Kérdése van? Írjon nekünk - info@bariholmik.hu
Menü

Mi a Bariholmik

Ajánlatunk

Kedves bari barátok, prémium termékeket kínálunk Önnek merinó bárány gyapjúból és más természetes anyagokból. Kényeztesse magát ruházattal, egészségügyi cipővel, bolyhos takaróval és természetes kozmetikumokkal kiváló cseh gyártóktól.

Kesztyűk

A kesztyű a téli szezon nélkülözhetetlen része, mivel fontos, hogy a kezek melegben legyenek. A meleg és puha merinó gyapjú ebben segít. A cseh KAMA és a hagyományos cseh Vlnka a legfinomabb és legmagasabb minőségű merinó gyapjút használják a termékeik gyártásához. Függetlenül attól, hogy az egyujjas vagy ötujjas merinó gyapjúból készült kesztyűről van e szó, mindkettő biztosítja, hogy keze soha többé ne fázzon. 

Olvass tovább

Szűrő

Ruházat méretei

Nem / kinek ajánlott

Szín

Tevékenység

Anyag

Gyártó

Ár (3 130-28 180 Ft)

Kampány

86 termékek

A hőszabályozó tulajdonság megbízhatóan segít a felesleges nedvesség elvezetésében. Ezt a gyapjú magába szívja. A sportolók értékelni fogják a karmelegítőket, amelyek futás, sífutás vagy akár túrázás közben is használhatóak. A nélkülözhetetlen társak közé tartoznak minden bizonnyal a merinó gyapjú kézmelegítők is, amelyek ideálisak egy gyönyörű téli sétához a városban.