Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Általános szerződési feltételek

A Czech Wool company s.r.o. társaság szerződési feltételei,
melynek  székhelye Zahradní 1297, 763 02 Zlín, Cseh Köztársaság
cégjegyzékszáma: 03922391
cégjegyzékbe bejegyezve a Brno-i Járási székhely C 87406 iratszám alatt
termékek értékesítésére a www.bariholmik.hu webhelyen található online áruházon keresztül.

 

 1. Kezdő rendelkezések
 2. Felhasználói fiók
 3. Az adásvételi szerződés megkötése
 4. Termék értéke és fizetési feltételek
 5. Elállás az adásvételi szerződéstől
 6. Termék szállítása és kézbesítése
 7. Hibás teljesítésből eredő jogok
 8. A szerződő felek további kötelezettségei
 9. Személyes adatok védelme és üzleti értesítések küldése
 10. Személyes közlések küldése és sütik mentése
 11. Kézbesítés
 12. Záró rendelkezések

 

 

1. Kezdő rendelkezések

 

1.1. A Czech Wool Company s.r.o., mely telephelye: Zahradní 1297, 763 02 Zlín, azonosító száma: 03922391, a kereskedelmi nyilvántartásba bejegyezve a Brno-i Járási székhely által C 87406 iratszám alatt (a továbbiakban csak "eladó fél") általános szerződési feltételei (a továbbiakban csak "általános szerződési feltételek") meghatározzák a szerződést megkötő felek az adásvételi szerződés (a továbbiakban csak "adásvételi szerződés") alapján létrejövő jogait és kötelezettségeit, mely az eladó fél és egy másik fizikai vagy jogi személy (a továbbiakban csak "ügyfél") közt kerül megkötésre az eladó fél internetes webáruházán keresztül. Az internetes áruházat az eladó fél a https://www.bariholmik.hu (a továbbiakban csak "weboldal") címen működteti, mégpedig webes felület (a továbbiakban csak "az áruház web felülete") segítségével.

1.2. Az üzleti feltételek nem vonatkoznak azokra az esetekre, amikor az eladó félnek az ügyfél jogi személy vagy olyan személy, aki az árucikkeket üzleti tevékenységük során, vagy szakmájuk független gyakorlásának során rendeli meg.

1.3. Az adásvételi szerződésben megtárgyalhatók az általános szerződési feltételektől eltérő rendelkezések. Az adásvételi szerződésben alkalmazott megkülönböztető rendelkezések elsőbbséget élveznek az általános szerződési feltételekkel szemben.

1.4. Az általános szerződési feltételek az adásvételi szerződés szerves részét képezik. A Vásárlási Megállapodás és az Általános Szerződési Feltételek magyar nyelven készültek. Az adásvételi szerződés magyar nyelven elérhető.

1.5. Az eladó fél módosíthatja vagy kiegészítheti az általános szerződési feltételek megfogalmazását. Ez a rendelkezés nem érinti a feltételek korábbi változatának érvényességi idején keletkező jogokat és kötelezettségeket.

^ Fel

2. Felhasználói fiók

2.1. A weboldalon az ügyfél regisztrációja alapján az hozzáférhet a felhasználói felülethez. A felhasználói felületen (a továbbiakban csak "felhasználói fiók") az ügyfél elvégezheti az áruk megrendelését. Ha az áruház webes felülete lehetővé teszi, megrendelést regisztráció nélkül is adhat le.

2.2. A weboldalon történő regisztráció esetén és megrendeléskor az ügyfél köteles minden adatot helyesen és hitelesen feltüntetni. A felhasználói fiókban feltüntetett adatok kötelezőek, s azok változása esetén az ügyfél köteles frissíteni azokat. Az ügyfél által a felhasználói fiókban megadott adatokat az áru megrendelésének idején eladó fél helyesnek s hitelesnek véli.

2.3. A felhasználói fiókhoz való hozzáférést felhasználói név és jelszó biztosítja. Az ügyfél köteles a felhasználói fiókjának eléréséhez szükséges információkat bizalmasan kezelni.

2.4. Az ügyfél nem jogosult arra, hogy a felhasználói fiókot harmadik felek számára elérhetővé tegye.

2.5. Az eladó fél törölheti a felhasználói fiókot, különösen akkor, ha az ügyfél 12 hónapnál hosszabb ideig nem használja felhasználói fiókját, vagy ha az ügyfél megsérti az adásvételi szerződés (beleértve az általános szerződési feltételeket) szerinti kötelezettségeit.

