Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Téli egyujjas kesztyű velúrral és birka gyapjúval - barna

Kód: 4-00500-6-L

A kesztyű egyszerű színének köszönhetően megfelelő kiegészítője lesz minden outfitnek, és a hőszabályozó tulajdonság melegen tartja a kezet minden időjárásban.

Szín

Téli egyujjas kesztyű velúrral és birka gyapjúval - kék Téli egyujjas kesztyű velúrral és birka gyapjúval - barna

6 280 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk csütörtök 1. 10

raktáron

Szín

Téli egyujjas kesztyű velúrral és birka gyapjúval - kék Téli egyujjas kesztyű velúrral és birka gyapjúval - barna

Termék leírása

A velúrt, vagy inkább bársonyt, biztosan ismeri. Ez a kellemes és puha tapintású anyag a természetes merinó bárány gyapjúval együtt puha, kellemes és megnyugtató érzést biztosít a kéz számára.

A kesztyű egyszerű színtónusa megfelelő kiegészítőként szolgál bármilyen outfithez, és a hőszabályozó funkció pedig melegen tartja a kezet minden időben.

Részletek

Nem / kinek ajánlott Női, Férfi
Anyag Birka gyapjú

Miért bárány gyapjú?

A birka gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

 

További információk blogunkban találhatóak

Utánvét / készpénz  

Online előre fizetés

Egyszerű telefonos megrendelés

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 5% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst