Vásárlás telefonon keresztül
+36 16 777 644 (8.00–17.00)
Minden a vásárlásról
Menü

Rólunk

Történelmünk

Cégünk 2010 óta működik a piacon, és bárány gyapjú termékek és természetes kozmetikumok értékesítésével foglalkozik. Minden termékünk megfelel az Európai unió által a csecsemők érdekében létrehozott szigorú előírásoknak! Így minden áru rendelkezik az eredeti bárány gyapjú tanúsítvánnyal.

Minden merinó juh gyapjú termékünk a világszerte elismert OEKO-TEX és a Woolmark tanúsítványokkal rendelkezik.

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, ellátogathat áruházunkba, vagy kérhet további információkat telefonon:
tel +36 16 777 644.

Telephely (Áruház):
Masarykova 1106
Zlín 76320
Cseh Köztársaság

Nyitvatartás:
Hé-Pé 9:00 és 17:00 órák közt
Szombaton 9:00 és 11:00 órák közt

 

Miért éppen a bárány gyapjú?

A bárány gyapjú termékek kiváló hőszabályozó és vízszabályozó képességgel rendelkeznek - az úgynevezett száraz hő funkcióval (ezért járt a juhász nyáron is subában). :o)

Az állandó hőmérsékletnek és páratartalomnak köszönhetően asztmában szenvedők számára is alkalmas, a száraz hő véd az atkák ellen, a melegítő képességének köszönhetően csökkenti a fájdalmat, és ezzel szemben növeli az ízületek, az izmok és az inak mozgékonyságát, melynek köszönhetően különösen a reumában szenvedők értékelik.

Amennyiben Ön is elismeri a patogén és geopatogén zónák létezését, akkor a bárány gyapjú a legjobb választás ! A gyapjú huzat (olcsóbb variáns a Kókusz matraccal ellentétben) képes zavarni az összes negatív zónát, s ezzel csökkenti a rák és más ezzel a problematikával összefüggő betegség ialakulását. Ezt a tudományágat áruházunk semleges módon érzékeli, s inkább ügyfeleink valós tapasztalataira alapozunk.

Kínálatunk

Kiváló minőségű cseh és a világ más tájairól beszerzett ruhákat és kiegészítőket kínálunk merino bárány gyapjúból. A Vlnka hagyományos cseh márka zoknjait, gyapjú papucsait, mellényeit és merino bárány gyapjú ágyneműt kínálunk.

A Kama szintén cseh gyártó, mely főképp gyapjú sapkákra, takarókra és norvég merino pulóverekre koncentrál.

Az Ortovox egy nagyon népszerű márka, különösen a kiemelkedő sportolók körében. Az Ortovox funkcionális öltözetünk a téli szélsőséges szabadtéri sportokhoz készült.