Vásárlás telefonon keresztül
+36 16 777 644 (8.00–17.00)
Minden a vásárlásról
Menü

Steppelt nyári merino takaró 135X200

Kód: 9-00001 (3)

Az egészséges alvás érdekében ajánljuk a merino báránygyapjú takarót, amely csökkenti a stresszt, a fájdalmat és végül, de nem utolsósorban a pozitív ionokat, amelyek károsítják a szervezetünket és fáradtságot vagy fejfájást okoznak.

Ágynemű méretek

34 620 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk szerda 15. 7

raktáron

Termék leírása

A steppelt merino takaró alkalmas a nyári időszakra. A felső anyag krémszínű huzatanyag. A steppelt minta négyzeteket alkot, keskeny szegéllyel. Ennek köszönhetően a merino bárány gyapjú töltelék stabil és nem torlódik össze.

A belső anyagot merino bárány gyapjú alkotja. A merino gyapjúval töltött ágy nemű hőszabályozó és antibakteriális. A takaró alkalmazkodik a testhőmérséklethez, nincs melegség érzete, és nem izzad. Igazán ajánljuk alergiásoknak is alacsony porzása végett. Az ágynemű termel száraz meleget, ami azt jelenti, hogy kedvezően hat a reumára, vesékre és húgyutakra.

Merino bárány gyapjú, minőségien és alaposan mosott, szagmentes, fésült és gyapjúba kártolt és nemezelt.

 

Biztosan értékelni fogja, hogy a merino ágyneműt Csehországban gyártják sokéves tapasztalattal, ahol a hangsúlyt mindenekelőtt a magas minőségre fektetik a gyártásnál. Ennek a terméknek a megvásárlásával, támogatja a cseh gyártót. Vlnka márka.

Rozměr: 135x200 cm

Részletek

Alkalmasság Felnőtteknek
Évszak Nyári
Gyártó Vlnka
Anyag Bárány gyapjú

Karbantartás

Ez a termék ideális az összes hagyományos vegytisztító által kínált vegytisztítási módszerrel történő karbantartásra.

Gyapjú anyagok kézi mosása
A gyapjú termékek nem igényelnek hosszas és bonyolult karbantartást. A magas lanolin tartalom miatt a gyapjú öntisztító. A tisztántartás érdekében gyakran szellőztesse a gyapjú terméket a friss levegőn. Javasoljuk, hogy a termékeket vízfürdő helyett csak olyan helyre helyezze, ahol magas a nedvességtartalom. A gyapjú szálak így természetesen megtisztulnak. Kisebb szennyeződés esetén a terméket kézzel ki lehet mosni langyos vízben állandó hőmérsékleten, legfeljebb 25 °C -on. A vízbe lanolint adhat, amely nemcsak a gyapjút tisztítja, hanem természetesen ápolja. A kimosott termékeket ne csavarja, csak finoman rázza ki, és vízszintesen szárítsa meg.

Mosás mosógépben
A bárány gyapjúból készült termékeket nem ajánlott mosógépben mosni.

Szárítás
Ne szárítsa a gyapjú terméket fűtőtesten. Ha a fűtőtest hőmérséklete meghaladja a 30 °C -ot (ami meglehetősen gyakori), az anyagban lévő víz is felmelegszik és a termék össze megy. Javasoljuk, hogy kerülje el a közvetlen napfényt is szárítás közben.

A szárítás szárítógépben nem teljesen alkalmas a gyapjúból készült takarók és párnák esetén. A takarókat minden esetben vízszintesen kell szárítani. A száradás során rendszeresen rázza ki.

Ne használjon szövetlágyítót!
Figyelem!
Mosás melegebb vízben (több mint 30 °C) és hosszú csavartatás a terméket tönkre teszik, a termék bolyhosodni kezd és össze megy. Ilyen termék nem lehet reklamálni.

Miért bárány gyapjú?

A bárány gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

További információ a blogunkban

Ingyenes szállítás
31 250 Ft felett
Utánvét
Akár telefonon is rendelhet
A termékek akár 30 napig ingyenesen visszaküldhetőek

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

(3)
értékelni

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik szöveges értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 4% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst