Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Papucs velúr birka gyapjúval

Kód: 13-00602 (19)

Ez a kellemesen puha anyag, természetes tapintású merinó gyapjúval együtt a lábáknak olyan, mint egy gyógyfürdő.

Papucs és bocskor méretek

Milyen méretet válasszak?

6 590 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk szerda 28. 7

raktáron

Termék leírása

A velúrt, vagy inkább bársonyt, biztosan ismeri. Ez a kellemes és puha tapintású anyag a természetes merinó birka gyapjúval együtt puha, kellemes és megnyugtató érzést biztosít a lába számára. Amint belelép ebbe a papucsba, nem fogja akarni levenni. Mi a Bariholmik -nál is így jártunk :-).

A csúszásmentes talp biztosítja, hogy nem fog megcsúszni a laminált padlón sem. A merinó gyapjú antiallergén, ezért nem kell aggódnia a lábai miatt, ez a papucs mindennapi használatra alkalmas. Ennek köszönhetően nélkülözhetetlen társává válik, és a hideg lábak már soha többet nem fognak problémát jelenteni.

Részletek

Nem / kinek ajánlott Női, Férfi
Szín Barna
Évszak Téli, Egészéves
Rögzítés típusa Cipzár nélkül
Talp típusa Otthoni viseletre
Gyártó Vlnka
Anyag Birka gyapjú, Velúr

WoolMark® Apparel

A szóban forgó nemzetközi minőségi márka, amelyet a Nemzetközi Gyapjúszövetség által kiadott nemzetközi minőségi címke gyapjúszövetekre, kötöttárura, takarókra és szabványosított teszteknek megfelelő minőséget garantál. Azok a termékek, amelyek megfelelnek ennek a szabványnak, meg lehetnek jelölve a Gyapjú pecsét címkével. A tanúsítványt csak első osztályú termékek kaphatják meg, amelyek minőségi, ausztrál birkáktól származó gyapjúból készülnek.

Miért bárány gyapjú?

A birka gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

 

További információk blogunkban találhatóak

Utánvét / készpénz  

Online előre fizetés

Egyszerű telefonos megrendelés

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

(19)
értékelni

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik szöveges értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 5% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst

Mérettáblázat

Velúr papucs mérettáblázat

MÉRETHOSSZSZÉLESSÉG
35-36229
37-382510
39-4025,510
41-422810
43-443011
45-463212