2.6. Az ügyfél tudomásul veszi, hogy a felhasználói fiók esetleg nem áll rendelkezésre folyamatosan, különösen az Eladó fél hardverének és szoftverének karbantartása, esetlegesen harmadik felek hardvereinek és szoftverének szükséges karbantartása esetén.

^ Fel

3. Az adásvételi szerződés megkötése

3.1. A web felületen feltüntetett termékek bemutatása tájékoztató jellegű, és az eladó fél nem köteles ezen árukra vonatkozó vételi szerződést kötni. A Polgári Törvénykönyv § 1732 határozatának 2 bekezdése nem alkalmazandó.

3.2. A webáruház internetes kezelőfelülete tartalmazza a termékekre vonatkozó információkat, beleértve az egyes áruk árainak feltüntetését és az áruk visszaküldésének költségeit, ha ezeket az árukat nem lehet postai úton visszaküldeni. A termékárak a hozzáadottérték-adót és az összes kapcsolódó díjat tartalmazzák. A termékárak mindaddig érvényesek, amíg az áruház webes felületén megjelenítettek. Ez a rendelkezés nem korlátozza az eladó fél lehetőségét arra, hogy egyedi szerződési feltételekkel kösse meg az adásvételi szerződést.

3.3. Az áruház internetes kezelőfelülete tartalmazza a megrendelés csomagolásával és szállításával kapcsolatos információkat is. A web felületen felsorolt ​​termékek csomagolásával és szállításával kapcsolatos költségekre vonatkozó információk csak akkor érvényesek, ha megrendelést Magyar Köztársaság területén belül szállítják.

3.4. A termék megrendeléséhez az ügyfél kitölti a megrendelőlapot a webáruház felületén. A megrendelőlap elsősorban az alábbi információkat tartalmazza:

3.4.1. megrendelt termék (a megrendelt terméket "az ügyfél az üzlet web felületén az elektronikus bevásárlókosárba helyezi"),

3.4.2. a termékek vételárának fizetési módját, a megrendelt termékek kiválasztott szállítási módjának részleteit és

3.4.3. a termékek szállításával kapcsolatos költségeket (a továbbiakban együttesen "megrendelés").

3.5. Mielőtt az ügyfél elküldi a megrendelést az eladó félnek, az ügyfél ellenőrizheti és módosíthatja az általa a megrendelésben megadott adatokat, tekintettel az ügyfél azon lehetőségét illetően is, hogy azonosítsa és kijavítsa hibásan megadott adatokatk a megrendelésbe történő beírása során is. A rendelést az ügyfél az "Rendelés megerősítése" gombra kattintva küldheti el az eladó félnek. A megrendelésben szereplő adatokat az eladó fél helyesnek ítéli meg. A megrendelés fogadásakor az eladó fél visszaigazolja a megrendelés átvételét az ügyfél részére e-mailben az ügyfél által a felhasználói felületen vagy a megrendelésben megadott e-mail címére (a továbbiakban csak "az ügyfél elektronikus címe").

3.6. Az eladó fél a megrendelés természetétől (árufajták, vételár, becsült szállítási költségek) függően bármikor felkérheti az ügyfelet a megrendelés további megerősítésére (például írásban vagy telefonon).

3.7. Az eladó fél és az ügyfél közötti szerződéses kapcsolat a megrendelés átvételének (elfogadásának) visszaigazolásával keletkezik, melyet az eladó fél e-mailben az ügyfél elektronikus címére küld el.

3.8. Az ügyfél beleegyezik abba, hogy az adásvételi szerződés megkötésekor távoli kommunikációs eszközöket használjon. Az ügyfélnek a táv-kommunikációs eszközével kapcsolatban felmerülő költségeit (az internetkapcsolat költségeit, telefonhívási költségeket) az ügyfél viseli, amely mellett ezek a költségek nem különböznek az alapárfolyamtól.

^ Fel

4. A megrendelés értéke és fizetési feltételek

4.1. Az ügyfél az áru és annak kézbesítési költségeit a következő módon térítheti meg az eladó fél részére:

 • készpénzben az eladó fél telephelyén: Masarykova 1106, Zlín 763 02, Cseh Köztársaság
 • készpénzben az ügyfél által meghatározott szállítási címen;
 • banki átutalással az Eladó fél bankszámlaszámára (10402166-50526882-76781009), amelyet a K&H bank (a továbbiakban "az eladó fél bankszámlája") tart fenn;
 • előre utalással a Gopay fizetési kapun keresztül;
 • online előre utalással bankkártya segítségével;

4.2. A vételárral együtt a vevő köteles az eladó félnek az áru csomagolásával és szállításával kapcsolatban felmerült költségeit a megegyezés szerinti áron megtéríteni. Eltérő rendelkezés hiányában a továbbiakban vételár alatt és az áru árát és a szállításhoz kapcsolódó költségeket értjük.

4.3. Az eladó fél nem követel az ügyféltől előleget vagy más hasonló befizetést. Ez nem sérti az Általános Szerződési Feltételek 4.6. cikkének rendelkezéseit a termékek vételárának előre fizetésére vonatkozó kötelezettséggel kapcsolatban.

4.4. Készpénzben vagyis utánvéttel történő szállítás esetén a vételár a megrendelés átvételekor fizetendő. Nem készpénzes fizetés esetén a vételárat az adásvételi szerződéstől számított 14 napon belül kell megtéríteni.

4.5. Nem készpénzes fizetés esetén az ügyfélnek meg kell térítenie az áru vételárát a befizetési azonosító segítségével. Nem készpénzes fizetés esetén az ügyfélnek a vételár megtérítésére vonatkozó kötelezettsége akkor teljesül, mikor a fentebb meghatározott összeget jóváírják az eladó fél számláján.

4.6. Az eladó félnek joga van, különösen abban az esetben, ha a megrendelés az ügyfél által nem kerül további megerősítésre (3.6. cikk), megkövetelni a teljes vételár megtérítését, mielőtt az árut a ügyfél részére elküldi, a Polgári Törvénykönyv § 2119. cikkének 1 bekezdése nem alkalmazandó.

4.7. A termékek árára vonatkozó az eladó fél részéről az ügyfél részére biztosított esetleges kedvezmények nem kombinálhatók.

4.8. Ha a kereskedelemben szokásos, vagy általánosan kötelező jogszabályok előírják, az eladó fél az ügyfél részére az adásvételi szerződés alapján teljesített kifizetések esetén adóigazgatási azonosításra alkalmas bizonylatot - számlát állít ki. Az eladó fél adófizető/nem adófizető a hozzáadottérték-adóból. Adóigazgatási azonosításra alkalmas bizonylat - a számlát az eladó fél állítja ki az ügyfél számára az áru árának megtérítése után, és elektronikus formában küldi azt el az ügyfél elektronikus címére.

4.9 A bevételek nyilvántartásáról szóló törvény szerint az eladó köteles számlát kiállítani a vásárlónak. Egyúttal köteles a beérkezett bevételt online bejegyezni az adóhatóságnál; műszaki hiba esetén legkésőbb 48 órán belül.

^ Fel

5. Elállás az adásvételi szerződéstől

5.1. A ügyfél tudomásul veszi, hogy a Polgári Törvénykönyv § 1837 törvény rendelkezései szerint többek között nem állhat el az adásvételi szerződéstől, mely az ügyfél kívánsága szerint vagy személyének részére módosítva lett az áru gyors romlandósága miatt, ahogyan azon áru esetén sem melyet kézbesítés után másik termékkel kell vegyíteni, azon adásvételi szerződéstől, melynek tárgyát lezárt csomagolásban értékesített termék képzi, melyről az átvétel után el kell távolítani a csomagolást, s higiéniai okok miatt az nem visszaküldhető, s azon adásvételi szerződéstől, melynek tárgyát képi- vagy hanganyag, vagy számítógépes program képzi, amennyiben az eredi csomagolás felnyitásra került.

5.2. Amennyiben nem az 5.1. pontban említett esetek valamelyikéről, vagy nem más olyan esetről van szó, mikor nem lehetséges az adásvételi szerződéstől való elállás, az ügyfélnek jogában áll a Polgári Törvénykönyv § 1829. törvénye 1. bekezdésével összhangban az átvételtől számított tizennégy (14) napon belül elállnia az adásvételi szerzdéstől, mely mellett többféle áru, vagy az az áru több részben való kézbesítése esetén ez az idő az utolsó áru vagy az áru utolsó darabja kézbesítésének napjától számítódik. Az ügyfélnek az elállást az adásvételi szerződéstől az eladó fél részre az előző mondatban meghatározott határidőn belül kell elküldenie. Az ügyfél az adásvételi szerződéstől való elálláshoz felhasználhatja az eladó fél által megadott formanyomtatványt, amely az általános szerződési feltételek mellékletét képezi. Az ügyfél az adásvételi szerződéstől való elállási szándékát többek között az eladó fél levelezési címére vagy az eladó fél elektronikus címére, info@bariholmik.hu , küldheti el.

