadásul még öblítő funkcióval is bírnak. Használhatja esetleg a szárítógépen kívül is, például úgy, hogy egy kis időre a mosott ruházattal együtt egy kosárba teszi őket, ahol a teregetés előtt képesek felszívni a nedvességet.

Ne használjon öblítőszert!
Vigyázat!
A melegebb vízben való mosás (több, mint 30°C) és a hosszas csavarása a mosógépben elértékteleníti a terméket, a kötött anyag összeugrik és bolyhos lesz.
Az így elértéktelenedett termékre nem fogadunk el reklamációt.

Miért bárány gyapjú?

A bárány gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

További információ a blogunkban

Ingyenes szállítás
31 250 Ft felett
Utánvét
Akár telefonon is rendelhet
A termékek akár 30 napig ingyenesen visszaküldhetőek

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

(2)
értékelni

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik szöveges értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 4% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst