Máte dotaz? Napište nám na
info@oveckarna.cz

Kosár(0)

bezár

Nincsenek termékek a kosarában.

Téli és őszi cipők

Meleg téli és őszi cipők

A kényelmes téli cipő alapfeltétele, hogy a láb melegben legyen, és mi a Bariholmik -nál ezt jól tudjuk. Ezért nálunk találhat női és férfi téli cipőket puha és meleg birkagyapjúval bélelve, amelyekben még a legfázósabbak sem fognak fázni. A rendkívül népszerű posztó csizmák, mamuszok és válenki típusú csizmák birkagyapjúval kellemes meleget biztosítanak egész télen.

Ősszel és tavasszal válasszon tornacipőt vagy zárt alacsony félcipőt kínálatunkból, amelyek a szeszélyes évszakban nem okoznak csalódást. Mivel a birkagyapjú jól tartja a hőmérsékletet, nem engedi, hogy a láb feleslegesen túlmelegedjen, és mindig kellemes és kényelmes.

Sorrend
34 termékek
Szűrők

Szűrő

Máte dotaz? Napište nám na
info@oveckarna.cz

Színváltozatok

Válasszon méretet

Ez a weboldal cookie-kat használ a tartalom és a hirdetések személyre szabása, a közösségi média funkcióinak szolgáltatása és a látogatottság elemzése érdekében. Ismereteinket arról, hogyan használja webhelyünket, megosztjuk közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel. A partnerek kombinálhatják ezeket az információkat más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy a szolgáltatások igénybevétele révén megszereztek.