Telefonos megrendelés, online vagyunk
+36 16 777 644 (8.00–17.00)
Menü

Nyitott gyapjú papucs - világosszürke

Kód: 13-00200-SVETLE-SEDA (5)

Egy kivételes papucs, amely a legtöbbet hozza ki a birka gyapjúból. A papucs nagyon puha, meleg és sokféle felhasználásra alkalmas. Viselheti otthoni papucsként, az iskolában vagy a munkahelyen. Könnyen tárolható és könnyű, ezért kiválóan alkalmas utazás esetén is, mert könnyen belefér bármilyen poggyászba.

Szín

Nyitott gyapjú papucs - barna Nyitott gyapjú papucs - világosszürke

Papucs és bocskor méretek

Milyen méretet válasszak?

6 280 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk hétfő 1. 3

raktáron

Szín

Nyitott gyapjú papucs - barna Nyitott gyapjú papucs - világosszürke

Termék leírása

Egy kivételes papucs, amely a legtöbbet hozza ki a birka gyapjúból. A papucs nagyon puha, meleg és sokféle alkalomra alkalmas. Viselheti otthoni papucsként, az iskolában vagy a munkahelyen. Könnyen tárolható és könnyű, ezért kiválóan alkalmas utazás esetén is, mert könnyen belefér bármilyen poggyászba. Vagy vásárolhat belőle több párat különféle méretekben, és remek vendég papucs szettet kap. A gyapjú minőségi, tartós anyag, amely évekig remekül fog szolgálni.

A gyapjú papucs csúszásmentes talppal rendelkezik, így minden típusú padlóra alkalmas. Kétféle színben és különböző méretekben kapható, amelyek mindenki számára megfelelnek. A birka gyapjúnak remek hőszabályozó tulajdonságai vannak - télen meleg, nyáron pedig kellemesen hideg. Ezenkívül antiallergén és antibakteriális, tehát a birka gyapjú papucsban nem áll fenn a kellemetlen szagok veszélye. A gyapjú öntisztító természetes anyag, tehát a karbantartás rendkívül egyszerű.

Biztosan értékelni fogja, hogy a gyapjú papucsot a hosszú hagyományokkal rendelkező cseh Vlnka cég gyártja.

Részletek

Nem / kinek ajánlott Női, Férfi
Évszak Téli
Rögzítés típusa Cipzár nélkül
Gyártó Vlnka
Anyag Birka gyapjú

OEKO-TEX®

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok öszehasonlítására, köztes termékek és végtermékek számára a feldolgozás minden szakaszában a káros anyagok eltávolítására. Az összes nem textil komponenst a gyártási folyamat során is megvizsgálják. Sok vállalat számára az OEKO-TEX® követelmények a szállítási feltételek szerves részét képezik.

WoolMark® Apparel

A szóban forgó nemzetközi minőségi márka, amelyet a Nemzetközi Gyapjúszövetség által kiadott nemzetközi minőségi címke gyapjúszövetekre, kötöttárura, takarókra és szabványosított teszteknek megfelelő minőséget garantál. Azok a termékek, amelyek megfelelnek ennek a szabványnak, meg lehetnek jelölve a Gyapjú pecsét címkével. A tanúsítványt csak első osztályú termékek kaphatják meg, amelyek minőségi, ausztrál birkáktól származó gyapjúból készülnek.

Miért bárány gyapjú?

A birka gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

 

További információk blogunkban találhatóak

Utánvét / készpénz  

Online előre fizetés

Egyszerű telefonos megrendelés

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

(5)
értékelni

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik szöveges értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 5% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst

Mérettáblázat

Papucsok és cipők

EU méret talpbetét hossz centiméterben
35 22 - 22,5 cm
36 23 cm
37 23,5-24cm
38 24-24,5cm
39 25cm
40 25,5-26cm
41 26-26,5cm
42 27cm
43 27,5-28cm
44 28-28,5cm
45 28,5-29cm
46 29,5-30cm
47 30-30,5cm
48 31cm
49 31,5-32cm
50 32-32,5