Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Rólunk

HAGYOMÁNY - CSALÁD - GONDOSKODÁS

“Olyan hagyományos és természetes termékeket kínálunk, amelyek gondoskodnak mindannyiunk egészségéről, hogy élvezhessük az igazán fontos pillanatokat."

-  Martin Bernátek, a Bariholmik.hu alapítója

A Bariholmik története

A Bariholmik 2009 -ben alapult, amikor Zlín -ből a környező városok hagyományos piacaira szállítottuk a birka gyapjú termékek kellemes melegét, gyapjú papucsok, takarók és mellények formájában. A vásárlók száma azonban nőtt, és 2011 -ben a Bariholmik az online világba költözött, hogy bolyhos termékeinket a világ minden tájára küldhessük.

Az első boltunkat 2013 -ban nyitottuk meg Zlín -ben.

Nagy siker volt a 3. hely megszerzése a cseh Heureka Shop -ban 2018 -ben. Ez az rangos elhelyezés megmutatta, hogy jó irányba haladunk. Ezt megerősítettük, amikor egy évvel később nyertesei lettünk ennek a versenynek, és elnyertük a Heureka legjobb webáruház címét 2019-ben.

2020 a növekedés és a változások éve volt a Bariholmik számára. Ünnepeltük a sikereket, ugyanakkor tovább bővíttettük kínálatunkat és fejlesztettük szolgáltatásainkat. A zlín -i központunkból naponta rengeteg csomag kerül kiszállításra számos helyre és országba, így lassan teljesül a vágyunk, hogy egész Európát bolyhos gyapjúba csomagoljuk. :)

Be akarjuk borítani egész Európát birka gyapjúba, hogy mindenki élvezhesse jótékony tulajdonságait.

Miért?

A Bariholmik hagyományos és természetes termékeket kínál, amelyek gondoskodnak mindannyiunk egészségéről, hogy élvezhessük az igazán fontos pillanatokat. Maguk a juhok is bizonyítják, hogy a gyapjú mennyire jól működik, mivel nap mint nap gondoskodik róluk, és megvédi őket az időjárás viszontagságaitól.

Olyan anyagokra alapozunk, amelyeket a természet nap mint nap tesztel. Ezáltal olyan felbecsülhetetlen tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeket már anyáink édesanyái is nagyra értékeltek - és ők pontosan tudták, hogy miért. Ezeket a bölcsességet nemzedékről nemzedékre adták tovább és a birka gyapjút a lehető legjobban használták. Tulajdonságai és felhasználása a mai napig inspirál bennünket. A gyapjú új formáinak keresésekor a bevált hagyományokból és történelemből indulunk ki.

Hisszük, hogy nagyanyáink tanácsainak helye van a modern világban, és szeretnénk átadni bölcsességeiket a fiatalabbaknak. Az ajándékokat a Mikulás hozza és ünnepeljük Május elsejét, a szerelmesek ünnepét és a húsvét nem csak hétfői finomságot jelent.

Márkák

Mivel nagyra értékeljük azt, amit a természet ad nekünk, itt Zlín -ben a Vlnka márka jött létre, amely a természetes anyagok örömét és kényelmét hozza el mindazoknak, akik minőségi, stílusos termékekre vágynak.

A Vlnka elsősorban a birka gyapjú iránti szeretetünkből született, amelyet a legjobban szeretünk. Ezért találhat kínálatunkban gyapjú ruhákat gyermekeknek és felnőtteknek, gyapjúból készült különböző papucsokat, szobacipőket, bocskorokat és meleg téli cipőket. Nem hiányoznak az ágyneműk, háztartási kiegészítők és lanolint tartalmazó kozmetikumok sem. Röviden, a hangsúlyt a természetből, és különösen a juhokból származó anyagok melegségére és kényelmére helyezzük.

Mindig odafigyelünk a felhasznált gyapjú és a kész termékek magas minőségére, és ügyelünk minden egyes gyapjúdarabra, amely tőlünk a vásárlóink otthonába kerül. Számos terméknél megtalálható a felhasznált anyagok tanúsítása, ezekről többet megtudhat a tanúsítványok részlegben.

A Bariholmik kínálatában más márkák termékeit
is megtalálhatja, többek között:

Kérdése van? Írjon nekünk -
info@bariholmik.hu

Színváltozatok

Válasszon méretet