Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Norvég mintás TV bocskor

Kód: 14-00012 (92)

Merino bárány gyapjú nagyon finom, gyakorlatban termikus szabályozó képességet biztosít, így garantálja az optimális hőszabályozást és ezzel párhuzamosan a felesleges nedvességet is elpárologtatja.

Papucs és bocskor méretek

Milyen méretet válasszak?

-20 %

5 020 Ft

6 280 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk péntek 30. 10

raktáron

Termék leírása

Az ügyfelek között népszerű a norvég TV papucs merino bárány gyapjúból . Ez a gyapjú TV-papucs olyan felhasználási lehetőségek széles skálájával rendelkeznek, amelyek teljes mértékben a fantáziájára vannak bízva. A mi TV papucsunkban Ön kényelmesen és melegben pihenhet a TV-nél, ülhet a számítógépnél , és biztosan nem kell félni, hogy megfagy a lába.

A TV-papucs nagyon könnyű a felhasznált anyagnak köszönhetően, olyan nagyszerű tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek tökéletesen érezhetőek lesznek, ha papucsot mezítlábra húzza fel. A norvég tv papucs merino bárány gyapjúból készült , hogy melegen tartsa a lábat, és segít megelőzni a megfázást és a náthát , ami jön az esetek többségében már hideg lábtól van. A merino bárány gyapjút egy fiatal ausztrál juhok nyírásával nyerik. A merino gyapjú nem szúr , és ezenkívül kiváló hőszabályozó tulajdonságú, és biztosítja az optimális hőszabályozást és ugyanakkor elpárologtatja a felesleges nedvességet + antibakteriális. Biztosan értékelni fogja, hogy a báránybőr papucsot a cseh tradicionális Vlnka márka készítette . ​

Anyag: 100% merino bárány gyapjú.

Részletek

Nem / kinek ajánlott Női, Férfi
Évszak Téli
Rögzítés típusa Cipzár nélkül
Talp típusa Otthoni viseletre
Rendellenesség Duzzadt láb
Gyártó Vlnka
Anyag Birka gyapjú
Kollekció TV bocskor kollekció

WoolMark® Apparel

A szóban forgó nemzetközi minőségi márka, amelyet a Nemzetközi Gyapjúszövetség által kiadott nemzetközi minőségi címke gyapjúszövetekre, kötöttárura, takarókra és szabványosított teszteknek megfelelő minőséget garantál. Azok a termékek, amelyek megfelelnek ennek a szabványnak, meg lehetnek jelölve a Gyapjú pecsét címkével. A tanúsítványt csak első osztályú termékek kaphatják meg, amelyek minőségi, ausztrál birkáktól származó gyapjúból készülnek.

Karbantartás

Kézi mosás
Ezt a terméket ideális kézzel mosni, az ajánlott mosási hőmérséklet 30 °C. Öblítéskor elegendő a víz hőmérsékletének fokozatos csökkentése, hogy elkelrülje a bolyhosodást vagy a deformálódást. Ezután elég kímélően kinyomkodni és vízszintes helyzetben szárítani, hogy az anyag ne nyúljon ki. 

Mosás mosógépben
Kizárólag olyan mosóprogramot használjon mosásához, mely kifejezetten gyapjú mosására alkalmas, s mely kíméli ezt az anyagot.
Használjon gyapjúra tervezett speciális kímálő mosószert, kézi és mosógéppel való mosáshoz is.

Szárítás
Határozottan tilos a terméket fűtőtesten szárítani. Amennyiben a fűtőtest hőmérséklete meghaladja a 30 °C, (ami meglehetősen gyakori) a kötött anyagú termékben a víz szintén 30 °C feletti hőmérsékletre melegszik, és a termék ugyanúgy összezsugorodik, mint a nem megfelelő mosása esetén.                                                      Ha szárítógépben szárítja a ruháit, akkor javasoljuk, hogy használjon intelligens gyapjú szárítólabdákat, amelyek elnyelik a nedvességet, csökkentik a sztatikus töltést, megkönnyítik a vasalást, ráadásul még öblítő funkcióval is bírnak. Használhatja a szárítógépen kívül is, például úgy, hogy egy kis időre a mosott ruházattal együtt egy kosárba teszi őket, ahol a teregetés előtt képesek felszívni a nedvességet.

Soha ne használjon öblítőt!
Figyelem!
A melegebb vízben való mosás (több mint 30 °C) és a hosszas csavarása a mosógépben tönkre teszi a terméket, a kötött anyag összezsugorodik és bolyhos lesz.
Az így elértéktelenedett termékre nem fogadunk el reklamációt.

Utánvét / készpénz  

Online előre fizetés

Egyszerű telefonos megrendelés

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

(92)
értékelni

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik szöveges értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 5% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst

Mérettáblázat

Papucsok és cipők

EU méret talpbetét hossz centiméterben
35 22 - 22,5 cm
36 23 cm
37 23,5-24cm
38 24-24,5cm
39 25cm
40 25,5-26cm
41 26-26,5cm
42 27cm
43 27,5-28cm
44 28-28,5cm
45 28,5-29cm
46 29,5-30cm
47 30-30,5cm
48 31cm
49 31,5-32cm
50 32-32,5