5.3. Az általános szerződési feltételek 5.2 cikkelye szerinti adásvételi szerződéstől való elállás esetén az adásvételi szerződést a kezdetektől törlik. Az árut az eladó félnek a szerződéstől való elállástól számított tizennégy (14) napon belül kell visszajuttatnia az eladó fél részére. Ha az ügyfél eláll az adásvételi szerződéstől, akkor az ügyfél viseli az áru az eladó fél részére történő visszaküldésével járó költségeket, még akkor is, ha az árut nem lehet hagyományos postai úton visszaküldeni.

5.4. Az Általános Szerződési Feltételek 5.2. Cikke értelmében történő elállás esetén az eladó fél megtéríti az ügyfél részéről befizetett pénzösszeget, a ügyfél által történő elállás fogadásától számított tizennégy (14) napon belül, banki átutalással az ügyfél bankszámlájára. Az eladó fél jogosult az ügyfél számára az általa fizetési módtól eltérő módon megtéríteni az összeget anélkül, hogy ez többletköltséget jelentene az ügyfél számára. Ha az ügyfél eláll az adásvételi szerződéstől, az eladó fél nem köteles visszautalni az összeget az ügyfél részére mielőtt az ügyfél visszaküldi az árut, vagy bizonyítja, hogy az árut már elküldte.

5.5. Az áru sérüléséből eredő kártésítést az eladó fél jogosult egyoldalúan beszámítani az ügyfél a vételár visszatérítésével kapcsolatos igénye ellen.

5.6. Azokban az esetekben, amikor az ügyfél a Polgári Törvénykönyv § 1829. törvény 1. bekezdésével összhangban, az adásvételi szerződéstől való elállás jogában áll, az eladó fél bármikor szintén elállhat az adásvételi szerződéstől, mindaddig, míg az ügyfél át nem veszi az árut. Az áru átvétele utáni elállás esetében az eladó fél köteles az ügyfél részére indokolatlan késedelem nélkül visszautalni a megrendelés összegét, banki átutalással az ügyfél számlájára.

5.7. Ha az áruval együtt ajándékot kap az ügyfél, akkor az eladó fél és az ügyfél közötti ajándékozási szerződés azzal a feltétellel kötött, hogy az ügyfél általi az adásvételi szerződéstől való elállás esetén, az ajándékozási szerződés semmisnek minősül, és az ügyfél köteles az áruval együtt visszaküldeni az ahhoz kapott ajándékot is.

Az adásvételi szerződéstől való elállási űrlap - Reklamáció, termék csere esetén, kattintson IDE

^ Fel

6. Megrendelés szállítása és kézbesítése

6.1. Ha az ügyfél külön kérésére más szállítási módban állapodnak meg a felek, az ügyfél viseli az ezzel a szállítási móddal kapcsolatos esetleges többletköltséget.

6.2. Ha az eladó fél köteles az árut az ügyfél által a megbízásban megadott helyre kézbesíteni, az adásvételi szerződés szerint az ügyfél köteles az áru átvételére kézhezvételkor.

6.3. Ha az ügyfél igénye miatt szükséges az árut ismételt vagy a megrendelésen kívüli módon való kézbesítése, az ügyfél köteles az áru ismételt szállításával járó, vagy más szállítási móddal kapcsolatos költségeket megtéríteni.

6.4. A megrendelés átvételét követően az ügyfél köteles ellenőrizni a termék csomagolásának épségét, és hiba esetén haladéktalanul értesíteni a futárszolgálatot. Amennyiben a csomagolás sérültnek bizonyul, úgy az ügyfél nem köteles átvenni a csomagot.

6.5. A felek további jogai és kötelezettségei módosulhatnak az eladó fél feltételei alapján, amennyiben az eladó fél kibocsájt hasonlókat.

