Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Rólunk

Történelmünk

Cégünk 2010 óta működik, és birka gyapjú termékek és természetes kozmetikumok értékesítésével foglalkozik. Minden termékünk megfelel az Európai unió által a csecsemők érdekében létrehozott szigorú előírásoknak! Így minden áru rendelkezik az eredeti birka gyapjú tanúsítvánnyal.

Minden merinó birka gyapjú termékünk a világszerte elismert OEKO-TEX és a Woolmark tanúsítványokkal rendelkezik.

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, ellátogathat webáruházunkba, vagy kérhet további információkat telefonon:
tel +36 15 507 944.

Telephely (Áruház):
Masarykova 1106
Zlín 76320
Cseh Köztársaság

Nyitvatartás:
Munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között
Szombaton 9:00 és 11:00 óra között

 

Miért éppen a bárány gyapjú?

A bárány gyapjú termékek kiváló hőszabályozó és vízszabályozó képességgel rendelkeznek - az úgynevezett száraz hő funkcióval (ezért járt a juhász nyáron is subában). :o)

Az állandó hőmérsékletnek és páratartalomnak köszönhetően asztmában szenvedők számára is alkalmas, a száraz hő véd az atkák ellen, a melegítő képességének köszönhetően csökkenti a fájdalmat, és ezzel szemben növeli az ízületek, az izmok és az inak mozgékonyságát, melynek köszönhetően különösen a reumában szenvedők értékelik.

Amennyiben Ön is elismeri a patogén és geopatogén zónák létezését, akkor a bárány gyapjú a legjobb választás ! A gyapjú huzat (olcsóbb variáns a Kókusz matraccal ellentétben) képes zavarni az összes negatív zónát, s ezzel csökkenti a rák és más ezzel a problematikával összefüggő betegség ialakulását. Ezt a tudományágat áruházunk semleges módon érzékeli, s inkább ügyfeleink valós tapasztalataira alapozunk.

Kínálatunk

Kiváló minőségű cseh és a világ más tájairól származó ruhákat és kiegészítőket kínálunk merinó birka gyapjúból. A Vlnka hagyományos cseh márka zoknijait, gyapjú papucsait, mellényeit és merinó birka gyapjú ágyneműit kínálujuk.

A KAMA szintén egy cseh gyártó, mely főképp gyapjú sapkákra, takarókra és norvég merinó pulóverekre összpontosítt.

Az Ortovox egy nagyon népszerű márka, különösen a kiemelkedő sportolók körében. Az Ortovox funkcionális öltözetünk a téli szélsőséges szabadtéri sportokhoz készült.