Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Talpbetét birka gyapjúval

Kód: 1-00007 (56)

A talpbetéten merinó birka gyapjú található, amely kellemes száraz hőt hoz létre, szabályozza a hőt, és izolál a hidegtől és a nedvességtől.

Felnőtt cipő méretek

Milyen méretet válasszak?

1 250 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk szerda 19. 5

raktáron

Termék leírása

A talpbet felső részén merinó birka gyapjú található, amely kellemes száraz hőt hoz létre, szabályozza a hőmérsékletet, és izolál a hidegtől és a nedvességtől

Olyan speciális talpbetétet birka gyapjúval kínálunk, amely három rétegből áll. A felső részt merinó birka gyapjú alkotja, amely nagyon meleg és hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá antibakteriális. A közepén izoláció hab réteg található, amely elősegíti a hideggel szembeni védelmet és egyúttal kényelmesebbé teszi a gyapjú talpbetétet. Az alsó részen pedig szigetelő fémfólia található, amely maximálisan gátolja az átázást, eltávolítja a nedvességet és melegen tartja a talpat. A merinó birka gyapjú különösen puha és meleg. Ez a termo talpbetétet birka gyapjúval télre ajánljuk, de nyári és munkavédelmi cipőkbe is alkalmas. Általános légáteresztő képességének köszönhetően alkalmasak minden típusú cipőbe, mivel a birka gyapjú télen melegít, nyáron pedig hűt.
A talpbetét a cipő alakja szerint levágható, így gyermek cipőben is használható.   

Részletek

Nem / kinek ajánlott Női, Férfi
Évszak Téli
Tevékenység Szabadidő
Gyártó Vlnka
Anyag Birka gyapjú
Kollekció Talpbetét kollekció

Miért bárány gyapjú?

A birka gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

 

További információk blogunkban találhatóak

Utánvét / készpénz  

Online előre fizetés

Egyszerű telefonos megrendelés

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

(56)
értékelni

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik szöveges értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 5% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst

Mérettáblázat

Papucsok és cipők

EU méret talpbetét hossz centiméterben
35 22 - 22,5 cm
36 23 cm
37 23,5-24cm
38 24-24,5cm
39 25cm
40 25,5-26cm
41 26-26,5cm
42 27cm
43 27,5-28cm
44 28-28,5cm
45 28,5-29cm
46 29,5-30cm
47 30-30,5cm
48 31cm
49 31,5-32cm
50 32-32,5