 ^ Fel

7. Hibás teljesítésből eredő jogok

7.1. A hibás teljesítésre vonatkozó felek jogait és kötelezettségeit az alkalmazandó általánosan kötelező jogszabályok szabályozzák (főképp a Polgári Törvénykönyv 1914-1925. §, 2099-217. §, 2161-274. § és 634/1992 számú törvényei és azok későbbi módosulatai).

7.2. Az eladó fél felelős az ügyféllel szemben arra, hogy az áru átvételkor hibátlan legyen. Az eladó fél az ügyféllel szemben főképp azért felel, hogy a termék átvételkor:

7.2.1. a termék jellemzői, melyekről a felek megegyeztek, és megállapodás hiányában, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, ahogy azokat az eladó fél vagy a gyártó leírta, vagy amelyeket az ügyfél az áru jellegével és az általuk közzétett reklámmal kapcsolatban elvár,

7.2.2. a termék alkalmas arra a célra, amelyet az eladó fél feltüntet vagy melyre az ilyen típusú árukat hagyományosan alkalmazzák,

7.2.3. a termék minősége vagy kivitelezése megfelel a megállapodás szerinti mintának vagy mintadarabnak, ha a minőség vagy a kivitelezés minta vagy mintadarab alapján volt megállapítva,

7.2.4. a termék mennyisége, méretei vagy súlya megfelel a megegyezésnek, és

7.2.5. a termék megfelel a jogi követelményeknek.

7.3. Az Általános Szerződési Feltételek 7. cikke 2. bekezdésének rendelkezései nem vonatkoznak az alacsonyabb áron értékesített termékekre, olyan hiba esetén, amelynél hagyományos használatból eredő elhasználódás miatt alacsonyabb árat állapítottak meg, mellyel a termék már az ügyfél általi átvételkor is rendelkezett, vagy ha az az áru jellegéből adódik.

7.4. Ha az átvételtől számított hat hónapon belül hiba merül fel, a hiba a termék átvételkor meglévő hibájának tekintentő. Az ügyfél jogosult a hibából eredő jog érvényesítésére, mely a termék átvételétől számított huszonnégy hónapon belül felmerülő hibára vonatkozik.

7.5. A hibás teljesítésből eredő jogait az ügyfél az eladó fél üzlethelyiségében érvényesítheti, hol a panasz fogadása az értékesített áru körével kapcsolatban lehetséges, esetleg a bejegyzett székhelyén vagy az üzleti telephelyen is.

7.6. Az eladó félnek a hibákért való felelősségével kapcsolatos egyéb jogait és kötelezettségeit az eladó fél reklamációs eljárásának szabályai szabályozzák.

^ Fel

8. A szerződő felek további kötelezettségei

8.1. A termék tulajdonjoga átszáll az ügyfélre a termék teljes vételárának megtérítésével.

8.2. Az eladó felet nem köti az ügyféllel szemben magatartási kódex a Polgári Törvénykönyv 1826 § 1 bekezdésének e) pontja alapján.

8.3 A ügyfél panaszokat az eladó a info@barihomik.hu e-mail címen keresztül kezeli. A panasz kezelésével kapcsolatos információkat az eladó a vásárló e-mail címére küldi el.

8.4. A Cseh Kereskedelmi Ellenőrzés, amelynek székhelye: Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 000 20 869, Internetcím: http://www.coi.cz, felelős a fogyasztói jogviták peren kívüli rendezéséért.
Az adásvételi szerződésből eredő, a vásárló és az eladó között felmerülő viták rendezésére a http://ec.europa.eu/consumers/odr weboldalon található online vitarendezési platformot lehet használni.

8.5. Az eladó fél jogosult arra, hogy a termék kereskedelmi engedély alapján értékesítse. A kereskedelmi engedélyt a vonatkozó Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal hatáskörén belül végzi. A személyes adatok védelmét a személyes adatok védelmével foglalkozó hivatal végzi. A Cseh kereskedelmi felügyelet a kijelölt terjedelmen kívül többek között a PTK 634/1992. sz., a fogyasztóvédelemről szóló törvény és annak későbbi módosulatainak betartását is felügyeli.

8.6. Az ügyfél a Polgári Törvénykönyv § 1765 cikkejének 2. bekezdésével összhangban vállalja a körülmények megváltozásának kockázatát.

8.7 Az Európai fogyasztó központ Cseh Köztársaság, székhely: Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, weboldal: http://www.evropskyspotrebitel.cz a kapcsolattartási hely az Európai Parlament és a Tanács 524/2013/EU rendelete (2013. május 21.) a fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és 2009/22/EK irányelv módosításáról (fogyasztói online vitarendezési irányelv) alapján.

^ Fel

9. Személyes adatok védelme és üzleti értesítések küldése

A vásárlóval szembeni információs kötelezettségét az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő̋ védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) (továbbiakban csak „GDPR rendelet“) 13. cikke alapján a vásárló személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban az adásvételi szerződés teljesítéséhez szükséges célokra, az erről a szerződésről való tárgyaláshoz és a közjogi kötelezettségek teljesítése céljából az eladó egy külön dokumentumon keresztül teljesíti.

^ Fel

10. Személyes közlések küldése és sütik mentése

10.1. Az ügyfél vállalja, hogy az eladó fél termékeivel, szolgáltatásaival vagy üzleti tevékenységeivel kapcsolatos információkat az ügyfél elektronikus címére továbbítja, továbbá vállalja, hogy az értékesítési bejelentéseket az ügyfél elektronikus címére küldi.
A vásárlóval szembeni információs kötelezettségét a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos GDPR rendelet 13. cikke alapján az eladó egy külön dokumentumon keresztül teljesíti a vásárló üzleti kommunikációra felhasznált személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban

10.2. Az ügyfél vállalja, hogy úgynevezett sütiket tároljon a számítógépén. Amennyiben a vásárlás a honlapon lehetséges, és az eladó félnek az adásvételi szerződés alapján fennálló kötelezettségei teljesülnek, anélkül, hogy az úgynevezett sütik tárolásra kerülnek az ügyfél számítógépén, az ügyfél bármikor visszavonhatja a beleegyezést.

10.3 Elégedettségét a vásárlással kapcsolatban egy e-mailben elküldött kérdőív segítségével tudjuk meg az Ellenőrzött Vásárlók program keretein belül, amelybe webáruházunk is bekapcsolódott. Ezt a kérdőívet minden vásárlás után elküldjük önnek, amennyiben a Tgy. 2004/480. számú törvény az információs társadalom néhány szolgáltatásáról 7 §-ának 3. bekezdése értelmében nem utasítja el üzleti közléseink elküldését vagy nem vonja vissza a korábban megadott hozzájárulását. A kérdőív elküldéséhez, a beérkezett visszajelzések kiértékeléséhez és a piacon elfoglalt helyünk analizálásához a Heureka.cz portál üzemeltetőjét használjuk fel, mint feldolgozót; ebből a célból átadhatjuk neki a megvásárolt termék információit és az Ön e-mail címét.

^ Fel

11. Kézbesítés

11.1. Az ügyfél számára elektronikus címére is lehetséges annak elküldése.

^ Fel

12. Záró rendelkezések

12.1 Amennyiben az adásvételi szerződéssel keletkezett jogviszony nemzetközi (külföldi) elemet is tartalmaz, akkor a felek megegyeznek, hogy a viszonyt a cseh jogszabályok rendezik. Az előző mondat szerinti jog megválasztásával a vásárló, aki fogyasztó, nincs megfosztva a védelemtől, amelyet a jogrend rendelkezései biztosítanak, amelytől nem lehet eltérni a szerződésben, és amely a jogválasztás hiányában egyébként az Európai Parlament és a Tanács 593/2008/EK rendelete (2008. június 17.) a szerződéses kötelezettségekre alkalmazandó jogról (Róma I.) 6. cikkének 1. bekezdése alapján alkalmazott.

12.2. Ha az Általános Szerződési Feltételek bármelyik pontja ​​érvénytelen vagy hatástalan, vagy érvényességét veszti, az érvénytelen záradékok helyett egy olyan rendelkezés kerül bevezetésre, mely az érvénytelen záradék értelméhez a lehető legközelebb áll. Az egyik rendelkezés érvénytelensége vagy hatástalansága nem érinti a többi rendelkezés érvényességét.

12.3. Az adásvételi szerződést, beleértve az Általános Szerződési Feltételeket, az Eladó fél elektronikus formában archiválja, és nem hozzáférhető.

12.4. Az általános szerződési feltételek mellékletét képezi az adásvételi szerződéstől való elállási űrlap.

12.5. Az eladó fél elérhetőségei: e-mail cím - info@bariholmik.hu, telefonszám - +36 15 507 944


 
Zlín-ben 2019.6.1-én
A Czech Wool company s.r.o. ügyvezető igazgatója
Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet