Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Elállás a vásárlástól, termék csere és reklamáció

A Bariholmik -nál nem kell attól tartania, hogy a megrendelt termék nem lesz megfelelő, mert minden csere vagy visszaküldés nagyon egyszerű. Az otthona kényelmében kipróbálhatja a terméket, és 30 nap áll rendelkezésére arra, hogy visszaküldje, ezalatt az idő alatt akár ingyen is visszaküldheti az eredeti, nem használt állapotban lévő terméket.

Mi a teendő, ha...

Elállás a vásárlástól

A megvásárolt termék nem felel meg, nem nyerte el tetszését, vagy nincs rá szüksége? A visszaküldésre legfeljebb 30 nap áll rendelkezésére. Az eredeti állapotban lévő és nem használt terméket ingyenesen visszaküldheti nekünk a Packeta.hu segítségével.

Baricsaládunk regisztrált tagjai számára

Ha regisztrált nálunk, az elállás űrlapot a fiókjában találja. Csak töltsön ki néhány adatot, és küldje el az űrlapot.

Ingyenes visszaküldés - Packeta.hu

A vásárlástól való elállás a Bariholmik -nál nagyon egyszerű, a termék visszaküldés érdekében csak töltsön ki egy rövid űrlapot. Kitöltése után minden információt látni fog arról, hogyan küldheti vissza nekünk ingyenesen a csomagot a Packeta.hu feladóhelyen keresztül. Ugyanezt az információt e-mailben is megkapja.

Visszaküldés saját költségre

Ha nem szeretné vagy nem tudja igénybe venni a Packeta.hu feladóhelyek egyikét, akkor a csomagot más futárszolgálaton keresztül is elküldheti nekünk. Kérjük, töltse ki az alábbi linken található űrlapot, amelynek végén minden szükséges információt megtalál a csomag visszaküldéséhez.

ELÁLLÁS A VÁSÁRLÁSTÓL

 

Termék csere

Rossz méretet választott, és szeretné a terméket kicserélni? Örömmel gondoskodunk róla, csak küldje vissza az eredeti állapotban lévő, nem használt terméket.

Baricsaládunk regisztrált tagjai számára

Ha regisztrált nálunk, a termék csere űrlapot a fiókjában találja. Csak töltsön ki néhány adatot, és küldje el az űrlapot.

Ingyenes visszaküldés - Packeta.hu

A csere a Bariholmik -nál nagyon egyszerű, a termék visszaküldés érdekében csak töltsön ki egy rövid űrlapot. Kitöltése után minden információt látni fog arról, hogyan küldheti vissza nekünk ingyenesen a csomagot a Packeta.hu feladóhelyen keresztül. Ugyanezt az információt e-mailben is megkapja.

Visszaküldés saját költségre

Ha nem szeretné vagy nem tudja igénybe venni a Packeta.hu feladóhelyek egyikét, akkor a csomagot a Magyar Postán vagy más futárszolgálaton keresztül is elküldheti nekünk. Kérjük, töltse ki az alábbi linken található űrlapot, amelynek végén minden szükséges információt megtalál a csomag visszaküldéséhez.

TERMÉK CSERE

Termék reklamáció

A panaszok nálunk zökkenőmentesen mennek. Csak készítsen egy képet a termékről, és küldje el e-mailben a info@bariholmik.hu címre. Az e-mailben tüntesse fel a megrendelése számát és a hiba rövid leírását. Ezen információk alapján értékeljük, hogyan oldjuk meg panaszát, és tájékoztassuk Önt arról, hogyan tovább.

Ha inkább azonnal elküldi nekünk a terméket, töltse ki az alábbi linken található online űrlapot. Miután elküldte az űrlapot, utasításokat fog látni a termék visszaküldésére vonatkozóan, és ugyanezeket az információkat e-mailben is elküldjük Önnek.

TERMÉK REKLAMÁCIÓ

A nálunk megrendelt termék mérete nem megfelelő, nem felel meg elképzeléseinek, nem ilyet szeretett volna, vagy valami más probléma merült fel vele? Ne aggódjon, szívesen segítünk Önnek.

1. A termék visszaküldés vagy csere megoldható akár ingyenesen is a Packeta.hu segítségével legfeljebb 30 napon belül.

2. Abban az esetben, ha hibát fedez fel a terméken, elegendő értesíteni minket a panaszról e-mailben az info@bariholmik.hu email címen, csatoljon képet és egy leírást a termék hibájáról.

3. A gyors csere érdekében javasoljuk, hogy jelentkezzen be Bariholmik fiókjába, és használja az automatizált rendszert a könnyebb feldolgozás érdekében.

4. Válassza ki, hogy szeretné e a terméket visszaküldeni, kicserélni vagy reklamálni. Az egyes lehetőségekre való kattintás után a további lépésekkel kapcsolatos információk megjelennek.

Minden a vásárlásról

Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Színváltozatok

Válasszon méretet