Vásárlás telefonon keresztül
+36 16 777 644 (8.00–17.00)
Minden a vásárlásról
Menü

Női papucs Marie gyapjúval

Kód: 13-00352 (1)

Ezek minőségi otthoni lábbelik, amelyek alkalmasak a láb duzzanatára és a magas lábszárnyira. A papucsok kézműves, kiváló minőségű természetes anyagokból készülnek Zlinben.

Felnőtt cipő méretek

Milyen méretet válasszak?

12 580 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk kedd 3. 3

raktáron

Termék leírása

A női​ papucsok kézzel készülnek, kiváló minőségű természetes anyagokból. Az otthoni lábbeli felső része a legmagasabb minőségű marhabőrből készül. A belső rész merinó juh gyapjúval van ellátva, amely nagyon jól fenntartja a hőt, antibakteriális és hőszabályozó. A papucsok gyártása előtt megvizsgáltuk a juhgyapotot a Zlín ITC-ben.

Maga a gyapjú rendelkezik higiéniai biztonsági tanúsítvánnyal, azaz. Ezt a lábbelit mezítláb nélkül is lehet viselni. Figyelembe véve ügyfeleink igényeit és követelményeit, megpróbáltuk a legkényelmesebb otthoni papucsot elkészíteni még azok számára is, akiknek problémája van a lábduzzadással és a csípővel.

Tehát a felső szerkezetet úgy alakították ki, hogy tágas, könnyedén becsomagolt és még jobb viselést igényeljen. A talp könnyű, mégis nagyon tartós EVAc anyagból készül. A lábbelit Csehországban, különösen Zlínben gyártják gazdag tapasztalatokkal rendelkező emberek, ez garantálja a kivitelezés minőségét.

Részletek

Alkalmasság Női
Évszak Téli
Zárásagm Cipzár nélkül
Talp típusa Otthoni viseletre
Gyártó Vlnka
Anyag Bőr

Miért bárány gyapjú?

A bárány gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

További információ a blogunkban

Ingyenes szállítás
31 250 Ft felett
Utánvét
Akár telefonon is rendelhet
A termékek akár 30 napig ingyenesen visszaküldhetőek

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

(1)
értékelni

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik szöveges értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 4% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst

Mérettáblázat

Papucsok és cipők

EU méret Centiméterekben megadva/a talpbetét hossza
35 22 - 22,5 cm
36 230cm
37 23,5-24cm
38 24-24,5cm
39 25cm
40 25,5-26cm
41 26-26,5cm
42 27cm
43 27,5-28cm
44 28-28,5cm
45 28,5-29cm
46 29,5-30cm
47 30-30,5cm
48 31cm
49 31,5-32cm
50 32-32,5