Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Miért birkagyapjú?

A gyapjúszál a természet egy olyan kis csodája, amelyet a modern technológiák ellenére az emberek nem képesek utánozni. A természet nagyszerűen gondoskodott a juhokról, és őseink már sok generációval ezelőtt megtanulták, hogyan kell kíméletesen beszerezni tőlük a gyapjút, és saját szükségleteik szerint feldolgozni. A gyapjú ma már minden háztartás nélkülözhetetlen részévé vált, kellemes meleget és kényelmet biztosít az egész családnak.

Környezetbarát

A Bariholmik -nál jól tudjuk, hogy a gyapjú a természet bolyhos csodája, és nagy segítség a mindennapokon. A természetes anyagok hívei vagyunk, így kínálatunk nagy részét megújuló birkagyapjúból készült termékek alkotják.

Birkagyapjú jótékony melegsége

A gyapjú által létrehozott száraz hő segít izom-, ízületi- és gerincfájdalmak esetén. A vesemelegítők és merevítők felmelegítik a fájó területet, és elősegítik a test gyorsabb regenerálódását.

Funkcionális anyag

Ennek a természetes anyagnak óriási előnye a hőmérsékleti stabilitása. Nagyanyáink azt mondták, hogy a birkagyapjú télen melegít, nyáron pedig kellemesen hűsít. A gyapjú valóban fenntartja az ideális hőmérsékletet, és véd a hidegtől és melegtől egyaránt. Ennek köszönhetően a gyapjú ruházat egész évben kellemesen melegen tart minket, anélkül, hogy túlmelegednénk, és így a gyapjú még nyáron is széles körben használható.

Melegen tart még akkor is, ha izzad vagy vizes lesz

A gyapjú minden időjárási körülmények között védi a juhokat. Véd és melegít bennünket is, még akkor is, ha nedves. A gyapjú elvezeti a felesleges nedvességet a bőrtől, így még mindig kellemesen száraznak érzi.

A gyapjú karbantartása egyszerű

A gyapjúszál szerkezetének és a természetes lanolin védelmének köszönhetően a baktériumok és atkák nem szaporodnak a gyapjúban. Ez teszi a gyapjút alkalmassá gyermekek és allergiások számára is. És a karbantartását is megkönnyíti. A birkagyapjú termékeket általában csak szellőztetni és rázni kell. A gyapjú ruházat több napig is viselhető, ami többnapos túrázáskor biztosan hasznos lesz.

Számos felhasználási lehetőség

Az újszülöttek, gyermekek és felnőttek számára készült ruházat számos típusa gyapjúból készül. Otthoni szobapapucsok és téli csizmák meleg béléssel is megtalálható kínálatunkban. Paplanok és párnák béléseként használatos, takarók, ülőpárnák, bundazsákok, valamint vesemelegítők és merevítők készülnek belőle fájó ízületek és izmok kezelésére. A gyapjúnak számtalan felhasználási módja van, és rajtunk múlik, hogy e természetes szál melyik formájának adunk esélyt arra, hogy kellemesebbé tegye a napunkat. :)

Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet