Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Vesemelegítő CAMEL - barna Camel

Kód: 17-00007-20 (1)

A merinó és teve gyapjú kombinációka nagyon kellemes, nem szúr, ráadásul hőszabályzó, vagyis garantálja a test optimális hőmérsékletét, miközben elpárologtatja a felesleges nedvességet. Antibakteriális.

Szín

Vesemelegítő CAMEL - barna Camel Vesemelegítő NATURAL - fehér Natural

6 280 Ft

Mikor kapom kézhez az árut?

Már megvan az áruk csütörtök 15. 4

raktáron

Szín

Vesemelegítő CAMEL - barna Camel Vesemelegítő NATURAL - fehér Natural

Termék leírása

Kínálatunkban található vesemelegítő 90%-ban merinó gyapjúból, 10%-ban teve gyapjúból készült. Ez a keverék kellemes száraz hőt hoz létreEnnek köszönhetően a vesemelegítő enyhíti a menstruációs fájdalmakat, a hátfájást, a megfázást, továbbá pozitív hatással van a húgyúti problémákra és gyulladásokra. A vesemelegítő tökéletesen követi a test vonalát, erősíti a hátat, és segít fenntartani a test arányait.

A vesemelegítő mindkét oldalán fűzők találhatók, ezekkel könnyedén megköthető. Magával viheti például hideg munkahelyére, ahol hasznát veheti hőszigetelő tulajdonságainak. A csupasz bőrrel érintkezve a merinó és teve gyapjú nagyon kellemesen masszírozza az idegvégződéseket. Eltávolítja a szervezetre káros ionokat, amelyek fáradtságot és hátfájást okoznak.

Biztosan értékelni fogja, hogy a merinó vesemelegítőt a Vlnka, hagyományos cseh márka gyártja. A kivételes minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően termékei világszerte érvényes minőség és hitelesség tanúsítványokat nyertek el. 

Méret: 70 cm x 26 cm (a gyapjú téglalap mérete)
Anyag: 90% merinó birka gyapjú, 10% teve gyapjú
Fűző hossz: 50 cm

Részletek

Nem / kinek ajánlott Női, Férfi
Szín Barna
Gyártó Vlnka
Anyag Birka gyapjú, Teve gyapjú

WoolMark® Apparel

A szóban forgó nemzetközi minőségi márka, amelyet a Nemzetközi Gyapjúszövetség által kiadott nemzetközi minőségi címke gyapjúszövetekre, kötöttárura, takarókra és szabványosított teszteknek megfelelő minőséget garantál. Azok a termékek, amelyek megfelelnek ennek a szabványnak, meg lehetnek jelölve a Gyapjú pecsét címkével. A tanúsítványt csak első osztályú termékek kaphatják meg, amelyek minőségi, ausztrál birkáktól származó gyapjúból készülnek.

Karbantartás

Kézi mosás
Ezt a terméket ideális kézzel mosni, az ajánlott mosási hőmérséklet 30 °C. Öblítéskor elegendő a víz hőmérsékletének fokozatos csökkentése, hogy elkelrülje a bolyhosodást vagy a deformálódást. Ezután elég kímélően kinyomkodni és vízszintes helyzetben szárítani, hogy az anyag ne nyúljon ki. 

Mosás mosógépben
Kizárólag olyan mosóprogramot használjon mosásához, mely kifejezetten gyapjú mosására alkalmas, s mely kíméli ezt az anyagot.
Használjon birka gyapjúra ajánlott speciális kímélő mosószert, kézi és mosógéppel való mosáshoz is.

Szárítás
Határozottan tilos a terméket fűtőtesten szárítani. Amennyiben a fűtőtest hőmérséklete meghaladja a 30 °C, (ami meglehetősen gyakori) a kötött anyagú termékben a víz szintén 30 °C feletti hőmérsékletre melegszik, és a termék ugyanúgy összezsugorodik, mint a nem megfelelő mosása esetén. 
Ha szárítógépben szárítja a ruháit, akkor javasoljuk, hogy használjon intelligens gyapjú szárítólabdákat, amelyek elnyelik a nedvességet, csökkentik a sztatikus töltést, megkönnyítik a vasalást, ráadásul még öblítő funkcióval is bírnak. Használhatja a szárítógépen kívül is, például úgy, hogy egy kis időre a mosott ruházattal együtt egy kosárba teszi őket, ahol a teregetés előtt képesek felszívni a nedvességet.

Soha ne használjon öblítőt!
Figyelem!
A melegebb vízben való mosás (több mint 30 °C) és a hosszas csavarása a mosógépben tönkre teszi a terméket, a kötött anyag összezsugorodik és bolyhos lesz.
Az így elértéktelenedett termékre nem fogadunk el reklamációt.

Miért bárány gyapjú?

A birka gyapjú az egyik legrégebbi textilanyag, a kínai selyemmel és az egyiptomi lennel együtt. A juhok és a kutya az ember első barátai voltak. Egy juh képes volt az embert táplálni és hideg télen felmelegíteni. A hagyományos gyapjúanyagnak még ma is egyedülálló helye van ruhásszekrényeinkben, mivel remek tulajdonságait semmilyen mesterséges anyag még nem volt képes felülmúlni.

A gyapjú természetesen képes elvezetni a nedvességet a testtől. Képes akár a saját tömegének 35% -át elnyelni. A környezet páratartalom csökkentése után a víz ismét elpárolog a levegőbe. Ennek köszönhetően a nedves ruházat érzése sokkal később jelenik meg, mint más anyagok esetében.

A gyapjú elnyeli a nedvességet, és ezzel hőt termel. Rossz időjárás ellenére kellemes száraz hőt érezhet. Ezzel ellentétben, amikor a környezet hőmérséklete emelkedik, a gyapjú leállítja a hő termelését. Ez az aktív hőszabályozás, amelyre a gyapjú képes. A magas lanolin tartalomnak köszönhetően a gyapjú öntisztító. A gyapjúszálak arra vannak ösztönzve, hogy a levegőben mozogjanak, és ezzel dinamikusan bővülnek és összehúzódnak. Így a lanolinnal kombinálva a szennyeződés a felületre jön, nem marad a szálakban. 

 

További információk blogunkban találhatóak

Utánvét / készpénz  

Online előre fizetés

Egyszerű telefonos megrendelés

Mi a Bariholmik -nál ajánljuk

Értékelés

(1)
értékelni

Ez a termék jelenleg nem rendelkezik szöveges értékeléssel. Legyen Ön az első.

Legyen Ön is bari családunk tagja

bari családunk és kényeztetni fogjuk

  • Remek ár klub tagok számára, amely 5% -kal alacsonyabb.
  • Hozzáférés a megrendelésekhez az egyszerű termék visszaküldés érdekében.
  • Legyen Ön az első, aki értesül a közelgő akciókról.

Kérdés a termékkel kapcsolatban

Načíst