Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Tanúsítványok

Mivel termékeink minősége, eredete és biztonsága nagyon fontos számunkra, arra törekszünk, hogy olyan nemzetközi tanúsítványokat szerezzünk, amelyek megerősítik a kínálatunkban található termékek minőségét.

WoolMark®

A kínálatunkban található gyapjútermékek többsége a Woolmark tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a felhasznált gyapjú kiváló minőségét. Ez annak a megerősítése, hogy a nyersanyagot vagy a végső terméket a magas minőségi előírásoknak megfelelően tesztelték.
Ugyanakkor ez egy olyan rendszer, amelynek célja a természet és a természeti források védelme, azok helyreállítása és fenntarthatósága. A Woolmark világszerte elismert minőségi tanúsítvány.

OEKO-TEX®

Az Oeko-Tex tanúsítvány, amellyel a webáruházunkban található termékek rendelkeznek, a textiltermékek biztonságára vonatkozó szigorú követelmények való megfelelőséget jelzi. Az Oeko-Tex tanúsítási rendszert úgy fejlesztették ki, hogy mindenki biztos lehessen abban, hogy a megvásárolt termék biztonságos, és nem tartalmaz veszélyes anyagokat vagy vegyszereket. Az Oeko-Tex logóval megjelölt termékek nem tartalmazhatnak például semmilyen veszélyes allergéneket, peszticideket vagy nehézfémeket. Továbbá azt is garantálja, hogy a gyártási folyamat során nem használtak környezetre káros vegyszereket.

Prestige®

A Prestige cipők, amelyeket megtalálhat a tornacipők kínálatában, Zlín -ben az "Institut pro testování a certifikace, a. s." - ben vannak tesztelve és tanúsítva munkacipőként.
A felhasznált anyagoknak köszönhetően megfelelnek a biztonsági és egészségvédelmi követelményeknek, valamint a munkacipőkre vonatkozó alapvető követelményeknek. A Prestige cipők talpa megfelel az energiaelnyelésre vonatkozó EU szabványoknak, ami tehermentesíti az ízületeket a hosszú ideig tartó állás vagy járás során.

Vipo

A kínálatunkban található rehabilitációs lábbelik a gyártásukhoz felhasznált anyagoknak köszönhetően megfelelnek az energiaelnyelés követelményeinek. Ennek köszönhetően nagyon kényelmesek még hosszú távú állás esetén is, és munkacipőnek is alkalmasak.

SGS

A Bariholmik kínálatában található fából készült konyhai eszközök fenntartható módon, megújuló erdőkből származó fából készülnek.

Tanúsított anyagok

Schoeller

A Kama kötött szvetterekhez és más ruházati cikkekhez használt Schoeller fonal Bluesign tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez garantálja az anyag biztonságát, valamint az egészség és a környezet védelmét a gyártás során. A textiltermékek esetében a Bluesign címke magas minőséget és funkcionalitást, valamint alacsony környezeti hatást jelent.

Gore-tex

Az egyedülálló Gore-tex textilmembrán tartósan vízálló, mégis kellemesen lélegző és könnyű. GORE® márka membrános termékei gond nélkül rendszeresen moshatók. Kiváló minőségűek, és gyakori mosás esetén is megőrzik funkcionális tulajdonságaikat. A rendszeres mosás fontos a membrán számára, mert megakadályozza a pórusok eltömődését, és ezáltal csökkenti a légáteresztő képességet.

Gore-tex Windstopper

A Goretex Windstopper teljesen szélálló, mégis rendkívül légáteresztő membrán. A védelem és légáteresztő képesség kombinációja minimalizálja a szél hűsítő hatását, csökkentve a lehűlés és a túlmelegedés kockázatát, amikor aktívan mozog.

Fleece Perpetual

A Fleece Perpetual egy újrahasznosított, műanyag palackokból készült minőségi fleece. Ez az anyag nagyon puha és kellemes tapintású, miközben segít olyan világot alkotni, ahol a használt műanyag palack nemcsak bosszantó hulladék, hanem újrafelhasználható anyag.

Tecnowool

A Tecnowool egyesíti a természetes gyapjú kiváló tulajdonságait a műszálak funkcionális tulajdonságaival, így ideális sportruházat gyártásához. Az anyag elvezeti a nedvességet a bőrtől, légáteresztő és mechanikusan ellenálló. Az anyag összetétele 40% Merinó gyapjú, 45% poliészter és 15% nylon.

Lycra

A lycra egy nagyon rugalmas és kényelmes anyag, amely képes megnyúlni és visszanyerni eredeti alakját. Kényelmet és szabadságot biztosít minden mozdulatban.

Polycolon

A Polycolon egy modern, víztaszító szál, amely nem engedi át a nedvességen, ugyanakkor képes elvezetni azt a bőrtől. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és taszítja a port és a szennyeződéseket. Nagyon gyengéd és bőrbarát anyag, ennek köszönhetően mindennapi viseletre és aktív sportolók számára is alkalmas.

Tecnostretch

A Tecnostretch nagyon puha és rugalmas anyag, amely alkalmas aktív sportolásra. A külső oldal ellenáll a mechanikai kopásnak, a belső oldal pedig puha és nem irritálja a bőrt. Az anyag remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Teflon Fabric Protector

A Teflon Fabric Protector vízlepergető képességet és fokozott szennyeződésállóságot biztosít a termékeknek. Mivel a Teflon -t az egyes szálakra alkalmazzák, a termék légáteresztő képessége nem korlátozott.

Thermolite®

A Thermolite® egy funkcionális anyag, amelynek üreges szálai az egyik legmagasabb szintű hőszigetelést biztosítják. A szálak formájának köszönhetően gyorsan és hatékonyan elvezeti az izzadságot a bőrről, amely egyébként a test lehűlésének fő tényezője.

Telefonos megrendelés,
online vagyunk
+36 15 507 944
(8.00–17.00)

Színváltozatok

Válasszon méretet